Ljunskile & Jönköping klara!

*Nu är det nästan bara 1 vecka kvar för seriepremiären nere i Södertälje för att möta Assyriska. Hammarby köpte upp 2700 biljetter på en dag men efter har biljettförsäljningen gått lite tröggare. Ungefär 3000 biljetter till Hammarbyare är sålda och jag hoppas vi kan nå 4000 på matchen. Kommer bli sjukt kul och är as pepp!

*Våren rullar in sakta och ganska säkert in över Stockholm. Jag har spelat fotboll tre dagar i streck nuu denna vecka och det lutar sig mot min fjärde dag vid lunch. Otroligt skönt väder i helgen med 12-14 grader på lördag och söndag. Dock kommer det bli monligt och ej soligt.

*Spartaks första träning på lördag och jag är fett pepp! Shit vad man saknat världens bästa arena Branhäll! Jag tror jag pratar för alla Spartakare när jag säger att det är otroligt skönt att komma igång och det enda man kan säga är ÄNTLIGEN! Efter vinterns hårda väder.

Nu inför säsongen med bajen har jag redan bestämt mig för två bortamatcher. Den ena är Ljunskile och den andra Jönköping. Fler kommer såklart inbookas men bestämms mer när det närmar sig.

Tills vidare! Forzaaaa!

Den är på väg..

*Jo Några enstaka plusgrader samt sol har det blivit de närmsta dagarna men vår är det inte. Jag har länge sagt att våren kommer komma i mars pga den långa vintern osv och nu ser den oxå ut att göra det. För mig blire vår om det är över 10 plus. Men som sagt våren kommer nog sakta men säkert till mars slut.

*Fan vad alla lag jag hejar på ska förlora. Jag tänker på veckans Cl matcher där jag inte brydde mig nämnvärt om vilka som vann men ändå hejade jag på Arsenal, Roma, Milan och Valencia ändå förlora alla dom och åkte ut ur CL. Fyfan! Aja nästa vecka blire iaf spännande med Real-Lyon. HATA BARCA!

*Nu har mer än halva skolveckan gått efter det sköna lovet. På lovet målade jag om mitt rum för omväxlingens skull och möblera om lite. Men skolan har iaf kommit igång igen på allvar och det suger. Är faktiskt väldigt sugen på ett maffigt sommarlov!!

*Min pappa kom nyss hem från Jerusalem och det svara han med att laga Linsoppa och Pitabröd med hommus. Visst linssoppa och pitabröd kan man aldrig tacka nej till men tillsammans suger det. Nej jag vill ha tillbaka det goda vita brödet till min linsoppa. Pitabrödet kan man spara tills man äter kylkling, falafel eller liknande.

*FIFA ÄGER!!

*Nu till Hammarby. Hammarby Bandy åkte ur slutspelet efter Sandvikan vann den trejde matchen. Sandviken totalöverkörde Bajen med att vinna tre raka. Så det blir ingen tripp till uppsala detta år. Nej Ingen kan stoppa Sandviken, Grattis till guldet.

*Nu är det bara en månad kvar till Seriepremiären i Södertälje. Så sjukt pepp på att allt ska komma igång igen. Forzaaa!

//The Raz

4 nya plagg!

Ben Sherman kläder äger verkligen! Jo jag vet jag har sagt det förut att jag är kär i Benny style blablabla men jag säger det igen. Ben Scherman kläder kan verkligen göra alla plagg snygga.

Idag köpte jag iaf två nya plagg från BenSherman sidan. En tröja och en Skjorta. Skjortan är kortärmad ngt jag tkr vanligtvis är riktigt fult men Ben Sherman gjorde den snygg. Dock tror jag att jag kommer använda en kofta över vanligtvis men ändå. Sedan har jag aldrig varigt ett fan av piker men nu var jag jätte nära att köpa en pike fårn Ben Sherman bara den skulle finnas i min storlek.

Igår köpte jag även En Adidas tröja och en T-shirt. Allt är köpt på nätet och bilder ser ni nedan:





//The Raz


Halvtid på Hammarbys försäsong.

Nu har lite mer än halva Försäsongen för Hammarby gått så jag ska nu sammanfatta det som hänt. Vi börjar med övergångar.

Nyförvärv:
Björn Runström (Anfallare,Kontraktslös)
Paulinho Guara (Anfallare, Kontraktslös)
Sinan Araynci (Anfallare, Kontraktslös)
Marcus Törnstrand (Back, HTFF)
Matthias Olsson (Ytterback, HTFF)
Fredrik Forsberg (Mittfältare, HTFF)
Robin Tranberg (Mittfältare, HTFF)
Roger Sandberg (Ass, tränare, BP)

Förluster:

Toobe Holmvqist (Anfallare, Lunds BK)
Freddy Söderberg (Anfallare, Öster)
Christian Traore (Back, Randers)
Filip Bergman (Back, Kontraktslös)
Jesper Blomquist (Tränare, Kontraktslös)
Vlado (Mittfältare, Kontraktslös)
Fredrik Söderström (Mittfältare, Kontraktslös)

Fullständig trupp

Målvakter
40. Johannes Hopf
1. Rami Shabban

Försvarare
2 David Johansson
3 J.Monteiro de Macedo
5 Robin Wikman
6 Patrik Gerrbrand
13 Isak Dahlin
21 Monday James
22 Mauro Saez Jarpa
Marcus Törnstrand
Matthias Olsson
33 Fadi Malke

Mittfältare
7 Carlos Gaete Moggia
10 Andreas Dahl
14 Sebastian Bojassen
15 Petter Furuseth
18 Max Forsberg
Robin Tranberg (matchas i HTFF)
Fredrik Forsberg (matchas i HTFF)
23 Maic Sema
26 Simon Helg    
9. S. Castro-Tello

Anfallare
Paulinho Guara
Sinan Arayanci
20. Björn Runström
36 Christer Gustafsson
Nathan Paulse (Utlånad)

Tränare
Roger Franzen (tränare)
Roger Sandberg (Ass, tränare)

---------------------------------------------------------------------------------
Tränningsmatcher 2011
Av Hammarbys 7 inplanerade tränningsmatcher har Hammarby nu spelat 5 st. Av dessa fem matcher har hammarby vunnit tre stycken och förlorat två. Och med 6-6 i mållskilnad. Lägg märke till att hammarby även ska spela två tränningsmatcher i cypern som dock ej är faststälda.

Hammarby-Degerfors 0-4
Hammarby-Väsby 3-1
Hammarby-BP 0-1
Hammarby-Gefle 1-0
Örebro-Hammarby 2-0

5/3 Assyriska-Hammarby
12/3 Hammarby-Luleå

21/3-28/3 Cypern

3/4 Hammarby-Inter Åbo (genrep)

Startelvan vågar jag inte på mig än då jag tror det kan bli hur som helst vid start.

//The Raz










RSS 2.0