Det kommer bli en lååång höst...

Då är jag tillbaka nu med ett söndagsinlägg. Låter kanske konstigt nu men jag gjorde hela 6 inlägg igår. Något som var sjukt läskigt. Idag ska jag skriva för det mesta om Bajen men oxå en annan sak som tynger mig. Men som sagt vi börjar med bajen.

En ny förlust. denna mot regerande mästarna med 3-0. Visst inte värsta djugårn siffrorna men vadå. Det som tynger mig mest är att alla våra 10 utespelare springer (om dom ens gör det?) runt och vet inte vad dom ska göra. Dom har inge positioner känns det som eller asså det känns som dom inte ens vet vad för taktik/laguppställning dom har. Dax nu för Tony att tag ansvar och avgå genast. NY tränare NY röst i omklädningsrummet skulle bädda gått för alla. Det kan knappast gå sämre. Med lite nytt blod nya ambitioner och mål så känns det som bajen tar några poäng. Men om inget händer dom närmsta dagarna tror jag faktiskt att Styrelsen kommer kicka Tony efter säsongen. Då är det väll försent antar jag. Nu ser jag att det är kvalplatsen vi ska hålla. Gais har kommit igång nu med 2 raka segrar. Djurgårn verkar ha fått igång spelet. Och örgryte går fram sakta men säkert.

Nykel matcherna blir såklart Gais och bp hemma. Om vi vinner dom två och sen kanske tar 3 oavgjorda eller något känns det som kvalplatsen iaf är fixad. Sen får man väll be till gud att inte Örgryte elelr djurgårn riktigt kommer igång.

Även om jag nu känner mig otroligt taggad för att stå och sjunga sönder min hals mer än någonsin och kanske slå rekordet att jag inte ens får tillbaka den efter 7 dagar. btw så är mitt nuvarande rekord 4 dagar. Stå att sjunga på södertäljes stadion mitt i en november kväll känns ändå rätt härligt. två extra matcher laddat med Bengaler och ångest till max. medan alla andra sitter och dricker kaffe i sitt hem och tittar tv står vi Bajare står ute i vinterkyllan och kanske börjar snöa ute på södertälje borta mot assyriska. Eller kanske i Sundsvall eller i åtvidaberg.  Även så hoppas jag verkligen att en annan sak som tynger mig ska bli det jag hoppades och trodde skulle funka från början.om grejen skulle funka då i samband med att bajen vinner över assyriska i värsta ångestmatchen eller vilket lag det nu kan vara. Då skulle jag vara i sjunde himmlen fatta vilken glädje!

Iaf nu har Bajen en låååång höst att se fram emot och jag hoppas verkligen inte att vi inte tappar kvalplatsen nu. Snälla asså. Så nu får vi se fram emot (om inte Tony sparkas snarast) 9 matcher kvar på Allsvenskan och ALLA kommer vara ångest till MAX!

känn spänningen känn passionen känn kärleken känn hatet!

detta är The Raz Blogg!

Sammanfattning av Sommaren

Sammanfattning av sommaren helt enkelt. Den efterlängtande inlägget är här. Jah jag vet att många längtar efter Emo inlägget:P men det får vi tag senare. Så vart ska man börja? kanske i första månaden Juni? kanske på dom bästa grejerna som hände? Jag har inte bestämt mig i skrivandet stund. Sen så finns det oxå en annan fråga jag inte heller vet än. Kommer det en del 2? Hmmm... Vi gör såhär jag skriver tills jag orkar och om det blir sjukt långt inlägg och jag känner att jag fortfarande kan skriva efter någon villa så gör jag en del 2.

Juni
Juni månad. En månad som börja med tråkigt väder men sluta med underbart. Skolan varade till 12 Juni tror jag. Ganska länge trk jag men åt andra sidan så börja jag ju 24 Augusti. Iaf vad gjordes denna månad? hm ingen fotboll för bajens del. U21 em som jag inte såg ngt av. Jag måste nog säga att jag inte kommer på ett enda skit jag gjorde denna månad mer än att jag gick på någon fest och sen var jag ju i Skövde för fotbollstunering. En lyckad turnering enligt mig. jag tror vi spela 5 matcher och på dom matcherna gjorde jag 2(3) mål och en assist. Om ni vill veta mer om Skövde så finns det en länk här om hela fotbollen och sen lite annat skit. Ajuste medan jag titta där fick jag lite påminnelse först så var det en mygga som atackera mitt hus och mit rum och allt. asså den var typ 2 meter hög det var skit läskigt/farligt man kan nog säga att jag såg döden i vitt ögat. Men efter en hård kamp kunde jag döda den. Sen var det ju lifeofamin tema osv eftersom vad ska man göra i en otroligt liten del av ngt där det inte finns ngt. Det var juni iaf.

Juli
i Juli finns det definitivt mer att säga om. Mycket saker hände denna vecka bla: Bolivianska Veckan (Eller bolivianska encuentron som det heter egentligen), Ensam hemma, Spanien och Bajen samba!
Juli börja med fint väder dom två första dagarna sen blev det inte lika varmt längre igen. Juli börja bra. 3 juli jag och min vän V åkte till mälarhöjden för att hämta sjukt mkt Stuff till den veckan jag skulle vara home alone bara med mina syskon. Jag jobbade verkligen för att få fram grejerna innan jag åkte till Spanien för att jag skulle ha klart med det första dagen jag kom hem. Tillslut så fixa det sig dock fick vi åka till mälarhöjden!? vad var det för läskigt ställe? titta på Sl.se och såg att det inte var så farligt. när vi var där fick vi gå skit långt till någon hamn för att hämta upp skiten. Men det jobbiga var att hitta tillbax. mitt i villaområdet så gick lite av grejerna sönder och det börja lukta som fan så vi sprang in i en skog för att fixa lite. sen när vi kom ut så var vi vilse. Så efter kanske en 30 minuters promenad i mälarhöjden så kom vi till en tunnelbana dock så var detta mälarhöjdens tunnelbana utan ngn annan skum. Iaf skön berättelse dock kan jag inte skriva mer på denna blogg.
Party in the park fjärde juli och precis innan bajen-Trelleborg som vi vann med 2-1!  juli sluta inte där utan efter så åkta jag till min kära fasters kille eller jag kunde ju bara sagt farbror. Iaf jag åkte till hans föräldrar hus där dom bodde. Huset låg i värmdeö. och där fiska vi. Jag var ju tidigare en fisk virgin så det känns skönt nu när jag inte är det längre. jag sov där och sen så skjutsa dom mig till flygplatsen där jag skulle åka till Spanien och möta mina förädrar. Spanien gick och det jag kan säga om det var väll inte så farligt... trevliga vågor osv.

Hemma igen! 20 Augusti. kom på natten till 20 Augusti till Estockholmo. min kära andra faster hämtade mig. nervös i hela kroppen? javisst eftersom 20 Augusti blev ett tungt datum. jag åkte hem till henne i älvsjö där hon bor. Dock får jag sova i min kusins rum som är fullt med rosa grejer. men aja visst vem bryr sig. måste erkänna man känner sig lite speciell när man liggar på rosa lakan och omsvept i ett rosa askungen täcke. haha:P Xd. Så fort jag vakna så tog jag upp min mobil smsa "RAZ IS BACK" till dom närmsta vännerna. Detta skulle bli en tung dag. efter lekt med min kusin lite så var det dax att ge sig av. min snälla faster skjutsa mig till gulmars där jag åkta kommunalt. När jag kom hem kändes det najs. Bajen-örgryte och det var party hela kvällen och dagen efter osv. tro mig jag vill men kan inte berätta vad som hände denna kväll.

Dagen efter...vakna typ 10 sovit typ 2 timmar. Dock kan inte fortsätta festa då jag hade ett viktigt uppdrag döma i bolivianska veckan. Efter pizza frukost mådde jag tyvärr inte bättre. drack några koppar te tog en dusch. Nej mådde inte bättre helt förstörd fan! mådde illa, ont i huvudet, ont i magen,hade ingen röst och sjuukt trött. Min faster ringer och ska skjutsa mig till åkersberga. vi möts vid gullmars. efter halvväg så ser hon att jag inte är i toppform så hon köper massa grejer till mig så snäll hon är. och även köper hon tabletter för att kunna få tillbax min röst? funka det? Nej. efter hälsat på några människor osv som jag inte kom ihåg ett dugg att jag sätt dom innan så var det dax att döma. Dock gick det inte så dåligt denna första dag även om jag mådde pissssss. Min faster skjussa hem mig och dag 1 var avklarad.

Dag två blev inte den bästa heller. jo jag mådde bättre nu men asså jag fick åka kommunalt hela jävla vägen! tog 3 timmar fram och tillbaka. NAJS! fick byta buss/tåg hela tiden. Men aja fan det är klart inte min faster kan skjussa mig överallt. dessutom var hon ju på nöjespark i arvika om jag inte minns fel. 

Sista dagen som jag ska dömma så händer det grejer. Svärdommar delas ut till mig och får otroligt mkt kritik men ngt jag nog vänta mig då jag dömde kaaaaaaasst. vi åt lite och sen ville min lilla kusin isabell hoppa i hopptorn eller fan det heter så varför inte. Dock så våga hon inte hoppa där och gå in ensam haha så jag tog upp henne och hoppa med henne brevid. jag tog tillfället i ack då att lära henne några bajen ramsor. några hon gilla fett mkt. Bajen samba är nog hennes favorit:P

Sen finns det lite hemlig info vad som hände på kvällen efter dömandet men ni fick höra lite vad som hände första dagen måndag så det räcker. haha! Sen träffa jag min drömflicka, alla har sin drömtjej å denna tjej skulle bli min drömtjej. en drömtjej jag äntligen fick för en kort stund, dock är inge över utan bara tillfälligt avbrott. Men Razmus från 2009 tro mig du fick henne hur mkt som helst och du mådde aldrig bättre, lite knas uppstod såklart sen men ni har alltid vart fram å tillbaka å Razmus snart hittar drömmen tillbaka, var så säker på det!

sista dagarna i mitt sköna liv utan föräldrar fortsätter men min mamma är som hon är så jag fick bo dom sista dagarna med mina fastrar. torsdag=kristna Fredag=esther Lördag=irma och kristina och isa hemma hos mig.
Ngt jag måste vara otroligt tacksam här i efterhand. utan min mamma skulle en sak aldrig hänt. ni kanske förstår att mina föräldrar kom på söndagen. Det var nämligen nu det ble början på ngt nytt. läs lite mer i Augusti så får nu se.

på söndag kom mina föräldrar och det var oxå då min misslyckade rakning kom. boven i dramat Pazcal. haha aja fick iaf en skön historia att berätta nu i eterhand. har ni inte hört den? ah pallar inte berätta. . .

Augusti
Augusti, början på ngt nytt?, Derby och suget för att blogga höjs 100 gånger. Vi börjar med början på ngt nytt tkr jag. Ni som läst mina tidigare blogginlägg vet nog att jag inte gillar att ge ut namn i denna blogg utan bara skriver en bokstav på vad personen börjar på osv. jag kommer även fortsätta med detta eftersom jag inte tkr det är lämpligt att hålla på att skriva massa namn... haha eller ass känns lite coolare att bara säga en bokstav:P hah. iaf vi kallar denna planet/människa/tjej/kille/sak/varelse för A. Jo jag tog kontakt ngt jag nog gillar i såhär efterhand. vet inte än hur det blir men det finns lite goda chanser. början på vad? vet inte. säkert att det är början på ngt? jag vet inte. är din mamma en pinne? jag vet inte. så jag vet inte gånger tre asså vet bara att det kanske är början på ngt nytt.

Derbyt mot äckliga djurgårdrna slutar 1-0 till oss och det var inte så mkt röj men lite röj. Polis paja min t-shirt osv. inte roligt!!!!!! kan inte berätta mer om det ni förstår.

Bloggandet tas upp rejält och augusti blir bloggens framgångsrikaste månad men mer om det sen när bloggen fyller 1 år i november.

Skolan har börjat. En dag kvar på hela augusti.

Bästa månaden
Juli tar priset detta år. en otroligt najs månad. men augusti var nära iaf början på den var grymt lika najs som juli men sen med skola och lite andra grejer tog juli över.

Ngt som pigga upp sommaren rejält var ****** ** ***** ****! en gåta!!

Ah jag tror det har kommit till sitt slut då jag inte kommer på ngt mer att säga nu.


//the Raz*

Lördax dikter

M nu så kanske vi alla väntar på Emo krönikan som jag ska skriva snart. Nu istället bjuder jag på två fina lördagsdikter. En av dom är även ganska skön. Jo visst om jag har bestämt vad jag ska göra idag? Njaaaa ganska trött så chillar hemme nog tror jag idag med eller så drar jag till en polare som ska vara själv ensam får se vet inte om jag pallar med dessa dumheter...


"When i was a kid i used to pray every night for a new bicycle.
Then i realised God dossen't work that way,
so i stole one and pray for forgivness."

- Emo Philips



“Maybe it’s your time to lift up and fly
You won’t know if you never try
I will be there with you all of the way
You’ll be fine”

- Miley Cyrus


The Raz*

Boliviansk "El Tigre" läktarkultur

Hallå i stugan detta inlägg kommer vara en mer eller mindre hyllning till laget i mitt hjärta fast i Bolivia. The strongest heter dom. deras tröjor är gul-svarta (tyvärr). märket gul-svart med en tiger på. Därför kallas dom även "El tigre"

Första matchen
Min första match jag gick med dom var förra året. Dom mötte oriente det är som typ GBG. Strongest vann med 2-1 men det jag mest uppmärksamma var klacken. inte för den var skit bra utan för att nästan bara ultras grupperna sjöng. :P flaggor saknades dock. men trummor och samba ramsor fanns det gott om.


Jag har fått nog, väntar inte längre!

Nu är det så att jag har fått en kontakt som är medlem i Ultra sur 34. så vi har pratat lite emellan åt. iaf pallar inte skriva värsta långa grejen. El tigres ultras försöker folket vill inte lika mkt tyvärr.
Nu till det mer viktigare fråga så har jag fått nog, väntar inte längre! pallar inte vänta på den Boliviansk spelare ska komma till hammarby så jag tar med en Boliviansk flagga till matchen ändå! dock bara på derby om det är kaos tifo annars kommer typ alla lacka. Det verkar som att dom inte har samma regler som i Vänster partiet...

Långt inlägg? Ja visst

The Raz*


Today & Yesterday

Då har jag nog kommit igång på att skriva om vad jag gör på helgen och veckodagarna. Efter inte pallat skriva sånt i denna blogg så ska jag försöka skriva vad jag gör. men kommer absolut inte skriva om vad som hände på den/de saken/grejerna jag gjorde. hihi:P iaf igår vad gjorde jag då? INGET jag åt pizza till lunch åt pizza även till middag. Jag titta på några filmer (El che, Crash) och några serier (Scrubs,Seinfeld) och sen sov jag:P Och detta tyder ju oxå på som ni säkert förstår ni som läste mitt andra inlägg att jag inte palla mig gå på festen som var igår.

Nu idag så har jag spelat match en kommentar nedan:

4-1 förlust dock så var det skit jämnt om inte vi var bättre... vi spela skit bra klart bästa matchen på året. domarn missa två straffar till oss. plus så glömde han offside på doms 3-1 mål. asså vi borde satt chanserna vi fick vi var nära hela tiden. dom hade massa elit spelare oxå:P så ändå ganska najs att göra jätte jämn match mot dom:P JAG GJORDE ENDA MÅLET!!!!!!!!!!!!:D

Måste säga att jag älskar att spela 4-5-1 nu asså jag tar den offensiva rollen och i löve it. på 2 matcher jag spelat så så har jag gjort ett mål och en assist. idag så gjorde jag även min bästa match på skit länge. iaf på hela året. så 4-5-1 är en samba uppställning för mig. Många säger att jag är humörs spelare och det kanske är sant för jag hade verkilgen lust att spela fotboll idag. sen var det en till grej fast den är hemlig. Och sen var det ju oxå för uppställningen. Nu kanske ni undrar vilken 4-5-1 uppställning såg ut? Den såg ut såhär:

------------------------------------------X-------------------------------

X------------------------X---------------------------X-----------------X

-----------------------------------------X--------------------------------

X-----------------------------X---------------JAG----------------------X 

----------------------------------------X--------------------------------

//en stolt målskytt som älskar 4-5-1:D


Sen då vad händer ikväll då? ne inga planer sådär kanske gör jag samma som igår chillar tittar film eller så drar jag till någon polare kanske. Fest idag? ne ingen jag vet om än så länge:P


The Raz*

THE MASTER

Hyllningsrundan fortsätter men denna gång så hyllar vi av en annan orsak. Denna gång blir det ingen komisk hyllning utan nu blir det politsikt inriktat. Nu blir det Historia, alvar och seriöst. Vet ni vem jag pratar om, om jag säger Solaridaritet, Cuba, Argentina och hjälte? Jah Ernesto Rafael Guevara de la Serna så klart. som även kallas till lite mer kändare Che Guevara. Komunisten som tar både rättvisan och solidaritet framför sig själv. FRIHET OXÅ!

Varför Vänster?
Jo därför HELA min familj har den politiska inriktningen, Och när jag säger min Familj menar jag hela famliljen i Bolivia som Sverige alla mina föräldrars vänner. Och även en vän som jag har. vem? Z naturligtvist. Hans fader är ju ifrån Urugauay så... Men efter denna uppväxt så finns det någon ingen möjlighet med ngt annat. Dock är mina syster lite mer socialdemokrat och min mamma mer miljö. men dock är ALLA RÖDA! inte för jag är så insatt men om någon frågar säger jag självklart vänster. och att jag gillar grooovt che!!!!


Che en Ledare

Vad har Che gjort? varför är han så tung?:P jo han föddes i Argentina 1928 men dock hade han både Argentiskt och Cuba medlemskapp eller vad man ska säga. Han var både läkare, politiker, ekonom och gerillaledare. När han jobbade och hjälpa att tag bort Usas skumma grejer. i Cuba så sammarbeta han med Fiedel för att göra rättvisa i Cuba. dock så ville han inte ge sig där utan han försökte på sig i mitt andra hemland Bolivia där blev han dock avrättad. En liten sammanfattning men han var en otroligt stor man som förtjänar all respekt! En snubbe som satte rättvisan, frihet framör sig själv! (Palla inte skriva så längt så kanske låter lite konstigt men läs mer på länken)

Veta mer? gå in här då

Medan vi pratar såhär så titta jag på El che filmen idag asså den förste. "El argentino" visst den var ganska bra faktsikt. jag ger den 5 Ormar. Ang Ormsystemet pallar jag inte prata nu men min far och syrra kan man säga står för grundandet det är av 7 dock pallar jag inte rabbla upp vad betygen står för...

VIVA EL CHE, LA REVOLUCIONARIA!




Heder & Respekt

//The Raz*


Fredax funderingar

Vad finns att skriva om nu? ah vet inte asså nu ska jag iaf dra snart att köpa pizza. Det har kommit upp en fest men vet inte om jag pallar asså. Tror jag bara stannar hemma idag faktsikt och bara titar film äter pizza:P men vem vet jag kanske drar på festen med tror ej det. Efter första veckan i skolan så har jag inte mycket att säga pärris sjuk som vanligt:P inte mkt läxor det är najs. Dock så har jag en svenska läxa om sommarögonblick. Dock har jag inte ens börjat på den vet inte ens vad jag ska skriva...Asså det man kommer ihåg det kan man ju inte skriva om såhär med alla lärare osv. så får antingen hitta på ngt eller tag min plan Ö fast vill inte tag den  för pallar inte men om jag inte kommer på ngt annat så kör vi på den då:P

Vad ska hända i helgen? jo idag vet jag inte somsagt men imorgon har jag match på söndag match sen så får man se vad som händer efter matchern. Just nu så sitter jag och taggar till derbyt mot gnaget om typ 436 år eller rättare sagt 25 Oktober. Jag har höjt till högsta volymen och lyssnar Just idag är jag stark av Kenta. Ajuste blev klar med en Inför film oxå nu:P så här har ni den:



The Raz*

En fin fredagsdikt:) och en skön film.

“Maybe it’s your time to lift up and fly
You won’t know if you never try
I will be there with you all of the way
 You’ll be fine”

 - Miley Cyrus


DU PAJA GLAJJERNA!!!! TYNGSTA FILMEN FÖRST LEK SEN BRÅK.!


Hyllning till Alejandro Fuentes Bergström!

Hallå i stugan! Jag fortsätter med mina hyllningar och denna gång landar vi hos Alejandro, Eduardo och Birgitta. Dock så kommer den mest handla om Alejandro.

Alejandro Fuentes Bergström
Vad kan man säga om Alejandro? Han är otroligt bra på ordning och reda sortera mappar och sjunga. Detta är mkt klockrent iaf för oss latinos-svennar som vet hur dessa hel latinos pratar svenska med denna brytning. Men vi återkommer till det sen. Alejandro har ett barn som heter Eduardo och en fru som heter Birgitta. Eduardo gillar lite struktur och mappar men ibland har han sina tider då han inte tycker det är så coolt. dock efter Alejandros hiphop låt om struktur ändra det på sig snabbt.

Alejandro jobbar på svt och Eduardo har börjat på kronfonden dock vet inte exakt vad han gör där. Alejandro blev otroligt känd och har fått några "Gruppies" även har han gjort radio intervju med SR.

Mina topp 3 videos:

*Alejandro om ekonomi och fördelning av mappar. Och sen så pratar Eduardo lite om sortera mp3 filer och vilka filmer och fresyrer han gillar. denna är oxå den första videos dom gjordes av gänget som jag inte vet vad det heter. fått får mig att det är svts humorpogram som gjort dom dock inte säker. Iaf en otroligt bra videoklipp där även Eduardo pratar om rrrrrobbie williams.

*Alejandro blir vansinig på Eduardo när han inte tycker det är coolt med mappar och struktur. även när han svettar ner eheletäckningsmattan. Han sjunger även en hiphop låt om struktur och efter det så kommer Eduardo aldrig tycka det är ocoolt med struktur och mappar.

*Alejandro blir utkastad från huset av birgitta efter massa gruppies har ringt och flörtat med Alejandro. knackar på fogarna mellan dom nu. Alejandro berätta vart han bor och om vad han tycker om ordningen i sitt nya hem. Han hoppas såklart snart på att flytta hem igen. Dock inte gjord av svt utan en privat person.

Vilka kommer älska denna?
Jag tror och vet nästan att latinos som har föräldrar/sälktingar som pratar så här när man själv pratar utan bryttning älskar det mest. Eftersom dom känner igen sig och bah ah fan asså så är det. Min pappa pratar inte såhär tyvärr. Men min polares pappa pratar såhär och jag älskar det. sen massa folk jag träffat såhär bolivianer osv pratar oxå så så jag känner såklart igen mig. Första gången jag såg detta så dog jag asså jag dog av garv. asså för ajg kände igen mig verkligen och hade inte tänkt på det innan. Även så klart kan dom som inte är latino gilla denna men tror det är mest kul för latinos som verkligen kan känna igen detta.


Alejandro pratar om ekonomi och bokföring, Eduardo om rrrrrrrobie williams:



Alejandro om att vara cool:




Alejandro flyttar:



Så det var de ses snart igen!

The Raz*


TAGGAD PÅ DERBY

Alooooo asså måste skriva om derbyt mot äckliga gnaget som spelas den 25 oktober klockan 4.

FLYTTA DERBYT!

Dock är det värt att markera att tv kanalerna har inte valt sina matcher dom ska visa på dom sista omgångarna så med stor möjlighet är det så att dagen ändras till en vardag och klockan 20:00. Något jag hoppas och tror den kommer göra då Canal plus har flyttat på derbyn förut när äckliga svff försökt göra derby till en barnfamilj aktivitet!!!! Om den inte flyttas kommer jag gråta varje dag... Iaf så är jag fett taggad på detta derby. Och tro mig derbyt kommer flyttas tror jag haha Canal + måste fan flytta den.

Barnfamiljer
Visst barnfamiljer kan dra på derby eftersom det inte är så farligt osv men sen så är klackkulturen i sverige så förekommer vissa svärdommar och varför ska man sluta med det bara för birgitta svensson 58 och olof 54 försöker tag sina barnbarn på derby och blir otroligt ledsen när folk svär. Folk svär överallt och det får man leva med. Och sen är det yterst viktigt att dessa barnfamiljer inte tar upp plats i klacken om dom inte alla röjer som fan annars sätt er på sittplats. Och sen till alla som vill se alla fina passningar och dribblingar till 100% ställ er inte i klacken då det är stor möjlighet att flaggor kommer viftas.

Ett Derby man kanske aldrig glömmer

Varför är jag så taggad på detta derby? Jo därför det är så att vi Bajen håller på att åka ur och våra konkurrenter från äckliga tattarsolna håller på att vinna guld. Matchen är i den tredje sista omgången så allt kan avgöras i detta derby. Hammarby ligger nu på kvalplats (14) med 19 poäng och med tio matcher kvar. aik har 38 poäng och ligger 2 med lika många matcher kvar. Tänk er bara jag tror ni alla förstår vilken drömscenario det finns.

Drömscenariot
Om denna dröm ska hålla till 100% så måste matchen flyttas till en vardag! Här är drömscenariot:
Bajen ligger under med 1-0 ända gnaget sjunger dom ligger nu bara en poäng ifrån ledande Elfsborg och detta kan gå vägen tror dom äckliga på norra stå. Bajen ligger nu 3  poäng ifrån Djurgårn som ligger på säkermark Bajen behöver vinna denna match. 1-1 Mååååål hoppet känns på hela södra och matchen lever. 93 minuten straff feldömd dessutom 2-1 till bajen och nu tar vi ner djurgårn på kvalplatsen och vi ligger nu på säkermark med bättre målskillnad. Matchen slutar 2-1 till bajen och djurgårn åker ut och Aik är 4 poäng ifrån Elfsborg som ligger ett även gbg gick förbi gnaget nu. Hela södra gungar och och livet leker för alla bajare i hela världen! djurgårn och gnaget mår piss medan bajen är på vägg upp mot nya tider. Så där är ena orsaken att detta kan derby kan bli ngt man aldrig glömmer.

det andra är att derbyt är på en sen kall höstkväll eftersom jag hoppas det ändras till en veckodag klockan 8. man åker bussen från orminge till slussen bussen. hela bussen är proppad stämningen är hög många sätt fram emot derbyt. Träffar Zambon Z och alla och går gemensamt till medis där alla bajare har samlats för att tag derbytåget. Det blir problem med tåget och poliserna håller på att vara jobbiga lite tryck mot dom och stämningen är redan på topp. Tillslut får vi komma in på södra-station och derbytåget är proppat.! och polisen kan inget annat än att fylla hela tåget och inte göra som dom två senaste derbyna att halvfulla vagnar. eftersom det är så många bajare så måste dom fylla varje vagn. Stämningen på topp. på väg till råsunda bränns det bengaler och man träffar gnagare på vägen lite öl och flaskor och mynt och några slag osv utdelas på väg dit.  THE DREAM (drömmen kan lätt slå in då detta hänt förut)

Bajen hårdsatsar på tifot vad jag har hört så det är najs. vi krossar dom i tifobiten:P sen så bränner vi bengaler som fan efter målen och efter tifot osv. (ngt jag har hört) över 36.000 åskådare och derbyt blir legendariskt.

Nästan men ändå långt ifrån oktoberderbyt mot djurgårn. varför detta blir mkt mer röj än mor djurgårn förra året:

*En riktig klackkamp

*Mer bengaler

*Underbart tifo

*Ett derby som betyder ngt verkligen betyder ngt. förra derbyt betydde bara prestige nu är det oxå kamp på liv & död. Toppen mot botten. Guldet mot att säkra kontraktet till AS nästa år.

*Mer HAT!

*mkt mkt mkt mkt och mkt fler personer och bajare.

Detta derby kommer bli legendariskt och jag är redan övertaggad!

KÖP DIN BILJETT NU!

Ungefär såhär fast tänk mer hat mer bengaler mkt mkt mkt mer folk och mkt mkt mkt mkt mer prestige. och sen ngt som verkligen betyder ngt! Och vi kommer även ha hela läktaren denna gång:P





//The Raz*

Kategorier (NY!)

Idag kommer även en till ny grej...KATEGORIER. jag har nu sorterat upp bloggen i 7 delar. varför? jo därför att jag bara skriver mer och mer och snittet ökar och har gjort över 120 inlägg och då om man vill titta efter ett inlägg som är gjort vid mitten eller om man inte har någon aning ska man kunna leta upp det bättre. Och även om man vill läsa enbart om ngt specielt. Observera även att jag kan lägga upp fler kategorier om det behövs men då skriver jag ju självklart det.

Mina Kategorier är:

Allmänt:

Om du tittar under denna flik får du se alla mina inlägg.

Blogg grejer
Här så hittar du alla mina uppdateringar och idéer om bloggen. Alltså blogg grejer.

Det ryktas om...
Här är min egna lilla gossip hörna där ni får höra massa skvaller dock har jag inte så mkt så denna sida kommer inte vara så aktiv än.

Hammarby
Här finns alla grejer som handlar om Hammarby. Även här kommer ni höra massa läktarkultur grejer från olika länder

Helgen & Veckodagar
Här finner ni det mesta jag gjort på helgerna & veckodagarna. Dock har jag inte pallat uppdatera denne så mkt så denna kommer inte heller vara så aktiv.

Sammanfattningar & Krönikor
Här under hittar ni alla mina sammanfattningar från Loven, åren, hösten, vintern mm. Asså alla sammanfattningar och sånt jag skriver. även analyser. dock så kommer inte helg eller hammarby sammanfattningar ligga här utan dom ligger i sitt egna lilla fack. Även krönikor eller berättelser kommer ni finna här. Tex Söt eller snygg, historien bakom the razmathaz som har talat.

Övrigt
Här hittar ni allt som inte finns under någon annan kategori. tex om jag skrivit ett inlägg med hammarby och ngn analys av en dag och sen vad jag gjort. eftersom det är så blandat så lägger jag den i övrigt då jag inte kan splittra på den.

Snart kommer mer coola stuff grejer...

The Raz*

Kommer snart...

haha fett taggad på min blogg:D hahah efter filmen som jag jag driver med så kommer nya coola grejer här får ni se vad som kommer komma snart...

Emos dom är överallt varför/hur blir man emo?
Kommentar:
Jag tar er bakom scen och visar mitt tänkande på emos. Hur blir man när blir man vad klassas som en "Emo" The Raz tar er bakom kulliserna.

Det Ryktas om....
Kommentar:
Här Kommer jag skriva massa rykten sanna som osanna.

Sommarlovet
Kommentar:
Här skriver och recenserar jag hur sommaren vart och vad som hänt mina topp 3 favoriter osv. Kan dock inte skriva nu eftersom en grej inte riktigt klar.

Ny Förbättrad FILM!
Kommentar:
jag håller på eller är typ klar med en ny film om bloggen bara lite coolare dock inte många ändringar men pallar inte jobba så mkt på den. Haha eller vem vet jag kanske övertaggar och gör en otroligt bra. vet ej än iaf.

Sortera inläggen
Kommentar:
Det kommer fixas och sorteras strukturera och mappar osv. haha:P ne men asså kommer sortera mina inlägg eftersom dom blir bara fler så måste göra så det blir lättare att söka dom.

Alejandro fuentes bergstörm & Janne om att vara cool
Kommentar:
haha min nya inlägg jag kommer skriva om sen....dessutom så kommer jag att skriva lite mer om annat sen i ett annat inlägg.

Boliviansk läktarkultur
Kommentar:
Min syn på den Bolivianska läktarkulturen


När kommer detta?
Somsagt stora planer som kommer fixas och utvecklas när som helst. kanske imorgon kanske idag kanske om en vecka kanske på torsdag kanske på fredag vem vet. men allt detta kommer komma upp inom en vecka. Dock kan sommarinlägget vänta då grejen inte är klar och vet aldrig när den kommer vara klar. men om det dröjer mer än 1,5 vecka så lägger jag upp Sommarinlägget ändå

Angående: Allt

Tja mina kära vänner från Söder och resten av Sthlm. Jag ska skriva om vad jag gjort denna fredag och Onödiga banderoller. vi börjar med Hammarby-Elfsborg och Banderollerna.

Hylla den som hyllas bör - Det finns bara en Jackie Arkvlöv
Hammarby körde banderolltifo hemma mot Elfsborg. Temat var Poliser. Hur dumt polis behandlar oss supportrar protestera vi emot. Jag tycker det var otroligt rätt. Men nu kom det upp en otroligt onödig banderoll på plats där Bajen hylla Jackie arklöv som dödade 2 helt oskyldig poliser. Och varför ska man tag upp det på en fotbolls match? helt onödigt tkr jag och många andra:)

STHLMS TYNGSTA BLOGG!!
Nu till viktiga grejer. jag har verkligen inte gjort ett piss denna fredag. så när man var som mest uttråkad så tänkte jag göra en film där jag driver med min blogg. Dock så förvandlades Drivet till en hyllning:D hyllningen är inte så seriös men ändå skön. Bilder visas citat från folk och vissa citat är sanna vissa är 100% osanna så vi får se. Klippet är jag fett nöjd med och det kommer upp snart på bloggen:



//The Raz

En verklighetsbaserad bro...

Ah hänt lite grejer sen senast Bajen mötte Ellos har spelat 2 matcher själv. Satssningen och lite så. Vi kan tag och börja med den kort analys från bajen matchen.

 En manshora?
En liten domare som sålt sig som en liten manshora kan vi börja. hur tänker snubben? varför hatar han bajen? varför är snubben en äcklig borgare!? Varför är jag samba? osv iaf. Jo asså sjöng dock inte så mycket på denna match som jag brukar vet inte varför kanske för att klacken hade en skit dålig dag och typ 20 pers (inkl jag) sjöng i början på andra. Efter att försökt få igång klacken flertal gånger så gav jag upp och sluta skrika och sjöng i normal ton då.

Att dra igång en bro...
Dock dom sista 10 minutrarna var riktigt heta för mig och mina fina klack vänner:P När ungefär ellos fick straff i 85:e lackar jag och alla totalt ut. jag går springer ner till en grej man kan stå på och börjar kissa på alla. eller kan skrika på domaren ni vår välja själv vad ni tror på shit världens längsta mening!!!!! samba!!! iaf så då tror jag matchen är slut och bajen inte har en chans så jag försöker dra igång den underbara sången (trumvirvel) EN BRO!! ungefär 10 pers kommer med mig och när det håller på att gå igenom klacken som mest så blir det mååååål! bajen reducerar och då försökte jag fortsätta med en bro sången igen men ungefär samtidigt så börjar alla sjunga Hammarby sången. Tyckte det var lite tråkigt eftersom en bro sången är min personliga favorit. iaf jag blir fett över taggad och sjunger sönder mig själv så jag får ont i pannan:S ah vet inte varför fast dock kommer inget 3-3 mål och så slutar matchen. Om jag ska vara helt ärlig så var jag inte så taggad i lördags mer än dom sista 10!!! :) Nu vet jag nästa gång ska jag göra ett nytt försök att dra igång En bro sången!!! bara inget händer nu för att distrahera.

Underhållning
Även en rolig grej är att tag upp när matchen var som segast kunde jag snegla ner massa rader i klacken och där se en snubbe som håller på att leka med ett rosa gosedjur och kastar runt det med sig själv. ibland var det faktsikt roligare att titta på en matchen som jag samba sa förut. I andra halvlek så torkar han sin lilla rumpa med en ellos flagga lite omoget nog eftersom snubben var väll 40+ men aja vad ska man göra.

Ang satsningen:
jo den har jag gjort dock så kan jag inte tyda på om det blev ett Ja eller Nej. Så helt enkelt har typ inget hänt. men inom några veckor får vi nog åter igen se. åter igen se ett grammatiskt inkorrekt verb eller ngt? Enligt mig är dett fett samba!

Titeln & ...
Jo angående titeln då jo kände mig lite samba där när jag skrev "En verklighetsbaserad bro" fattar inte vad jag menar men jag tycker det låter lite dramatiskt och viktigt. så varför inte? eller Way not? eller ¿Por qué no? eller vänta det är inte över Pse jo? eller Pourquoi pas? elelr sista och den mes annorlunda: 为什么不呢?

Juste har oxå spelat två matcher själv båda förlora vi ju såklart. men som jag sagt för spelar inte för att vinna utan vinna för att spela... hahah:D fett samba!! ne spelar bara för att ha kul osv. sen kan vi ju vinna men nu är vi lite homofobiska så inte nu men snart...

The Raz*

一个现实的桥梁... (översatt)

För er som måste ha förra inlägget översatt:

啊发生的一些东西去年底Bajen满足Ellos发挥了2场比赛本身。一批没有和如此之少。我们可以找到,并开始与短期分析bajen比赛。 一名男妓女? 小法官谁出售自己作为一个小男人的妓女,我们就可以开始。如何猪头?为什么恨他bajen ?为什么一个人讨厌的公民?为什么我桑巴?等宇航联合会。赵现金相与其说关于这个游戏,我通常不知道为什么可能是因为球队有屎糟糕的一天和类型20人(包括我本人在内)相开始时,第二次。在试图让球队几次,我放弃了,停止了尖叫和唱歌的声音然后正常。 发射桥梁... 然而最后10分钟是真的热对我和我的财务klack朋友:对经过Ellos收到处罚在第85和所有油漆我完全了。我去运行,以一件事你可以在开始撒尿所有。或可以大声您判断我们的选择是什么您认为在狗屎世界上最长的刑期!!!!!桑巴舞!宇航联合会那么我认为比赛已经结束, bajen没有机会,所以我尝试推出精彩的歌曲(小鼓)的桥梁!大约10人跟我来时,它是经过阵容最,它将mååååål ! bajen降低了,然后我试图继续桥梁宋代,但大约在同一时间为所有开始歌唱哈马比。认为这是一个几乎没有伤心,因为宋的桥梁是我个人的喜爱。宇航我胖了标记,并打破自己唱,所以我有疼痛,我的前额:县啊,不知道为什么该公司,但是,没有目标和3月3日停止比赛。相当实话,我没那么标签上周六在过去的10 ! : )现在我知道下一次我应该作出新的尝试推出一个桥梁宋代!只是没有任何反应现在分散。 娱乐 但有趣的是站起来的时候是艰难的比赛,我可以俯视大众行脚跟,看看谁是一个人玩的粉红色gosedjur和它周围投掷本身。有时有人fakt长期乐趣观赏一场比赛,我桑巴说。在下半场,他干他的小屁股与Ellos国旗有点不够成熟,因为人是40 +深圳aja ,但你可以做什么。 李安打赌: 赵上没有我,但是,我不能表明它是否是一个是或否。因此,只需键入已什么也没有发生。但在几个星期内,我们将再次看到。再次看到一个动词语法不正确或糖耐量?据我这是脂肪桑巴舞! 标题: ... 赵时,赵就标题是感觉有点桑巴的时候,我写的“成为现实的桥梁”不包括我的意思,但我认为这听起来有点戏剧性的和重要的。那么,为什么不呢?正在进行或没有?或¿波为什么没有?或等待不超过术赵?或Pourquoi考绩? elelr去年和MES系统不同:为什么不呢? Juste也发挥了两场比赛本身都输了,我们当然。但AJG说没有取得成功,但比赛发挥... hahaha : D脂肪桑巴舞!去甲肾上腺素发挥公正的乐趣,等等。那么我们可以赢,但现在我们都有点同性恋,所以现在不会,但很快... 在拉兹*


Notis: detta är inte bara massa tecken utan det är exakt översatt. ni vet jag kan kinesiska eller googles translate sida. vad tror ni?

Dan 54 år kommentar efter inlägget: Jo men det är kul att skoja till grejer det brukar jag och min fruga ulla-hans 99 göra nemen såklart för att leva lättare som jag sa till hans-maja häromdagen sluta sluta sluta eller garva garva garva hoho ohoh där fick man ett gott skratt.

The Raz*

En verklighetsbaserad bro...

Ah hänt lite grejer sen senast Bajen mötte Ellos har spelat 2 matcher själv. Satssningen och lite så. Vi kan tag och börja med den kort analys från bajen matchen.

En manshora?
En liten domare som sålt sig som en liten manshora kan vi börja. hur tänker snubben? varför hatar han bajen? varför är snubben en äcklig borgare!? Varför är jag samba? osv iaf. Jo asså sjöng dock inte så mycket på denna match som jag brukar vet inte varför kanske för att klacken hade en skit dålig dag och typ 20 pers (inkl jag) sjöng i början på andra. Efter att försökt få igång klacken flertal gånger så gav jag upp och sluta skrika och sjöng i normal ton då.

Att dra igång en bro...
Dock dom sista 10 minutrarna var riktigt heta för mig och mina fina klack vänner:P När ungefär ellos fick straff i 85:e lackar jag och alla totalt ut. jag går springer ner till en grej man kan stå på och börjar kissa på alla. eller kan skrika på domaren ni vår välja själv vad ni tror på shit världens längsta mening!!!!! samba!!! iaf så  då tror jag matchen är slut och bajen inte har en chans så jag försöker dra igång den underbara sången (trumvirvel) EN BRO!! ungefär 10 pers kommer med mig och när det håller på att gå igenom klacken som mest så blir det mååååål! bajen reducerar och då försökte jag fortsätta med en bro sången igen men ungefär samtidigt så börjar alla sjunga Hammarby sången. Tyckte det var lite tråkigt eftersom en bro sången är min personliga favorit. iaf jag blir fett över taggad och sjunger sönder mig själv så jag får ont i pannan:S ah vet inte varför fast dock kommer inget 3-3 mål och så slutar matchen. Om jag ska vara helt ärlig så var jag inte så taggad i lördags mer än dom sista 10!!! :) Nu vet jag nästa gång ska jag göra ett nytt försök att dra igång En bro sången!!! bara inget händer nu för att distrahera.

Underhållning
Även en rolig grej är att tag upp när matchen var som segast kunde jag snegla ner massa rader i klacken och där se en snubbe som håller på att leka med ett rosa gosedjur och kastar runt det med sig själv. ibland var det faktsikt roligare att titta på en matchen som jag samba sa förut. I andra halvlek så torkar han sin lilla rumpa med en ellos flagga lite omoget nog eftersom snubben var väll 40+ men aja vad ska man göra.

Ang satsningen:

jo den har jag gjort dock så kan jag inte tyda på om det blev ett Ja eller Nej. Så helt enkelt har typ inget hänt. men inom några veckor får vi nog åter igen se. åter igen se ett grammatiskt inkorrekt verb eller ngt? Enligt mig är dett fett samba!

Titeln & ...
Jo angående titeln då jo kände mig lite samba där när jag skrev "En verklighetsbaserad bro" fattar inte vad jag menar men jag tycker det låter lite dramatiskt och viktigt. så varför inte? eller Way not? eller ¿Por qué no? eller vänta det är inte över Pse jo?  eller Pourquoi pas? elelr sista och den mes annorlunda: 为什么不呢? 

Juste har oxå spelat två matcher själv båda förlora vi ju såklart. men som jag sagt för spelar inte för att vinna utan vinna för att spela... hahah:D fett samba!! ne spelar bara för att ha kul osv. sen kan vi ju vinna men nu är vi lite homofobiska så inte nu men snart...

The Raz*

SATSA!!!!!!

Hej efter ha gjort ett otroligt långt inlägg om tossiga killen ska jag skriva ett kort här i väntat på att titta lite Seinfeld och sen sova. Jag har bestämt mig att inom dagarna kommer jag bara kasta mig ut som en idoit i hetluften och får hoppas att jag kommer tillbaka med lyckan. om allt skulle gå vägen så skulle jag kanske vara en av sveriges lyckligaste pojkar:P haha nej men jag kan inte avslöja något nu men ni kommer se om dagarna hur det gick. På väntan på ett :) eller på väntan på ett :(. Det får vi se jag tror bara att några personer vet det svaret. Eller kanske ingen vet det svaret...

Jag gillar att satsa jag pallar inte att vara en sån vänta och se. det är bara att köra och hoppas på det bästa. och nu pallar jag inte om att inte veta längre så nu går jag in i het elden totalt. och vi får se hur det slutar. dock kommer jag inte avslöja ett enda skit just nu. det är ju min drömtjej trostallt

Sen så säger jag till dessa "vänta och se" personer: SATSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nej men alvarligt det beror ju oxå i vilket fall man är i.

Blir det en :) i veckans slut eller blir det en :( ?

The Raz*

Hyllning till Bertil "Tossig kille" efternamn?

Här kommer en hyllning till Sveriges sjukaste/smartaste person. Jah ni kanske redan vet vem jag pratar om när jag skriver tossig kille. Han kommer från Skåne han hejar på Malmö och han är en otroligt smart eller sjuk person.jag vet en sak och det är att han heter Bertil i förnamn. Han utger det själv iaf fast åt andra sidan så har han en mysig röst som han kallar för mysiga Lars så man kan aldrig vara säker.

Jo asså snubben har en metroblogg och kanske ett snitt runt 10.000 besökare per månad och då får man ju en ganska bra peng för det genom annonser osv. Nu har snubben även fixat en videoblogg för att göra störda saker så att många tittar och samtidigt där göra reklam för sin blogg så han får mer pengar. Han skriver oxå om sjuka grejer. asså snubben är helt jävla störd i huvudet eller otroligt smart. Jag har två teorier som ni ska se.

*Snubben Bertil som han kallar sig fick en otroligt bra idé att han ska låtsas vara störd i huvudet och verka som han är hög 24/7. Och så har han fixat en blogg och vilka personer vill inte titta på en störd person som filmar sig själv när han sjunger att han har manstuttar? Då så får han ju en stor summa pengar. Bertil verkar ju veta då vad folket vill se/läsa.

*Det andra alternativet är ju bara att snubben är störd i huvudet och att han har någon sorts mental sjukdom. Dock så har jag uppmärksammat att han har en vigselring. Något jag blev glad över så även om han vore totalt störd så är han ju inte ensam och det är bra. hittat kärleken osv. Men om denna snubbe är störd i huvudet tror jag oxå han är förtids pensionerad så han får tid på att filma alla dessa störda klipp.

Iaf vi fortsätter till hyllningen dock vet jag inte om man ska skratta eller gråta när man ser detta klipp. Om man frågar vad jag gjorde så gjorde jag både och. snubbens inlägg är ju sjukt störda. Här är några störda inlägg han har gjort:

*Han tog kort på sig själv på påsk när han var en påsk kyckling och skrev några rader om det.

*Han tog kort på sig själv som när han var jultomten och fixa via photoshop så det såg ut som han satt i en tv och skrev julvärden 2009. Han skrev även vilken röst alla läsare tyckte att han skulle ha? Trötta Bertil eller Mysiga Lars.

*Han tog kort på sig själv när han satt i badkaret naket med massa badskum. Han hade även sol glasögon och ett bling bling halsband på fotot.

Jag kan fortsätta hur länge som helst. Här är några störda inlägg han gjort på sin videoblogg:

*Klassikern på detta klipp blev han känd. Han döpte klippet till Malmö ff premiären närmar sig. I klippet står han själv i sin hall och sjunger på skånska. Kämpa på himmelsblå hoppa om du älskar Malmö hej hej. kämpa Malmö olé olé och såklart klassikern Tossig kille olé. han gör detta medan han hoppar runt i hallen. mitt i klippet tar han en paus och har skrivit på ett papper www.kaffehornan.se lappen tar han fram och tillbaka så kameran ser.

*Han låtsas att det är nyårsafton. han sitter i ett badkar naken med massa skum och dricker jul must medan han hällsar alla läsare ett gott nytt år.

*Han åker till en bondgård och sjunger Tossig kille olé framför kameran. han sjunger även kossorna olé. Han gör massa tossiga grejer tills han tappar kameran då han börjar garva sjukt mycket...

*Han filmar sina manstuttar och sjunger att han har som sagt manstuttar

Många Sjuka inlägg på sin videoblogg finns såklart oxå.

Vi kommer avsluta detta inlägg och hylla min fina hjälte. jag hoppas såklart att han spelar sjuk i huvudet och inte är det på riktigt. Vi avslutar även detta inlägg med att säga att detta inlägg kanske inte kändes som en hyllning men tro mig det är det. Jag har dock inte titta på alla hans video inlägg eller så har jag knappt lässa sina skriv inlägg men dom jag sätt/läst har varigt jävligt skärmande för mig. Jag har inte tänk på denna person på länga tills jag tänkte på han idag och då var jag tvungen att skriva detta inlägg så alla får se hur sjuk han är:P dock är han jävligt skön:P

Vi avslutar oxå detta inlägg genom att bjuda på bild/video special. Dessa v/bildeideos jag tagit ut verkar vara dom bästa/sjukaste.  Fast vad vet jag pallar inte stå och leta i ett år. Dock efter sätt bilderna kan min tredje terori vara att snubben är seriemördare.









Där var Bildspecialen slut hoppas ni inte skrämdes för mkt. Här kommer dom finaste videosarna jag kunde hitta:










Så då var det slut. Ni som pallar/vågar titta in hans verk mer så lägger jag in några länkar här under:

Kaffehörnans blogg

Kaffehörnans videoblogg

Kaffehörnans Fanclub på facebook


Mm det var det

//The Raz*

En bro del 3

Nu är vi tillbaka igen och denna gång den sista delen ut kappitlet alltså del 3. Tankar inför del 3? Jo vad har vi pratat om ganska lite i Serien? Jo svaret kommer upp nu: Sången. Den otroligt vackra sången har vi inte alls pratat om mycket. Då har jag stält några frågor till bloggen så ni ska veta hur/var/när/ton/röst osv så när ni nästa gång går över en bro så vet ni direkt vad ni ska göra.

*Första frågan-Hur reagerar man när man får syn på en bro?
Stanna inte prata inte om det. Tänk som ni ser en väg ofta man stannar då. gå bara i normal takt tänk inte på att ni ser en bro. Eftersom när ert första ben tar på bron ska ni utan att tänka bara börja sjunga.

*Andra frågan-När vet man när man ska börja sjunga?
Jo en klurig fråga så fort ett ben är på bron gör dig och klar och sjung.

*Tredje frågan-Får man sjunga den om man sitter på en buss/bil eller liknande?
Självklart dettso snabbare man åker över bron dettso bättre.

*Fjärde fråga-vad för ton måste man ha när man sjunger bro-låten?
ingen speciel bara lyckan finns där så spelar det ingen roll vad för ton eller ngt sånt du har.

*Femte och sista frågan-Hur går egentligen bro-låten?
Bro låten är en otroligt svår sång att sjunga, med andra ord man måste koncentrera sig till max.
Som sagt först går 2 normal taktiga: en bro en bro Sen lyssna noga det är viktigt att du hör rätt nu. nu växlar du snabbare och sjunger som det inte finns ngt mellanslag enbro enbro enbro. sen är den klar. Ett kort sammandrag: En bro en bro enbro enbro enbro

Syftet med bro inlägget är inget. Bara att man ska en gång i sitt liv sjunga bro låten för att hylla någon bro ute i världen.  Inte för att jag sjunger den ofta för ofta man tänker på bro-låten. men som sagt minst en gång i ditt liv måste man sjunga bro-låten.

//The Raz

En bro Del 2

Många fina frågor har jag fått in Efter bro inlägget dock är alla från mig. Enligt uppgifter till bloggen är denna bro på bilden skanstullbron den går över till gullmars denna bro är en av många fina broar på söder. Men nu har vi en intressant fråga vad göra dena bro speciel vad gör att bron platsar på Sthlms tyngsta blogg? ju ni vet att skanstullsbron stod klar 1940 och sattes i aktion 3 september samma år. Bron går från götgatan i södermalm till söderort gullmars som sagt i johaneshov.

Varför just denna bro då? jo en mkt fin fråga denna bro har det mesta. En kant, ett räcke och en otroligt fin hållning. har ni sätt en rakare bro en denna?

skanstullsbron gillar fina promenader men vad den gillar mest är folk. varje år går alla hammarbyare över denna tillsammans och enade med färgglada flaggor och lite pyroteknik. Varje år så sjunger man när man går över bron såhär: En bro en bro en bro en bro en bro. En otroligt fin ramsa som i förra inlägg utsattes till bästa ramsan.

Och yttligare varför just skanstullsbron? jo därför barje gång bro-låten sjungs så tänker jag på just denna och matte werner och Elfsborg. Jo varför dessa grejer? Matte werner en typsiskt borta sång som sjungs på Away matcherna. Elfsborg?? jo för att Elfsborg borta 2009 var min första borta match och då hörde jag bro låten! och bajen? jo allt föregående hör ju till bajen då måste jag oxå tänka på bajen.

Detta inlägg gjordes inte för att verka skoja till dagen utan tro historia. Källan: The Raz huve!



bron vi alla älskar!!!!

Bron vi alla älskar med bajare... Dock hitta jag inte många foton när vi gick över bron...





//The Raz

En bro...

En liten derby analys mm kommer upp i detta inlägg.

Derbyt var väll helt okej. Otroligt skön med 3 poäng det behövde vi verkligen för att kunna klättra lite i tabbelen. Ganska dåligt drag då men ett riktigt snyggt tifo. Pallar inte skriva så mycket. mer än att skönaste bajen sången är ramsan.....(trumvirvel) EN BRO!!! den går såhär typ hur ska jag beskriva... först 2 st en bro en bro och sen växlar du lite snabbare en bro en bro en bro. sen är den klar otroligt skön när man går/åker på en bro.

Ajuste sen Bajen-Ellos på lördag:P

Tråkigt väder och man blir väll lite tröttare då. nåja hoppas solen kommer imorgon man måste ju tag vara på Sommaren när den är här!!! Snart kommer vidriga vintern och vad ska man med den till?

Sen är det väll lite små grejer och en stor grej som jag skriver om sen Fast om den "stora grejen" fattar jag ingenring:S:S:S:S:S..... osv osv osv osv osv osv





En bro!!!!

// The Raz*

UNDERBAR VINST!!

Bajen vann igår över djurgårn med 1-0!!!

kan man må bättre nu?

Bajen samba!!!!!!!!!!!!!!!!


DERBYDAX!!!

Fan om 3 timmar och 50 minuter börjar matchen!!! BÖRJA TAGGA TILL NU

KROSSA DJURGRÅN!!!

NI SKA DÖ JÄVLA DJURGÅRDSSVIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


DERBY DERBY DERBY

FAN TAGGA TILL!!!! DERBY PÅ SÖNDAG

KROSSA SOLNA BLÅ!!!


MUSIKEN ÄR DÖD

I helgen fick vi bevittna något otroligt hemskt. Musiken som vi alla här älskar mördades under en fyra dagar lång våldsorgie. Eller? Polismyndigheten i Kalmar län meddelade i en pressrelease under lördagen att Hultsfredsfestivalen i år har varit den lugnaste hittills. Vi i Hammarby Ultras tycker att det är jättebra att den lugnaste festivalen "bara" innehöll tre våldtäkter, ett våldtäktsförsök och ett tiotal våldsbrott. Att benämna det som lugnt är ett hån mot alla brottsoffer som har blivit utsatta. Säg till de stackars tjejerna som blev våldtagna att "Hey, festivalen var iallafall den lugnaste hittills!". Jag kan garantera att det inte kommer lappa ihop deras trasiga psyke efter det de har gått igenom.

Om det ens hade hänt en tredjedel av det här på ett Stockholmsderby på Söderstadion för att ta ett exempel hade det varit svarta rubriker, morgonsoffor, proffstyckare och förståsigpåare som unisont ylade om att fotbollen var död. Nu väljer man istället att vara nöjd över att det "bara" är ett tiotal våldsbrott, närmare 40 narkotikabrott, tre våldtäkter, ett våldtäktsförsök och så vidare. Det inte "fotbollsälskarna", som de så vackert kallar sig själva, nämner är att det som händer på ett fotbollsderby är långt ifrån lika hemskt som det som händer på Stureplan en lördagskväll eller en dag i Hultsfred. Det är den snedvridna mediebevakningen som skrämmer bort Britta Svensson, inte "våldet, hatet och bengalerna" som faktiskt är en del av sporten och läktarkulturen.

När Igor sätter en stenhård glidtackling på någon bondläpp jublar alla av glädje. Men när en huligan sätter en stenhård högerkrok på någon annan huligan fasas vi av rädsla. Trots att det händer långt värre saker en simpel löningshelg. Eftersom massmedia har sagt att det värsta som någonsin har hänt är att någon snubbe stormar planen (dock inte på landskamper, då är det fest!) så tror Svensson att det är just det värsta som finns. Självklart sätter hon kaffet i vrångstrupen och stannar hemma när Simon Bank basunerar ut att fotbollen är död. Att snubben i fråga har gjort ett "brott" som för bara ett år sedan inte var värre än att gå mot röd gubbe glömmer tyvärr journalisterna att ha i åtanke.

Det vi aktiva supportrar efterlyser är en nyanserad debatt. Självklart är det olyckligt att det blir bråk inne på arenan eller att någon barnfamilj ska känna sig osäker på Söderstadion. Men på samma sätt är det jävligt olyckligt att media väljer att måla upp en bild av Allsvenskan som inte existerar. I sin iver att öka profiten och sälja lösnummer offrar man all etik, moral, heder och sanning.

Jag vill avsluta den här texten med att önska våldtäktsoffren, killen som fick ett järnrör i ansiktet samt alla andra som blev misshandlade att dem ska krya på sig och förhoppningsvis inte får några bestående men. Vi vill framföra våra förhoppningar att Britta Svensson fortsätter våga lyssna på musik trots att den är död.

RAZ IS BACK!

Alooooo jag är hemma igen från Spanien som jag varit i mellan 5 och 19 juli. Jag har varit hemma i snart 2 veckor 12 dagar exakt. Jah vad ska man säga? jag var tvungen att följa med jag var bara där med min mor och far. Men när jag kom hem så fick jag vara själv i mitt hus i en hel vecka då mina föräldrar åkte till Paris. Och ni vet vad som hände då. hihih redan första dagen blev det röj men då var det med Johan vicce och Linus. Vi laddade upp hela veckan med att gå på bajen-öis. vi krökade sönder innan och efter haha. Johan kräkte sönder osv. mer får ni inte veta.

Jag hade även ett jobb denna vecka jag skulle döma några matcher på Bolivianska veckan. Jag dömde på tisdag, onsdag och torsdag. Jag följde även med mina kära fastrar på massa bolivianska grejer som var i Sthlm. Det var ju trots allt Bolivianska veckan. haha Coola danser fick man se osv. BOlivianska veckan är en vecka där massa bolivianare från hela Sverige kommer till en skola och har massa aktiviteter och sånt. sen så festar ju dom oxå sönder! trashar skolan osv.  även på denna vecka medan jag dömde så kom även en secret crush upp. kommer dock inte säga vem/var/hur/när mer än att det är min drömtjej, vart det i 3,5 år och kommer alltid vara.

I Spanien då? jo ganska varmt stort och lite bra med en omväxling. Fick även se camp nou som var ganska coolt. Jag köpte en klocka där för ett halvt tussen. Vi bodde på ett ställe som heter piñeda del mar. som låg typ en timme utanför Barcelona.

När det gäller Bajen så tycker jag Tony G ska tag det mesta ansvaret då det är han som ska styra spelet och träna grabbarna. Det är  meningen att laget ska utvecklas. Allt som hänt så länge är motsatsen. Visst detta år begär jag inte att vi ska komma yopp 6 men i mitten har vi lätt en trupp för. Min teori är att Tony har kört fast. Spelarna har dålig självförtroende Tony vet inte vad han ska göra nya spelare kommer in osv. Visst Tony har ett stort bajen hjärta och han tar mycket tid åt bajen titta bara på ögonen så får man bevis på det. Men ibland måste man tänka lite med hjärnan. Jag skulle hjärna vilja ha en erfaren tränare som vet vad han gör. Han ska inte byta in spelare dom sista 5 minuterna mot Allsvenskans sämsta lag för att hålla 0-0 på bortaplan. En spelare behöver minst MINST 15 minuter speltid för att kunna komma in i spelet. För jag har även sätt att byter in sena byten när vi ligger under dom sista 5 minuterna och det är sjukt dåligt!

Aja det är typ det som hänt. På måndag möter Bajen Helsingborg på Söderstadion. Jag ska ha en Far & son dag haha så jag skippar klacken för denna match och sitter på sittplats på östra läktaren. Men sen på Söndag (den nionde augusti) så är det klart klacken som gäller för mig! då bajen möter Djurgården. Så jävla över taggad!!! Mer inför filmer/artiklar/taggningar mm kommer under veckan! titta in på bloggen för att tagga till!

// The Raz!


RSS 2.0