Bajenkvällen!

Efter en rad turer hit och dit ska jag iaf gå på Bajenkvällen. Varför jag inte skulle var pga att jag tänkt åka först till Hamburg och titta på St.Pauli-Hanover men eftersom inte det fanns några biljetter kvar så gick jag in på West Hams sida och såg att dom skulle möta Liverpool på lördag och det fanns faktiskt biljetter och var så nära på att bestämma mig för att åka. Men sen råka jag klicka upp ngt som heter youtube. Efter kollat en rad olika matchklipp från förgående bajenkvällar till Derbymatcher på råsunda. Jag längta för mycket till den underbara atmosferen bara bajare kan skapa så jag var helt tvungen att avböja Londons West Ham-Liverpool för att se Div.3 hockey i Sverige. 

Och när jag börja titta på derbyklipp så blev jag helt speedad! ASså shit vad man saknar derby. Jag vill bara stå där på Råsundas fula oranga, blåa eller röda stolar höra trumman och sjunga för bajen medan regnet faller på ens huvud. Shit vad sjukt pepp bajens första derby kommer bli när vi väll får ett, alla bajare kommer vara så jävla sjukt pepp! Längtar som fan.

Men nu så ska jag alltså på Bajen kvällen och jag är sjukt pepp. Hade även planerat att åka till Örebro för tränningsmatchen nu på lördag men de billigaste tågbiljetterna tur och retur landar på 357 (+ matchbiljett osv) vilket är lite för mkt för min ekonomi. 

PEPP PEPP PEPP!!!!!!!

/The Raz

AVGÅ VINTERN!

Fyfan vad jag dampar på vintern nuförtiden. Den är så jävla vidrig så att man blir sur. Tex vart man än går ska vinterns kyla och blåsa sönder mitt ansikte så jag nästan dör. Nej jag hoppas se en klimatföränding i Sverige snarast annars måste jag nog flytta till varmare bräddgrader från Januari till april varje år. För jag vill ju inte missa Sveriges julsnö och sköna Vår/sommar. Nej nu längtar jag som fan till våren så jag slipper klä på mig 20 lager, så avslutar med AVGÅ VINTERN!

* * *

Jag och Amaya firade 1 år den 10 Januari vilket var mycket spännande. Detta år har gått sjukt snabbt med Amaya vid min sida. Har faktiskt aldrig varigt med om något liknande. Sen fett knas att vi redan vart ihop i ett år. Vi firade med att jag laga mat och hon efterrätt sen titta på en nice film hemma.

* * *

Nu åker Amaya Desvärre till Florida i två veckor så jag blir övergiven här i vinterns kyllågor något som inte uppskattas. Men får väll försöka hitta på så mycket saker som möjligt så jag inte dör av uttråkning och saknad.

* * *

Spartak Orminge har kommit igång på allvar nu. Vi har faktiskt köpt alla tröjor och betalat korpavgiften så nu är vi Spartak Orminge faktiskt med i Nacka korpen 2011.

* * *
Det har gått riktigt riktigt trögt nu i början av året med bloggandet men ska försöka börja skriva mer nu så håll utkik.

//The Raz

Årssammanfattning del 5: ÅRETS LISTA

Eftersom det gått väldigt segt med årssammanfattningarna detta år så kör jag genast igång med årets lista! Det jag kan säga om året som gått är att Januari är den bästa månaden 2010 och ni vet nog varför.

Årets Bästa: Amaya
Årets Bästa 2: Bandyfinalen
Årets Bästa: 3 Sommaren
Årets Sämsta: Borken & blomkål
Årets Sämsta 2: Valet
Årets sämsta: 3: kyla
Årets Drog: Facebook
Årets Resa: Norrköping
Årets fyfan vad livet är skönt: minuter innan cupfinalen
Årets Bajenspelare: Hopf
Årets chilenare: Castro
Årets Hora: Judas
Årets: Blogg: Min
Årets Frisyr: kort
Årets Årstid: Vintern :O
Årets Nervösa: Inför Cupfinalen
Årets Penis: Min
Årets knä: Gw
Årets ord: Pep
Årets Religion: Peppism
Årets Citat: "AVGÅ ALLA"
Årets Ord 2: Knas
Årets Stämning: Cupfinalen
Årets Mutant: Johan
Årets blir alltid sjuka på viktiga datum: Victor
Årets Missare: Daniel
Årets målfirande: Castros 2-0 mot Kalmar
Årets straffmissare: Kalmar
Årets Ord 3: Sär
Årets butik: Ica Maxi
Årets Märke: Ben Scherman
Årets Band: Kulitiration
Årets skratta eller gråta: Valet
Årets skratta eller gråta 2: Väsby borta
Årets Fail: Valborg
Årets Arena: Branhäll
Årets Fotbollsdag: Valborg
Årets Klassiker: Branhäll
Årets Klassiker 2: Ica maxi
Årets Mat: Subway
Årets Tradition: Fifa (haft varje sedan 02)
Årets impulsköp: PS3
Årets frälsare: Linus Hallenius
Årets Frälsare 2: Franzen
Årets Bortaresa2: Värmdö Away
Årets cp: FruktTooobe
Årets söta: Amaya
Årets KNAS: Johan och Agnes
Årets mantel: Joels röda
Årets väder: Bandyfinalen
Årets coola: Bajen kom till 2 finaler
Årets coola två: Daniel fick blommor efter passerat 2 m
Årets dag: 6 Januari
Årets Arne: Per-Arne
Årets söta 2: När amaya blir sur
Årets roliga: Att störa amaya
Årets käke: Victors, fast och stark
Årets byte: bytte till Joels klass och bytte tillabaka efter en lektion
Årets Knas 2: Se gw i skolan
Årets skämt: Moderaterna, enda arbetarpartiet, saaaay whaaaat?
Årets färg: Rött
Årets Namn: Alfonso
Årets film: Social Network
Årets Serie: -
Årets haka: Anton Abele
Årets nice: "HATA ALLT - AVGÅ ALLA"
Årets vart fan tog han vägen: Calle
Årets hjälte: -
Årets Inspelning: Pato
Årets fredagsmat: Tacos
Årets åtta: Bajen
Årets blogg 2: Min
Årets cp 2: Piraya 3D

Årssammanfattning del 4 Okt-Dec

Oktober
Oktober började Med Hammarby Syrianska med amaya den fjärde. Årets mest ohändelserikaste månaden var här. Det hände inte allas mycket utan skolan rullade på. Det man kan ta fram var att jag började att testa på Boxning samt att Hammarby gick vidare till cupfinal efter 2-1 mot kalmar.

Annars så hände dessa spännande grejer på vid oktober månad: Amaya förstörde mina hörlurar, Hösten kommer hit på riktigt, Byter tillbaka från Amayo till Razmus på fb, Fifa 11 kommer ut,  Fyllde nio månader med Amaya och fick veta att jag skulle bo med amaya själv i hennes vill en halv vecka i november då resten av hennes familj åkte till Rom.


Passande bild.

November
November var månaden jag bodde ensam med Amaya en halv vecka, sörjde Hammarbys förlust i sv.cupen och drog igång med julpeppningen vid första advent.

Jo vi börjar med den första, Amaya fick huset för sig själv en vecka något som var riktigt skönt. Vi firade första dagen ensama med att baka pizza och kolla på film. På helgen så bjöd vi hem några kompisar och tog det lugnt, mest jag inför den underbara finalen som skulle vara dagen efter. Ormingekompisar går hem och in kommer bajenkompisarna Zambon samt Ziray som ska hjälpa mig peppa inför finalen. VI peppa som fan med bla se Bajens guldmatch 01 och spelar lite taca-taca.

Någon vecka senare är det första advent och som regel får man inte göra något juligt innan första advent/1 december. Så jag började bli en diktator med Amaya och sa allt hon fick äta och inte äta när oktober började ge sig in över världen. Men nu började trots allt julpeppet och det firade vi med att baka de traditionella adventspeppakakor.

Detta är även månaden min klass hade projektvecka så vi gjorde en sorts musikal-teater av Hercules.




December

Då var äntligen December här, den underbart sköna julmånaden som inte bara kan ogilla. Dock i början av månaden var det fortfarande ett sorgset mål över mig efter finalen. Men Amaya som är så bra på att sudda bort dystra Bajen minne hitta på olika saker vi kunde göra för att välkomna in julen på bästa sätt.

När julen väl kom blev det den sämsta julen någonsin. Mest för kanske inte Irma Pirula var hemma och att det var en kortjul (färre lediga dagar) så min släkt kom på självaste julafton och var tvungna att fara iväg redan på annandag juls morgonen. Samt av en annan personlig anledning.  

Nyår blev dock lite mer lyckat. Den firade jag med bla Amaya och Victor på ett något spännande men ändå lite ovanligt sätt.


Under December kom jag fram till att dessa kakor var de bästa!

RSS 2.0