Så kändes det när Bajen åkte ur...

När Bajen åkte ur så kändes en enorm tomhet och man fatta ingenting fatta inte vad man skulle säga, göra eller tänka. Ett enormt mörker la sig över sig själv och tusentals bajare. över landet. Det kändes inte bättre när Gnaget går mot guld och att djurgården säkerligen kommer hålla sig kvar. Man tänker fan vad tråkigt att möta trollhättan, Qviding osv. Drömmen om kvalplatsen eller till och med drömmen att hålla Allsvenskan 2010 drömmen uppe till sista omgången krossades. Men samtidigt kände man ett enormt hat mot Helsingborg som har la sig mot Djurgårn, BP, halmstad och ÖIS alltså alla våra botten konkurrenter. Även kände man ett enormt hat mot Poppe som inte ens försöker eftersom han kommer inte spela i Hammarby 2010. Det var ungefär 1 timmen efter beskedet. Ena minuten leder vi med 2-1 borta mot Trelleborg och sen två minuter senare leder dom med 3-2 och superettan är otroligt nära. Från himmel till helvete på 2 minuter. Men det känns inte förvånande att Bajens 12 års långa Allsvenska svit just ska spräckas borta mot Trelleborg på vångavallen en kall höst dag i oktober.

Men...
Några timmar senare ser man som en Bajare alltid på den ljusa sidan. Jag börja tänka på dagen vi åker upp vilken enorm glädje man skulle känna där. Första matchen i Allsvenskan när vi åker upp. Roliga och konstiga möten mot Väsby, Qviding och Trollhättan hemma som borta. Man får möta Syrianska och Norrköping och kanske till och med Djurgårn och Assyriska. Även så sticker alla medgångfans, överbetalda spelare i Hammarby. Ett stålbad kommer genomföras, en ny start och att börja på ruta ett igen. Även om Hammarby skulle hålla sig kvar skulle Bajen genomföra sitt stålbad men jag tror ändå inte på samma sätt som nu. Men det jag saknat lite är det där att spelarna bara går ut i pressen och bara säger "Vi ska tillbaka på en gång" eller något liknande det har jag faktiskt saknat lite. Men aja det kanske kommer senare på året när vi har en tränare, vd och en ordförande för Hammarby står utan ordförande, vd, tränarpar och man har ingen aning om hur spelartruppen ser ut anno 2010. Så självklart finns några positiva aspekter genom nedflyttningen och det är så jag kommer tänka ända tills vi kommer tillbaka till allsvenskan, FÖR VI SKA TILLBAKA!


Så kändes det när Bajen åkte ur...





//The Raz

Varför Hammarby åkte ur del 2

Det fanns många olika anledningar till att Hammarby åkte ur allsvenskan 2009, jag kommer skriva om dom främsta anledningarna. Eller 4 namn som hjälptes åt att förstöra hammarby.

Sista namnet:

Mikael Andersson

"Han kom han förstörde han drog" Det där citatet förklar exakt vad snubben gjorde. Han kom och tjäna massa pengar på Bajen och förstörde och sen så drog han när det blev allvar. Mikael Andersson skapade internkaos och en internkamp mellan leden i hammarbys organisation. Han sålde spelare så snabbt han kunde så han kunde få in en liten del. Han ersatte dom med kassa brassar som hans vän tipas om. Mikael tog massa pengar från Hammarby och hans hjärta är antagligen gjort av sten.

Att han tar ifrån Tonys och lasses rätt att köpa spelare klandrar väll ingen. Men han gjorde det inte mkt bättre. Han sålde Charlie Davies för ynka 22 miljoner och i det fallet fick bara Bajen 11 miljoner. Han ersatte dom med två kassa brassar som kom från sin semester och hans "vän" cabera "sa" att dom vara "jätte bra". Mikael köpte dom direkt såklart. Hur kan man ersätta storspelare med talanger? Okej vår ekonomi är inte bra men man kan väll istället för att köpa 2 brassar plus 2 talanger så kan man istället satsa på en ordentligt bra spelare iaf när man ligger som man ligger.

Men inte bara det, Han behandlar alla skit och skapar kaos i Hammarby. Där ingen vet vad dom har för uppgifter.
"Mikael Andersson kom, förstörde och drog" det är det jag har att säga om han!

Andra fel
Tex Staffan Thorsell som var i bajen bara några månader skapade negativa rubriker om bajen varje dag i en hel vecka. Först kommer han ut med ett brev där han skriver att Hammarbys fans är sabotörer. Sen så fortsätter han med att prata negativt om bajen i pressen. Och gör dag efter dag korkade uttalande.

Rami har tagit stor plats för bajen och bara kostat. han har inte gett ett skit tillbaka kostar bara. Om inte han skulle värvas till bajen så skulle Hammarby säker kunnat råd med 2 klass spelare istället för denna odugliga målvakt.

Hjärtat, Vart är hjärtat nu för tiden i Bajen? Freddy, Natan och poppe har klart inge hjärta för Hammarby och borde tag livet av sig genast. Sen att Hammarby bara släpper trotjänare efter trotjänare. Vem har spelat längst i Bajen idag? Typ haris och David som kanske spelat här i 3-5 år. Skärpning!

Konstiga värvningar, Vi har bra backar och även bara för att Totte är tillgänglig så köper man han. Skulle vara mkt bättre om Bajen skulle skitit i honom och köpa vad som egentligen behövdes, en forward.

Detta var sista delen. Håll utkik efter mer snart kommer jag med massa inlägg om hur vi ska göra för att tag oss upp vilka spelare vi ska tag in/sälja och massa sånt skit. Även kommer en litet inlägg om hur det kändes för mig när Bajen åkte ur. Så håll utkik efter mer!

//The Raz!



Varför Hammarby åkte ur del 1

Det fanns många olika anledningar till att Hammarby åkte ur allsvenskan 2009, jag kommer skriva om dom främsta anledningarna. Eller 4 namn som hjälptes åt att förstöra hammarby.

Första namnen ut:

Henrik Apelqvist & Jan fridman
Henrik Apelqvist började skiten redan när han tog över som vd år 2001. Han uttala sig att "om Malmö kan ge höga löner kan vi" Något som var helt sjuk då Hammarby verkligen inte ekonomin för de. Jan fridman stod bara och titta medan Henrik gjorde misstaget att ge medelmåttiga spelare ofantligt mkt i lön.

Detta gjorde att ekonomin tog en hård smäll genom åren och Dessa herrar kunde bara stå och titta på. Sen så avgick Henrik och lämna allt i nästa styrelse/ordförandes händer. Jan Fridman avgick oxå fast lite senare. Men innan så kom han med det störda uttalandet när han fick frågan av pressen om hammarby hade matrial för att komma topp 4? då svara han "Våra löner är för topp 4 iaf". Och då undrar jag hur kan man ge så dåliga spelare som vi har idag så höga löner? Otroligt fräckt och fegt att lämna ett sjunkande skepp som man själv gjort, FY! Men inte bara dessa personers fel utan även Tony Gustavsson/Mikael Andersson som vi kommer till nu.

Tony Gustavsson
Snubben som jag respekterar för sitt engagemang, hjärta och passion. Denna snubbe tar verkligen Bajen och fansen på allvar men men snubben har brister. Han kan prata han tänker fotboll enormt men han har inte ett öga för vad som är bra eller dåligt. Han har gjort enorma fel rykteringar och det gör att det är lite hans fel att bajen åkte ur. Han tog upp värvnings budgeten och löne budget genom att värva folk som Freddy Söderberg, Natan Paulse och Fredrik Söderström. Dessa spelare har inte presterat någonting och om Tony skulle kunnat dissa dessa spelare skulle ju Bajen kunnat köpa andra och i det kanske såna som skulle varigt spelare som räddat bajen.  Men såklart långt ifrån Tonys fel att det går som det går mer åt Henrik och Jans fel som gjorde att Bajen fick den ekonomin dom fick.

Del 2 Med Mikael Andersson kommer imorgon.

//The Raz

NY KATEGORI! - "Hammarby i Superettan"

NU när Bajen åkt ur  Sveriges högsta division för fotboll så har jag gjort en ny Kategori. Hammarby åkte ur Allsvenskan igår som sagt och kommer spela i Superettan nästa år. Därför har jag gjort en ny kategori. Alltså så kommer Kategorien "Hammarby" att vilas i minst ett år? Varför jo därför den är för fin för att dra ner i Superettan. Så nu kommer allt om Nuvarande Hammarby komma i kategorien "Superettan"

Att vänta på:

Jag kommer göra massa analyser om varför Hammarby trilla vad för orsaker osv. Sen hur vi ska göra inför nästa år med tränare, ordförande och styrelsen och jah massa annat. vilka spelare som sak stanna och allt sånt skit. Kommer även sen när Superettan säsongen närma sig skriva massa inför artiklar där. Så nu vilas alltså "Hammarby" kategorin i minst ett år.

Sen om Bajen gått upp allsvenskan om dom nu gör det så får jag se om jag tar bort superettan kategorin och lägger alla inlägg där på Bajen. Jag får se det är ett framtids problem.

Så "Hammarby" Kategorien är alltså STÄNGD tills vidare.

MOT ALLSVENSKAN 2011!

SUPPERETTAN 2010

för ungefär 35-40 minuter sen blev Hammarby fotboll klara för supperettan 2010..Fattar det inte än, vad ska man säga? Mörker....





Kenta - var finns alla polarna

Kenta - Var finns alla polarna

Var finns alla polarna

Hur många lever kvar

Hur många finns på kyrkogårn

Hur många går på stan



Knarket tog dom flesta

kröken tog en liten del

kvar är bara de bästa

dom som inte gjorde fel



Det var så lätt att vara ung

och skita blankt i svennes style

Drömmen att bli en centans kung

bara flumma omkring med ett smajl



Kvar finns alla minnena

Av tider utan krav

Kvar finns alla bilderna

Av polarna på stan



Gatan var en lekplats

Berget var en flummig grej

Sen så kom dom med pulvret

Men då sa jag nej!



Det var så lätt att vara ung

Och skita blankt i svennes style

Drömmen att bli en centas kung

Bara flumma omkring med ett smajl!



Badda-bum Badda bum...

Hatet mot gramatiken!

Alooo efter ha fått 3 hat kommentarer på min blogg sen den startade. Allt börja typ när denna blev lite mer känd då jag nu har ungefär snitt på 35 unika besökare per dag och mitt rekord är 296 unika på en dag. Beror väll för att min blogg blev uppsatt på www.fansight.com som jag inte visste men blev otroligt stolt när jag såg att den var där. Ni hittar den om ni tkr på hammarby märket och därefter ser ni den under "supporter bloggar".

Om personerna
Den första var någon random brud som skrev att jag var skinne på min matchrapport från vårderbyt mot gnaget. där hon skrev:

Postat av: Sofie

"Skinne, du stavar som ett cp-barn. Är du cp?"

dock såg jag det för några månader sen och bomba hennes kommentar fällt med massa pinsama kommentarer osv men aja lite kul. Iaf då skriver hon 1 helt inlägg om mig! som är oroligt stört faktsikt. Plus att forumet dom skrattar ut mig på är svenskafans.com men skulle vara konstigt att inte bli utskrattad då jag driver med alla. hade 3 konton där och alla är spärrade sen några veckor tillbaka. bara massa sorgliga bajare på 40 år som inte har något liv där som sitter och analyserar varför inte bengaler ska finnas på läktarn osv. lite kul.

Iaf jag är ganska nöjd med det senaste kommentaren jag skrev till henne som kommer här:

 

"Postat av: Cooola razzy om svenskar som har utlänska kläder.

men maj-britt svensson som alltid lyder lagen och tror du är lite "exotisk" när du använder dom där indiska byxorna som du köpte förra sommaren i Indien som du alltid velat testa men aldrig vågat testa fören nu då du fick syn på Sofia Svensson i din klass som använde exakt samma dock i annan färg.

Grattis att du äntligen vågade använde byxorna!

sen näste år så bara längtar du till att åka till Thailand för att få lite färg, nu är du dock rödhårig med fräknar. som du döljer med 1 liter extra brunräm och Loreals nya bruna hårfärg du hitta i konsum igår.

LYCKA TILL MED RESAN!

hälsa: Arne, pontus och Sofia och Anna även gunhild om hon skulle me!

ps: tag det lugnt med den kryddiga maten som du sagt till hela familjen att du tål men i själva verkligheten inte gör men vill bara att din familj ska tycka att du har den där lite "exotiska" klangen

/From the man beyond the grave, The Raz*

2009-10-26 @ 22:55:23
URL: http://theraz.blogg.se/"

BLOGGINLÄGGET HITTAR NI HÄR DET ENA HETER VART SKA DOM AKTIVA ULTRASEN STÅ? OCH DET ANDRA EDIT



Sen då hatare nummer två:

Hans kommentar var under ett notisinlägg nyligen under namnet Sebastian Mårts som skriver såhär:

"du skriver sjukt jävla dåligt... Ska du skriva blogg så får du fan lära dig det svenska språket med allt vad det innebär."

Haha vad ska man göra liksom? jag skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiter i asså jag bara kör och bryr mig inte om gramatiken.
hans blogg är här: http://pezzodimerda.blogg.se/


Hatare nummer tre:

som skriver såhär:
Postat av: Ante info 14, kommer leta efter dig på derbyt.

"Haha, jag förstår varför du låter andra göra dina skoluppgifter, din stavning suger! JÄVLA NEGER-BAJARE!"

 

Vem detta är och vart snubben kommer vet jag inte än för han har inte lämnat någon mail/blogg så det ska jag tag reda på mer info följer.

 

Kommentar åt alla hatare där ute:

Mkt trevligt att ni läser bloggen ochsen till hatare ett? chilla ner med den moralsika svff moralen och att man inte ska bränna bengaler eller vifta med flaggor osv. take it slooooow.

 

//The Raz*






The Raz - Notisar

Notisar från mig, skriver lite om många olika ämnen.

*Vinterjackan köpt. Det blev en brun jacka på SNS för 2200 kronor. ett långt inlägg om den galna jackhistorien med gw kommer ut på senare tider. Bild på jackan? Viss klicka bara här då!

*4 hela fucking dagar kvar till derbyt mot gnaget. Hur galet taggad är man inte nu liksom. detta derby gäller allt! 15288 biljetter vara sålda imorse en usel siffra enligt mig. Nu får ni tag och köpa era biljetter hela södra nedre och mellan ska vara full annars är det katastroff. vi går mot supperettan och gaget mot guld. vi kan stoppa båda grejerna i en och samma match men spelarna behöver vår hjälp så köp biljett nu! Jag vet vilket tifo det bli men självklart inget jag delar med mig osv. hihi.

*
Naaayuki eller även känd som frida och marrelito även känd som martin gjorde min so fördjuppningsuppgift. galet najs enligt mig! och jag behövde inte göra ett piss!!
på tal om skolarbeta så har vi börjat bygga radiobilar. går väll sådär. fick vara med emoalex något som är vidrigt! snubben pluggade en månad innan provet och läste igenom det ett flertal gånger, snubben fick g+. jag läste den en gång under engelskalektionen och får vg.
Sen så hjälpte jag Oskar att göra sin läxa där han skulle skriva ett repotage om poliser så han intervjua om min sun om dom. som ni säkert vet nu då jag skrev det för någon timme sen.

*Höstlov 2 dagar kvar. gaaaalet najs! skönt med lite lov nu faktsiskt. När man kommer tillbaka till skolan så är allsvenskan avklarad och då får man se om det blir på ont eller gott. Dock spelas kvalet i mitten av november vet inte specefika datum tyvärr. Men nu ska jag satsa på skolan lite mer efter höst lovet sen ska jag oxå göra sista försöket med en grej som jag tänkt på länge om det inte går nu så är det över till 99% nu är det över till 80% sen får man se vad som händer med och svaret man får. iaf ska inte avslöja för mkt nu.

*Praolappen ska vara inne i fredag och mina ända hopp är mina snälla fastrar som ska försöka skaffa prao till mig men dom har mkt att göra plus att jag fråga typ en vecka sen så man får se om den idén håller men som sagt dom jobbar på det. Annars får man väll vara i skolan och det betyder väll med andra ord vara hemma. Eller vad som händer med än vet ej.

*3 superheta inlägg på bara några timmar det kallar jag att vara ganska aktiv! ganska nöjd med dom. Men håll utskik efter mer då jag ska skriva mkt mer derbytaggningar osv. plus vad som händer i livet. Sen ska jag oxå senare skriva om vad jag tkr om kvällstidningarna. Men aja lite av mina planer så att säga.

*Vad jag kalberg imorgon vi mot 7orna får vi pisk igen? vet ej bara att kämpa sönder!! fooorzaaa. vad jag gör nu? lyssnar på musik och skriver. Vad jag gör om 5 min? sitter med mackor och tittar på scrubs i sängen.

//The Raz*

Taggad inför Derbyt del 3 - Derbyminnen

4 dagar kvar det är dax för psykningarna och upptaggningarna att återkomma igen. Nu kommer del 3. där ska jag skriva om 2 fina derbyminnen jag fått när bajen mött gnaget. Längst ner i inlägget kommer även upp taggnings filmer. Först för att lägga ut korten på borden. jag har varigt på 5 hammarby-aik derbyn sammanlagt. så jag tar ut dom 2 bästa. vi börjar med: ...

Hammarby-aik 06 - söderstadion är vår!
Drog med min far. Måndagen den 3 maj var dagen. Det första jag kommer ihåg från derbyt är att jag ser en stor affisch på tunnelbanan där det står "Hammarby-aik den tredje maj, se den på canal +". Sen har jag bara några flashbacks och den ena är när jag och min pappa äter på restaurang innan matchen, den andra är hur glad han är vid vinsten och den tredje är dom sista minutrarna när vi leder med 2-0 och hela jävla SÖS brinner och väntar på slutsignalen. Ajuste den fjärde är när speakern säger att hela sös är fullsatt förutom aik sektionen. Fyfan vad man garva åt packen som inte ens orkar komma till söder och fylla 2000 platser. Iaf vi återgår till 3 punkten, hela söderstadion kokar.

oooooo o oo o o o vi är bajen från söder vi är grönvita bröder oooooo o oo o o o o o o sjungs från hela jävla söderstadion! bengaler tänds bajen spelarna hoppar med publiken och man kan känna kärleken stålla ut av glädje. detta hände efter slut signalen. Riktigt länge sen man fick uppleva ett sånt här Söderstadion igen. Tror faktsikt detta var senast man fick uppleva ett fult sös stråla ut verkligen på detta sett. Självklart gör den alltid det men denna gång var verkligen speciell. och kan inte glömma detta minne.

Matchen då? jo den kommer jag inte ihåg ett piss från :P

aik- Hammarby 08 - Upp med sulan på topp!
25 Augusti drog bara med z faktsikt. Skolan hade precis börjat och detta var pluset med att skolan börja att det snart skulle vara derby. Derbytåget? nej inte denna gång kommer ej ihåg varför men det jag kommer ihåg är sista kvarten.

Hammarby trycker upp aiksvinen på planen och ett 2-1 mål väntas komma. Natan nickar i stolpen men det gör inget fler chanser kommer. Bajens klack får bra drag och det känns som det är en tidsfråga innan målet kommer. Aik får kontring man tänker nej nej och nej hoppas detta inte blir mål men sen ser man att José och aik anfallaren i en duell dock så vinner josé den och har kontroll på läget. skönt för det men i nästa sekund snubblar eller filmar aik horan och sen sparkar vår målvakt i magen. Jag trodde det först var frispark till oss men sen så hör jag vrålet från klacken och att domaren pekar på straffpunkten. Hatet kommer upp snabbt som fan och börjar skrika sen när man ser på storbildskärmen att dom visar reprisen så tittar man där och man fattar inte hur aik får straff när hammarybacken är förre honom och inte ens nuddar aik horan. Man lackar ur mer och folket skjuter in raketer osv någon som var ganska najs en fin paus så att säga och det gör ju att Sulan får göra mål.

Iaf pausen går och matchen går vidare. många Bajare har lämnat stadion men det finns fortfarande folk kvar. 2 minuter senare får sulan bollen klipper till med vänstern och den går rakt i krysset och hela fucking södra nerdre kaosar sönder! folket blir sjukt glada och hysteriskt. jag hoppade på z direkt och jag tror han bärde mig och sen ramla vi eller vad det var kommer j ihåg så mkt men kramkalaset börjar. och man är otroligt glad för det kändes verkligen inte som vi skulle kunna göra mål då uppehållet kom i typ 86:e minuten. kommer inte ihåg så mkt mer än att hela krysset kändes som en vinst!

Tråkigt dock att media ska överdriva och skriva om att någon raket kommit in på plan istället för att skriva om sulans mål efter 11 säsonger i hammarby:

Säsong 2008: 21 matcher 1 mål
Säsong 2007: 23 matcher 0 mål
Säsong 2006: 4 matcher 0 mål
Säsong 2005: 21 matcher 0 mål
Säsong 2004: 18 matcher 0 mål
Säsong 2003: 20 matcher 0 mål
Säsong 2002: 21 matcher 0 mål
Säsong 2001: 21 matcher 0 mål
Säsong 2000: 5 matcher 0 mål
Säsong 1999: 3 matcher 0 mål
Säsong 1998: 8 matcher 0 mål

155 matcher 1 mål! VI älskar dig ändå Sulan! här är länk till första och det enda målet han gjorde på sina 11 säsonger.



The Raz*

1312

Mkt händer runt polisen varja dag. när ska dom få skit? när ska dom behandlas i tidningar och samhället som fotbollssupportrarna behandlas? När ska samhället göra någonting? jag delar med om vad jag har hört, sett, läst och själv vart med om i mitt 15 åriga liv eller mit 2 åriga liv som en riktig fotbollssupporter.

"Fotbollsmatcher=polisens adrelaninkick"
Jag har börjat gå på matcherna själv. faktsikt sen 08 nu. Har aldrig kunnat missa någon match utanför storsthlm. ibland har jag gått på bortamatcher. Och så fort man skippar att gå med sin pappa på sittplats och går istället med några tonårsgrabbar då så ändrar kravallpolisen och vanliga polisen och för att inte glömma bort samhället hela sin uppfattning om en.

jag kommer ihåg derbyt borta mot djugårn 09. stod på perrongen till pendeln då varje derby arangeras ett derbytåg eller ett infernotåg till Solna från söder. Min polare gick på en tågvagn när jag försöker gå på vagnen så säger polisen att det är för fullt dock är det inte ens halvfullt. jag lackar ur och försöker smita in under polisens arm. polisen rycker i min jacka som förstörs och kastar ut mig om det inte vore för mina andra polare bakom mig så hade jag säkert slagit huvudet i marken. jag och mina andra polare får snabbt springa till en annan vagn men alla säger att vagnarna är fulla fast det inte är fullt. polisen gör att folket blir mer aggressivare och det är doms avsikt dom vill slå ner dig hela tiden. tillslut kommer vi på tåget men det roliga är att vi får inte åka tillsammans. även om min polare som försökte gå ut från vagnen så fick han itne det för polisen.

Jag kommer även ihåg ett annat derby aik borta 09. då är det samma som gäller derbytåget alltså men vi får inte komma in till pendelperrongen dom säger att dom ska släppa in oss om 10 minuter. 10 minuter går inget händer. ytligare 10 minuter och inget händer folket samlas runt och försöker trycka sig in mot polisen och dom som är längst fram där behöver inte vänta länge tills poliserna tar upp batongerna och börjar slå hej vilt på alla. otroligt nära att dom slå mig oxå men jag hinner tycka mig ur.

Visst detta är derby och jag gillar att det blir lite såhär men ändå det är ju ändå grova fel dom gör! Sen om man själv skulle bli inbalndad i en skit alvarlig situation så skulle man väll inte tycka som jag att det är bra för att komma in i derby taggningen.

där är nästa så att man vill bli slagen av polisen så att dom vidriga poliserna åker fast  och samhället får se den riktiga polisen. men Britta Svensson eller medelsvenssorna ser bara  dom vänliga polis utsidan vid gatorna. om dom skulle komma in i verkligheten skulle dom snabbt byta uppfattning.

detta är bara några exempel jag tagit upp. jag har hört/sätt/läst mkt värre grejer än detta. poliser har bruttalt slagit ner folk som inte gjort någonting. varigt hänsynslösa och slagit en 14årig flicka med en eldsläckare. jag har sätt att en kravalvbil kört in i en folkmassa och folket brutit benen. jag har varigt med om att bli uppbjuden mot en 30-40 årig polis som velat köra man mot man mot man mot en av mina polare.

eller inte för att tag nu senast borta mot halmstad. polisen misshandlar en person som jobbar för hammarbyfotboll ab och polisens infochef säger att han blev nedslagen för att han inte hade en väst. Men vad gör saken om man är mamma/barn/man/kvinna/jobbar inom hammarby fotboll ab/supporter ska poliserna slå ner en oavsett?  

men självklart så länge ingen dör så tar inte samhället detta på allvar. Jag tar detta på allvar. men självklart tidningarna gör det inte bättre? dom väljer hellre att skriva om någon som plastik opererat sig eller om huliganer än att en polis misshandlat människor utan anledning.

så jag frågar ännu en gång, måste någon behöva dö för att samhället ska agera?

Jo Anmälan
jag tror absolut inget kan ändras fören samhället fattar vad poliserna gör. Då är det bara för oss supportrar/demonstranter eller ja bara vanliga människor som råkar illa ut. JO anmäla direkt. Med en JO anmälan behöver du inte ha några bevis utan du får bara säga din berättelse men självklart hjälper det om du kan eller någon polare bara tag upp kameran och börja filma. men som sagt inga bevis behövs för en JO anmälan så tveka aldrig om man känner sig hotad av polisen. Och speciellt om du är på en fotbollsmatch/demonstration då ska du alltid dra upp kameran och börja filma även om det inte är någon du känner som blir slagen eller vad det kan vara. Man behöver inte vara myndig eller svensk medborgare utan vem som helst kan göra den.

1312

Finns säkert som sagt några bra poliser man jag kan nästan ge min hand att det inte finns någon bra kravallpolis. Vidriga människor är dom som bara vill slåss fast dom vill göra det på ett sett så man inte kan åka dit för det. och där finns ju yrket "polis" som passar bra för det. jag tror att majoriteten av polisen inte är bra. Riktigt sjukt hur fotbollssupportrar trycks ner mer än våltäksmännen, mördare och jah poliser i  kvällstidningarna. Men det är klart dom bryr sig bara om pengarna och dom vet vad som säljer. Men vi ska inte gå in på media nedtrycket nu utan det tar vi en annan gång. 1312 då? jo tänk på vilken ordning bokstäverna kommer på i alfabetet. 1=A 3=C 1=A 2=B.




//Coooola razy! 

The Raz - Notisar

Notisar från mig, skriver lite om många olika ämnen.

*Bolivia vann mot Brasilien i lördags med 2-1. Jag tippa 4-0 till Bolivia och tyvärr blev det inte så. Men jag tippa iaf vinst för Bolivia och jag hade ju rätt. Bolivia mötte Peru i onsdags och förlora med 1-0. Peru var lite bättre men Bolivia hade sina chanser. Men om vi skulle haft en lite bättre domare så kanske den skulle sluta 0-0. Min tippning där var 2-2. Dock så kom inte Bolivia sist i kvalet denna gång utan kom näst sist. Peru kom sist och hade 2 poäng upp till Bolivia som låg näst sist. Till vm från Sydamerika går Brasilien, Paraguay, Chile, Argentina och Uruguay får kvala. Jag hoppas att Uruguay går vidare då sydamerikansk fotboll är bäst och kommer alltid vara roligast.

*
Tyngsta videon ever! Känner denna snubbe som vart med och gjort denna film och den är sjukt bra film. Låten är väll oxå ganska bra men videon är jävligt bra! Han var med och gjorde denna video till filmen. Här kommer länken:
Pato Pooh ft Adam Tensta - Follow me

*Inte hänt mycket i skolan och i livet just denna vecka så inte skrivit på ett tag men det kommer. Snart är det det derby och så så att det kommer. Ska skriva några derbyminnen mot gnaget lite senare på dagen så det kommer. Hade prov i SO och läste bara genom texten en gång och det var på engelska lektionen men man kunde ju lite sen innan så det gick väll okej. Tror jag nog får vg på provet. Sen fick jag vg på min engelska uppgift så det är najs. Men inte så mkt faktiskt händer just nu så därför har jag inte skrivit så mycket men det kommer.

*Har börjat köra lite cs nu då jag fick låna ett konto av Anton. Dock är jag sämst men det är kul att köra lite då och då när man inte har något att göra.

*Hammarby har 2 otrolig viktga matcher nästa vecka. På måndag börjar det och då möter dom Halmstad. Det är nu upp till bevis för bajen om dom verkligen kan komma över kvalstrecket. Jag tror vid förlust får man sikta all energi på att tag kvalplatsen. Sen 6 dagar senare är det det otroliga livsviktiga derbyt mot gnaget. Det viktigaste derbyt för bajen sen 2003 då dom mötte djugårn och guldet stog på spel. Nu är det alltså Mot gnaget och då lever dom i 2 olika världar. Bajen kämpar för överlevnad och gnaget för guldet. Vid vinst för bajen så hjälper dom gnaget att inte tag guld och vi kommer närmare allsvenskan 2010. Vid förlust kommer vi närmare supperettan 2010 och gnaget kommer närmare guldet ofantligt.

*Vi hade familjemiddag i torsdags och fick in lite pengar vilket som var najs. klassresan blir att åka skidor någonstans i sverige vet ej platsen med det  var något idre eller fjällen eller åre typ. kommer ej ihåg. Dock måste jag sälja ljus och blommor och det kommer bli ganska jobbigt då jag inte sålt en enda. Man får hoppas att hela familjen köper upp alla...Annars!!!!!

*kör på en lugn helg denna vecka då nästa vecka kommer bli galen med derbyt och så. Lugna veckan började igår med att vi lekte idol på skype. Det var mycket trevligt och jag tycker Viccce var mycket bra med sitt framträdande av Titanic låten med celin dion. Jag har självklart spelat in den men har den dock som ljudklipp men jag ska fixa upp den på youtube snart så det blir fett najs! kommer om någon timme alltså.
Victor - my heart will go on (Offical Video)

*Ghana vann u20 vm igår över Brasilien och jag fick ett sms av en glad Joe T. Mycket coolt att Ghana har växt nu som en tungt fotbollsland. Dock så hoppas jag att Ghana tar hand om sina talanger. För i såna här länder som Bolivia, Ghana och dom så brukar dom vara tunga när dom är i ungålder men sen händer det dumheter haha. Men iaf Grattis till Ghana.

*Martin har offecielt nu börjat i vårt lag. Och det blir najs! Martin säg hej då till all fys alla tråkiga boll övningar och alla seriösa pojkar som börjar gråta om dom förlorar en match. Nu när du börjat hos oss så blir de först bollgrej som är helt okej sen skott övning och sen match! du kommer tycka att det är kul att spela fotboll igen. Och du slipper även pojkar som börjar gråta vid en förlust.....(för alla har redan gråtit färdigt då vi har förlorat för många gånger haha)

*Pizza stället vid Orminge centrum kan min namn det är sant!!!!! Vi har äntligen blivit stammisar som Martin länge har siktat på! Plus vi fick gratis pizza sallad! Det är fett najs dom kan mitt namn och gratis pizza sallad. Det är samba.

*Det var det för nu kommer nog uppdateras igen snart om någon timme!

The Raz*

Bottenstriden & toppstriden

Alooooo! det är 4 omgångar kvar på Allsvenskan. Det har spelats 26 omgånger. 13 hemma och 13 borta. För två år sen skulle Allsvenskan redan vara slut. Men inför 2008 så la dom till 2 lag så nu innehåller Allsvenskan hela 16 lag. Jag tycker det är skönt med fler matcher givetvis men sportsligt och publikmässigt är det klart sämre. Botten striden kommer handla om 4 lag. Djugårn, Öis, Bajen och BP. Halmstad och Gais är redan klara för Allsvenskan 2010 enligt mig. Nu ska jag skriva om vilka lag som kommer i toppen och botten. Men självklart mest botten för där är ju Bajen tyvärr....

Tabellen, Spelschemat och hur många poäng vardera lag tar:

13. Brommapojkarna -15 27 poäng

Spelschema:
18/10 Örebro (h) Förlust, ÖSK är bättre laget

23/10 IFK Göteborg (h) Klar förlust, GBG är ett stabilt lag och klantar inte till det.

26/10 Gais (b) Förlust. Gais har spelat Bra senaste matcherna och bp har inget som kommer stoppa dom.

1/11 Malmö (b) Förlust, Malmö helt klart höstens lag utan tvekan, Bp kommer inte stoppa ofere & co.

Kommentar:
BP är inte bra och kommer troligen inte tag några fler poäng. Eller max 2. Bp får leva på dom poängen dom skrapat ihop innan och hoppas på det bästa, Dock ser det inte ljust ut. BP har ingen skadefri trupp och det kommer bli mycket jobbiga veckor för BP. Doms ända räddning är att lagen under BP är sämre.

Slutlig poäng: 27
Nedflyttningsrisk: 35 %
Kvalrisk: 90 %

14. Hammarby (kvalplats) -17 22 Poäng
Spelschema:
19/10 Halmstad (b) Kryss, Bajen har mycket självförtroende sen sist och dom lyckas kryssa men blir inte lätt.

25/10 AIK (h) Vinst, Bajen gör det omöjliga. Även fast AIK har bäst försvare så får bajen en räddning här och tar 3 poäng.

28/10 Trelleborg (b) Förlust, Trelleborg har inget att spela för men knäpper ändå en vinst.

1/11 Häcken (h) Vinst, Bajen slår ett häcken som inte har ett skit att spela för. Men det tar lång tid innan 1-0 sitter.

Kommentar:
Bajen klarar sig pga publiken enorma stöd och När Simon Helg äntligen satt första målet som verkligen behövde suttit. Att bajen vinner över gnaget ser svårt ut men jag tror defenetivt att bajen tar minst en poäng här då Derby är ett derby.

Slutlig poäng: 29
Nedflyttningsrisk: 25 %
Kvalrisk: 65 %

15. Örgryte -24 20 poäng
Spelschema:
18/10 Helsingborg (h) Kryss, Helsingborg inte i topform medan alvaro & allbäck är skit heta. Kan sluta lite hur som helst.

24/20 Djurgårn (b) Kryss, Båda lagen kommer gå allt för att vinna. Ett lag måste bara vinna men ändå känns det som ett kryss.

28/10 Elfsborg (h) Kryss, Ellos har inte mycket att spela för här. Tror egentligen Eloos vinner här men Öis kommer göra allt för att tag poäng även sista hemmamatchen.

1/11 Gefle (b) Vinst, Gefle är inte skadefritt plus att öis måste nästan vinna för denna match. Dom har allt att spela för. Gefle har inget.

Kommentar:
Jag kan varigt för snäll på Kryss matcherna men tror faktiskt allbäck & santos lyfter öis. Men som sagt chansa lite där.

Slutgiltig poäng: 26
Nedflyttningsrisk: 80 %
Kvalrisk: 70 %

Djurgården -29 20 poäng
Spelschema:
19/10 Häcken (b) Kryss, Häcken var starka även om PG har försökt gjort Häcken till ett topplag så är ändå egentligen Häcken ett vanligt mittenlag. Djugårn tar poäng här tror jag.

24/10 Örgryte (h) Kryss, Båda lagen kommer gå allt för att vinna. Ett lag måste bara vinna men ändå känns det som ett kryss.

28/10 Helsingborg (b) Förlust, Djugårn har inte det Öis har. Djugårns 2 enda räddare i truppen är skadad och dom kommer inte göra någon vinst här. Kryss kanske men ser inte bra ut för det.

1/11 Kalmar (h) Kryss, Djurgårn kommer försöka och försöka men jag tror inte dom kommer kunna tag tre poäng mot Kalmar även om dom inte har något att spela för. Men ändå finns väl en liten vinst chans.

Kommentar:
Djurgårn har inte varigt så bra hela säsongen. Dom vann inte måstematchen mot trelleborg. Dom har inget lätt schema framför sig och det ser inte bra ut. Ändå är jag lite rädd för djugårn för man vet aldrig...

Slutgiltig poäng: 23
Nedflyttningsrisk: 90%
Kvalrisk: 60 %

slut tabbel i botten:
13. Hammarby 29 Poäng
-------------------------------
14.BP 27 Poäng
--------------------------------
15. Örgryte 26 Poäng
15. Djurgården 23 Poäng

slut Kommentar:
Det slutar med att Öis och Djurgårn åker ner. Bp håller sig kvar för att djurgårn är sämre och att Öis har otroligt svårt spelschema. Öis försöker och försöker men får för svårt motstånd och klarar inte av. Personligen hade jag hoppats att djurgården åker på kvalplats då jag inte bara vill ha ett derby 2010 utan 2 riktiga alltså. Hur det går för kvalet för bp så förlorar dom mot Sundsvall eller liknande. Simon Helg rädda hela Bajen när han sköt in 1-0 för bajen. Och Bajen fick en ny chans att visa att dom inte hör hemma i botten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej igen nu ska vi prata lite toppstrid! Dock inte lika som botten. Men ska skriva min sluttabbelen och lite om varje lag och deras chanser.

Göteborg och Aik är dom enda enligt mig dom enda som har chans på guldet. Det har oxå nästan alltid varigt. Det är dom två mest stabilaste lagen i Allsvenskan och ger inte bort några töntiga gratis poäng. Även om egentligen Ellos är ett bättre lag en gnaget så är ellos inte stabila dom kan förlora mot konstiga dåliga lag medan gnaget håller en fin linje där dom vinner matcherna dom ska och kryssar eller vinner mot dom stora lagen.

Det är aiks år och dom vinner allsvenskan 2009. Aik vinner mot gefle hemma och Örebro borta. Aik förlorar mot bajen men kanske kryssar. Och sen kryssar dom över GBG borta.

GBG Förlorar mot Malmö på bortaplan. Dom vinner över BP borta och sen Halmstad hemma. Dom kryssar mot gnaget.

Aik Vinner guldet med en poäng. Dom är inte bästa laget i AS men har spelat en sån stabil fotboll med en rak linje och verkligen inte tappat några tönt poäng. Tyvärr vinner dom.

Aiks Guldschans: 60%
GBGS Guldschans:40 %

Nu har vi kommit till sluttabellen och jag har ju analyserat botten och toppen. Palalr inte analysera mitten då ingen bryr sig om den. Men jag kan ändå tippa hela tabellen även fast det är 4 omgångar kvar. Så här slutar den:

1.aik
2.Gbg
3.Ellos
4.Malmö
5.Helsingborg
6.Kalmar
7.Örebro
8.Häcken
9.Trelleborg
10.Gefle
11.Gais
12.Halmstad
13.Hammarby
--------------------
14.BP
--------------------
15.Öis
16.Djurgården

Höstens lag: Malmö
Höstens vändning: Bajen
Höstens besvikelse: Ellos







//The Raz*

Svalde en metallbit.

Berättelsen om när jag svalde metallbiten...

Svalde en metallbit

Idag efter jag kommit hem från myrsjöloppet så hände det läskiga. jag satt vid datan och snacka på skype med några tunga grabbs haha. iaf jag sitter och äter på något medan jag håller på med en metallbit (metallbiten är den som jag dragit bort från burkcolan ni vet den man öpnar burken med.) asså jag äter på den samtidigt jag äter chips. iaf vi fortsätter då så biter jag bort en liten metallbit från burköppnargrejen. och då ska jag spotta ut båda metallbitarna som nu är i delar och samtidigt sväljde lite chips. Detta går inte bra som ni ser på rubriken den lite större metallbiten lyckas jag spotta ur. Men den lite mindre delen jag lyckades få bort från den stora metallbiten som nu är vassare lyckas jag svälja tillsammans med chipsen. Dock misstänker jag att biten skar upp lite stuff inside min hals då jag fick överdrivet ont och typ dog inuti halsen. typ några sekunder efter jag svalt den då börjar det kännas som fan jag dör medan jag pratar i skype. och dricker sönder i typ en timme och spottar upp lite blod osv. och sen nu har jag skit ont i halsen när jag pratar/sväljer. Mkt spännande. det svider kanske man oxå ska berätta. Iaf aja det var en trevlig händelse. Dock är detta bara början.

efter några timmar kommer jag på att salt är bra för att läka sår osv så det kanske slutar svida osv. Detta lärde jag mig förut när jag hade en löss tand vid 12års åldern. jag lacka på den halvt lösa tanden och tog något hårt jag hitta någonstans (kommer dock inte ihåg vad). tar ett andetag och biter llt vad jag har. som ni fattar gjorde detta sjukt ont och jag dog. Det blödde som fan och värkte som fan hela jävla tiden. det var någon random snubbe som såg detta och sa att jag borde hälla salt på det. jag gjorde det och blev lite bättre. men klart det gjorde ont gör ganska ont om man rycker bort en tand hihi.

Iaf vi fortsätter då häller jag salt i ett vatten glas och dricker börjar svida som fan och dör för andra gången idag. iaf var inte gott och sved som fan men jag lyckades blev lite bättre:)

The Raz*

Taggad inför derbyt del 2

Välkommen mina kära bajare om Exakt 19 dagar 15 timmar 53 minuter och 45 sekunder kvar till derbyt! Det efterlängtande derbyt som vi alla väntat efter. Detta derby är skillnad på himmel och helvete! Det här derbyt stavas med tre ord. HAT, KÄRLEK OCH ÅNGEST!

Kan bli det bästa - Kan bli det sämsta

Båda lagen lever i två helt olika värdar där Gnaget lever i guldstriden och mår som bäst medan Bajen är nere och strider om Kvalplats eftersom att skippa kvalplatsen känns inte fullt möjligt. Detta derby spelas omgång 27 alltså det  tredje sista omgången. Vi är på omgång 26 just nu. Hammarby är på 14 plats med 22 poäng (kvalplatsen, 5  poäng upp till säker mark) och aik är på första plats med 51 poäng. Alltså 2 olika världar.

Hammarby ska möta Halmstad bort först och gnaget tar emot Gefle på Råsunda. Tre säkra poäng kan man säga för gnaget. Efter derbyt möter bajen trelleborg borta och sen sista matchen (om det inte blir kval) Häcken hemma. Aik möter först örebro hemma och sen gbg borta.

Så ni förstår vilket Derby det här kan bli. Först kan gnaget i stort sätt skicka ner oss till superettan. Eller så kan vi hindra dom lite från guldet. Fatta vad skönt att hela fucking södra står och gungar för att man nästan kommer få kvalplatsen om vi vinner elelr så kanske vi går till säkermark. Alla sjunger inge sm guld för aik. Himmel äre! eller rena helvete! vi kanske förlora mot halmstad och djurgårn, öis vann aik vinner över oss dom är otroligt när guldet då och dom har nästan skickat ner oss i supperettan. Skulle vara helt vidrigt att se norra sjunga sm guld efter matchen osv.

Ett sånt här derby som betyder Sjuuukt mkt för båda klubbarna har jag saknat. Senast var Bajen-gården 03 då båda lagen suktade efter smguld derbyt var ju även i slutet av säsongen. Över 36.000 kom och det är den högsta derbysiffran på 2000 talet i Sverige. Dock har vidriga svff och canal plus beslutat att matchen ska spelas på en söndag klockan 12:30. Något som är sjukt då svff gör det eftersom dom vill ha mindre bråk och det ska vara familje vänligt och canal plus har bara inte tid för tidtabellen är proppat den dagen med bla liverpool-manchester. 

Även ganska dumt att tro att många familjer ska gå på det här derbyt som etyder liv och död för bägge klubbarna. Hatet och sånt kommer ligga i luften 2-3 dagar i luften redan innan.

tror dock att siffran kommer liga runt 30.000.

TAGGA TILL FFS!
Jag kommer självklart lägga upp massa fler artiklar, bilder och filmer men mer om det kommer när et närmar sig mer och mer. Jag har även börjat klistra upp stickers lite överallt där det är en gnagarråtta och står under "wanted dead or alive".  Dock lägger jag upp fler när det är 4-5 dagar kvar till derbyt! men man måste börja lite i tid. Jag lägger upp 3 filmer nu som ni bör titta på. Tänk på att det kommer komma mkt fler filmer och sånt sen som sagt.


Det är mycket viktigt nu att alla Bajares uppgift är klart och tydligt. TAGGA TILL ALLA BAJARE I DIN OMGIVNING TILL DENNA MATCH! VISA VILKA SOM BESTÄMMER PÅ GATAN OCH LÄKTAREN! ÄVEN OM DOM INTE GÅR SÅ MKT SÅ TAGGA TILL ALLA! MEJLA, SMS KLISSTRA UPP POSTERS VAD SOM HELST FÅ UT DET BARA TILL VÄRLDEN!

VIKTIGASTE DERBYT PÅ LÄNGE!!


Gnaget-Bajen 09 (BFPS film)

Bajen-Gnaget 07 (dokumentär nästan hur ett normalt derby kan se ut. från medis till vägen hem!)

Och sen min taggnigs film inför derbyt!

TAGGA FUCKING TILL NU! KAOSA SOM FAN RÖJ SOM FAN!!! VISA PASSION!!!

DE É VI SOM É HAMMARBY!

Min fejs event för derbyt. Joina alla och bjud in alla! ALLA SKA DIT!

The Raz*

Rapport från BP hemma.

Här kommer en Rapport från gårdagens möte Hammarby-BP.

Uppladningen
Jag visste länge inte vem jag skulle gå med. Faktsikt ända till klockan 13:00 på söndagen så visste jag inte. Matchen börja 3. Jag gick med Sammy boy som jag inte gått med förut. Fixa biljetterna vid halv 2 något och sen så drog jag vidare till slussen där jag skulle möta sam. Inge dricka idag utan bara vanlig match. Otroligt viktig match men jag kände på mig att detta kunde bli bra.

Röjet under
Vi kom till sös ungefär en halvtimme innan och stod vid sb som vanligt. Sen vid Kenta kom en snubbe i typ min ålder som jag lärde kände på Gais match som alltid är där oxå som hälsade lite coolt faktiskt. stod med han hela matchen. Men det roliga är att vi för flytta oss hela tiden asså vi stod alltid vid sb men vi gick upp några rader ibland ändra sida osv utan att jag ens märkte det. Iaf vi kommer till det sen. Sen är det typ 2 brudar som  burkar oxå stå vid Sb varje match och eftersom ibalnd försöker jag dra igång Bajen samba så kallades jag det av dom. Dom ba oh där är bajen samba snubben. Haha kanske dax att dusta av gamla namnet "Samba Raz" haha:D Iaf Överdrivet röj på denna match vid sb då vi hoppade i sidled nästan hela tiden. och sen ibland när man sluta så var man på ett annat ställe utan att märka. sen så Kaosa man rejält vid målet och efter målet var jag några rader längre ner men som sagt hela tiden vid Sb zonen. Iaf pallar inte skriva mer om det.

Även värt att uppmärksamma att jag stod brevid två andra snubbar eller inte brevid asså vid sb zonen utan att märka dom hihi.

Tankar Efter

Underbart! Om man förlorar förlorar och förlorar hela tiden och sen plötsligt vinner blir det helt fucking underbart! fuck vad alla var glada efter. Har aldrig mått såhär bra förut om man skiter i derby vinsterna. Bajen Samba!!!
Även mkt fint röj av Saaaaamy boy!

//The Raz*

NY KATEGORI! Notisar

Alo!

NY Kategori som går under namnet "The Raz Notisar" denna ska jag använda när jag har lite att skriva om på många olika ämnen. Eller om jag bara vill ytra mig lite om en grej. Tex om jag vill skriva lite om fotboll, vad man ska göra, vad jag har gjort, lite om bajen osv fast kan bara ska kort om dom. Då använder jag denna kategori!

Se upp för det kommer komma upp 2 inlägg idag! en om taggad inför derby och den andra är en matchrapport från gårdagens möte bajen-bp.

Film Recension av Baby blues

alooo!! haha:D kanske 5 min sen började vicce berätta om sin film han såg som heter Baby blues. eftersom vi inte har något att göra atm så kom jag på idén om att han skulle skriva en recension på filmen här på bloggen. hihih bokklubben eller vad? 

Har man något att inget att göra eller har man inget att göra?

Här följer vicces fina och utförliga recension som jag vet att han lagt ut sin själ på:

Jag såg en film idag, den filmen förändrade mitt liv... Den heter Baby blues den handlar om en fin liten familj som bor på landet... ganska mysig familj mycket hem-trevlig miljö.. men modern i familjen börjar se saker och höra, hon hör röster som säger att hon måste döda sina barn! och eftersom fadern i familjen jobbar allt för mycket så märker han inte detta ! och sakta men säkert så börjar hon döda sina barn, hon dödar alla barnen förutom ett, den äldsta han är 10 år, han lyckas komma undan, han lyckas ringa polisen efter han har blivit jagad av modern, polisen kommer och tar iväg modern, och då kommer fadern hem och blir jätte förvånad och ganska ledsen, han känner sig ensam nu,, och dom satte modern i ett psyck hem! men efter 3 månader så bestämmer sig fadern att ta hem modern igen, och då slutar allt!!

Betyg: 5
Kommentar:
jag tyckte filmen var stark och jag var mycket förvirrade för att den var baserad på verkliga händlse,...men mitt betyg är 5 för det var en bra starkt upp byggd så den blev mycket spännande.

Hela bokklubben tackar för den fina recensionen! Tack vicce!

//The Raz




Hösten är här!

Aloooo!

Här är mitt tredje inlägg idag dvs I AM ON FIRE!!! HELLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Åter till ämnet. Hösten är här iaf kyllan. Denna vecka har det varigt otroligt kallt. Det har inte räckt att ha en t-shirt och en jacka eller tröja utan Kylan tränger igenom som fan. Så nu måste man ha en t-shirt, tröja och en jacka. Iaf på morgonen det är sjukt kallt. Det är tråkigt att sommaren tog slut så snabbt då jag inte skulle banga på några soliga veckor till.

Så snart är det väll dax att köpa vinter jacka då jag redan har en höst jacka. Vad det kommer bli för någon vet jag inte ännu. men antingen en cool vanlig jacka eller en rock vi får se. lutar dock mer åt den coola vanliga casual jackan. Men aja en månad kan jag väll vänta tills den ska köpas eller? vi får se hur lång tid det tar innan nästa nivå i kyllan stiger.

Always  loooook ooooon the bright side of life!

Hösten har sina ljusheter. Tex älskar jag höstmatcher! det är underbart! går inte att beskirva! givetvis älskar jag även sommarmatcher och båda är otroligt najsiga. Men kan inte jämföra dock tror jag att höstmatcherna kanske vinner över sommarmatcherna men bara med otroligt lite. Sen är det väll trevligt med lite mörker hihi.

Iaf FUCK KYLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Raz!

Film Recension av Flickan

Denna film såg jag min klassen för typ 3 veckor sen. Denna film borde inte finnas! denna film är så jävla läskig. Jag har inte sovit på ett år för den här filmen tar mig i tankarna varje sekund. Denna film är inte flickan som lekte med elden utan denna film är den som bara heter flickan.

Filmen handlar om en flicka på 10 år som lämnas ensam över sommaren någonstans i landet i sverige. Filmen är svenska och det finns några scener i filmen som är sjukt farlig för alla. Denna film borde lätt vara från minst 50 år. men under mitt tycke förbjudas helt och den som tittar på den måste bli kukad om det är en kille annars om det är en tjej så måste den föda skit många barn ända till hon dör. tjej straffet är hårdare men kom dock inte på något annat. Men jag vill bara understryckna att denna film är farlig och ett stort hot mot sammhället.

Även värt att skriva att denna film inte är en skräckfilm utan bara en vanlig drama dock otroligt läskig i vissa scener men inte läskigt som en varulv hoppar fram och dödar sitt första offer som brukar vara mörkhyad utan galet störd asså sjuk. men inte heller sjuk att någon äter upp ens öra eller något. Ni kanske inte fattar med det är meningen då denna film är galet läskig. Vågar inte berätta mer!


eller ni kanske inte fattar vad för typ läskigt jag menar så jag länkar här filmtrailern.

ÖPPNAS PÅ EGEN RISK! BLOGGEN TAR INTE ANSVAR OM MAN BLIR SJÄLVMORDSBENÄGEN ELLER ALDRIG KAN SOVA


Betyg: 2
Kommentar: trots att den är så läskig måste jag dock ge den 2. Må denna film aldrig visas igen!

The Raz*

NY KATEGORI! Recensioner!

Lagt till en ny kategori på bloggen som ni ser. Den heter Recensioner.
Här lägger jag in Recensioner fån film, musik och något annat? kommer inte på något annat jag kan recensera tyvärr. Självklart pallar jag inte Recensera alla filmer och musik grejer men jag kan göra vissa sköna grymma eller bra grejer. Först ut världens läskigaste film. Flickan (inte med elden utan bara flickan) som ni ser i nästa inlägg.

Jag kan berätta att min lilla familj har ett recensions system vid namn "ormar" Skalan är 7-1 7 är bäst. här kommer vad siffrorna betyder:

7, En av dom bästa filmerna i historien, ett måste för ALLA (Kan bara användas några gånger i livet)

6, Överdrivet bra!

5, Riktigt bra, rekommenderar denna starkt

4, Bra

3, Godkänd

2, Underkänd

1, Usel




The Raz*


RSS 2.0