PART IN THE PARK

Imorgon är det Bajen-trelleborg och det är den första matchen på över en månad. Hammarby ligger på en trettonde plats medan trelleborg ligger på en överaskande femte plats.

Det är såklart PARTY IN THE PARK imorgon från klockan 12. Läs mer här

Bajen har gjort två nyförvärv inför mötet mellan Trelleborg. Den ena är Patrik "totte" Gerrbrand och den andra är Andreas Dahl. Alltså en mittback och en central mittfältare. jag tror båda kommer starta då Monday är sjuk och mikkel avstängd.
Även brassar uppges vara klara fast inte officiellt. Men enligt mina källor så kommer dom inte spela denna match pga pappers arbetet osv. Dom kommer dock spela mot Häcken nästa torsdag. Även Linus hallenius uppges vara klar för bajen men jag vet inte varför inte han presenterats tidigare idag. enligt kvällspressen så skulle han presenteras idag eller igår. Men det kan även hände att Bajen mörkat Linus eller brassarna pga att förvirra Tom Prhals Trelleborg.

Jag ska gå på matchen med z och hoppas det blir sjukt bra stämning annars... Hoppas att spelarna gör allt på planen för bajen. och kämpar 90 + för det tänker vi på läktaren göra oavsett resultat. Det kommer även bli ett tifo men jag vet inte exakt vad det kommer bli. Direkt eftermatchen ska jag dra till min faster där jag ska sova över och tidigt på morgonen på söndag ska hon skjutsa mig till Arlanda. Därefter ska jag åka själv till Spanien och möta mina päron. sen efter två veckor kommer jag hem och kommer vara ensam hemma med min syra och broder. Mina päron stannar en vecka extra. Jag kommer hem alltså natten på söndag. Och på måndag är det match mot öis!

FORZA BAJEN!

The Raz*

Angående Tippningen

Snart har halva säsongen gått på allsvenskan. nu efter 12 omgångar i mitt ippning jag gjorde 3 April så har jag två rätt. Halmstad på tionde plats. och Örebro på en åttonde plats. Men kom ihåg att det är 18 matcher kvar för vardera lag så mkt kan ändras:)

Om ni vill se min tabbel så klicka på den här länken då

100:e inlägget!!!

Alo just nu skriver jag mitt 100 inlägg och det är sjukt spännande har aldrig varit såhär spännande förut.  Den nionde november maggin började och första inlägget skrevs. sen dess har det handlat om allt från bajen till vad jag gjort på dagarna. Som vanligt ska jag skriva lite om vad jag gjort på senaste tiden/dagen. det var ungefär 9 månader sen jag fixa bloggen. I Dag så har jag varit och ätit lunch med min pappa och sen efter det gick jag till Åhlens och köpte en Blå FP tröja för 550 kr alltså halva priset, Fett najs!!

Nu alltså just nu sitter jag vid min data och skriver lite på bloggen även så firar jag 100 inlägget genom att ha "Movie all the night"med victor. även joel ska jag titta på en film med. som "Gottigotti" har jag pepsi så jag kan vara vaken;D.  vi ska börja med att titta på filmen Half baked. sen så ska vi titta på GSE sthlm bogie. sen så får framtiden utvisa vilken film det blir här näst.

Sommar sillyn då. asså för Bajens del har det gått sjukt bra.

än så länge ser det ut såhär:

In:
Andreas Dahl
Patrik "totte" Gerrbrand

Ut:
Lolo Chanko
Erkan zengin

Eftersom jag inte gillar Erkan eller lolo så tycker jag att det ser jätte bra ut. Även så ryktas det om att Anfallstalangen Linus hallenius är klar bör bajen. Även 2 brassar ryktas vara klar inom snar framtid. Brassarna har provtränat med bajen halva juni månad och eftersom det inte stått ngt på Officiella så verkar det som bajen försöker knyta till sig dom men framtiden får utvisa. Jag tkr lätt vi ska satsa på brassarna. och sen även om vi tappar Charlie och Emil så tycker jag vi gjort en grym silly.

Sen så är ju Charlie på väg bort och jag tkr att allt under 30 är skam även skam för bajen men vi får se. sen så ryktas det att emil oxå är på väg bort. Fast tänk om vi skulle kunna behålla båda och fixa brassarna och Linus till vintern så tror jag lätt på guld! Jag tror även vi blir ett topp lag om vi köper linus och brassarna och tappar Charlie och emil. fast aja vi får se hur det går.

Min dröm:

IN:
Brassarna
Linus
Totte
Dahl

UT:
Freddy
Lolo
Erkan
Erland

om tre månader och sju dagar så fyller bloggen ett år. då ska jag skriva om hur egentligen bloggen föddes :D

The Raz*

RSS 2.0