Hammarby-Brage 0-1

Hammarbu förlora mot brage med 1-0 på söderstadion i freedags! det är absolut inte okej! det är inte okej att bänka 3 stjärnor! Maic Sema gjorde en assist förgåendamatchen, Castro tello gjorde ett mål och en assist i förgående matchen och simon helg gjorde ett mål i förgåend match! Alla dessa tre var på bänken! Vem är så jävla idiotisk och gör något sånt här? Hammarby har inte något jävla spel över huvud taget och vinsterna mot Sundsvall, Assyriska och Trollhättan var det mesta tur och effektivitet. Hammarby har bra spelare men tränaren använder dom inte på rätt sätt eller inte alls! SKÄRPNING FÖR FAAN! Hammarby har inte ens något spel varför har dom ett mittfält om dom inte använder det?!?!?!? AVGÅ!

Sen HTFF!!! vilka underbara grabbar!
Div 1 norra:
1. Hammarby TFF 4 4 0 0 10-2 12

HTFF höll på att ramla ut division 2 2007 men kvala sig kvar i det sista. 2008 Kommer Roger Franzen in och då blev dom genast ett topplag och höll på att vinna division 2. Tillslut kom dom trea med fyra poäng ifrån första platsen. 2009 vinner dom division 2 med hela 5 poäng före 2an. Och 2010 i division 1 norra har dom inlett med fyra vinster på fyra matcher. Vem är geniet som har gjort ett lag fullt med ungdomar till ett toplag i division 1 som oxå slagit ut assyriska i cupen? Jo det är Roger Franzen! När ska A-laget ta in geniet innan något annat storlag gör det? Även märkvärt att säga att HTFF spelar jävligt rolig fotboll oxå.

GE MIG FRANZEN SOM A-LAGS TRÄNARE NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta nya tag!

I lördags förlorade Bajen med 3-2 hemma mot äckliga norrköping! Jävligt jobbigt men det är bara att ta nya tag tänk framåt istället nu på Tisdag möter vi Assyriska borta! Köp biljett så hjälper vi Bajen till nya tre underbara poäng. För dom aktiva äre södra läktarn som gäller kostar 150 kronor. För dom som vill chilla lite mer äre östra långsida där dom kostar 200.

Att vara Hammarbyare är ett jävla livslångt lidane men ett jävla skönt lidande för att vara Hammarbyare är det bästa som finns! Hur sura lessna ni än är på bajen skit i det för dom behöver er mer än någonsin nu så slut upp och köp biljett nu!

KROSSA ASSYRISKA!!!!!!!!

Oj glömde dagens fråga: När tar Roger Franzen över A-laget? Snubben är ju ett geni!

RSS 2.0