Citatet

Tja jo nu sitter jag bara hemma och har riktigt tråkigt, Med andra ord står jag och ritar lite på Msn.
Jag är väll ganska taggad på Bajen men inte så. Det är väll 70 dagar kvar eller ngt då är det dumt att tagga till för tidigt.
sen vill ja lyfta fram det bästa Citatet på länge.

"Den dagen man tvingas sitta på Bajens matcher har iallafall jag gått på min sista match"
By thunderstruck 2009-01-26 17:41

Jah det är så sant massa folk kommer sluta gå på matcher eftersom vem vill höra på Anders analys av första 10 minuter av matchen eller maria som fråga om Patrik vill ha senap på korven!.

The Raz*

Bajen!


41:a Inlägget

Detta inlägg kommer handla om det mästa från det Bästa!
Haha har döpt det till 41:a inlägget pga av att jag har inte så mycket att säga på en punkt bara och så detta skall handla om det mesta från Silly Season till Poker!

Iaf vi börjar vid morondagen där jag och massa polare drog och lirade poker, det var riktigt kul och vann oxå lite kontanter närmare bstämt 79 kroner. Sen så Exakt en vecka sen så kom jag på att man kan lira Facebook poker så det är riktigt kul! Vad vare jag sa för typ tre inlägg sen att jag ska komma upp i 100 k tills på Torsdag, eller haha vet itne om jag klarrar det för jag är inte så taggad på det men om ni måste veta så har jag just nu 46 k!


Sen då I Bajen världen vad händer där då? Närmare bstämt ingenting! Laget har börjat träna och så men inte mer med det. I fredags så gjorde dom klar det med Robin som blev utsädd till div 2 bästa anfallare så han kan bli intressant! Men jag vill se mer tunga förvärv en som skulle vara perfekt till det skulle inte vara någon annan än Kennedy! Ah han är verkligen perfekt för det systemet vi kör. OM vi kör 4-2-3-1 så skulle han passa perfekt på högerkanten, Han skulle säkert göra 6-9 mål och 5-10 assister därifrån. Han skulle vara riktigt nyttig för laget. Sen så om vi köper Pablo då oxå så är det klart det behöve inte mer än så men en mittfältare Som kennedy är det vi behöver!!!!!!!!! Så ALL IN på KENNEDY!

Sen då idag har jag inte gjort mer än kommit hem från pokerkvällen och så. Jag har tittat på tv vart på datan och chill å så. Sen ngt ni kanske vill höra att innan jag drog vidare till Pokern så var jag lite med broshorna J&J då vi inte gjorde mer än slagga hos mig.

Sen så har Derbyt mot Aik som var tänkt att det skulle spelas söndagen den 31 Maj klockan 17:00 har bytt datum till tisdagen den 26 Maj klockan 20:00. Jag tyckte att det skulle vara lite kul med Ett helg derby på dagen. Men sen när dom ändrade så kände jag en lättnad dels för att derbyn är födda för dom ska spelas sent på en veckodag.
Men det som är surt att vi inte har ett ända sommarderby och det är ganska kul med sånna. Fast vi har ju sommarmatcher åt andra sidan. Fast vi spelar det sista sthlms derbyt så man inte blir taggad senare för att dom andra två spelar och man själv måste gå på en vanlig match mot gävle samma omgång. asså fattar ni för det står ju så mkt i tidningen om derbyt så man blir taggad på derby! fast man redan har spelat alla sina derbyn.
Sen som jag skrev i förra inlägget är att Bajen Fans ishockey spelar sin sista match på självaste Hovet!!

Sen vad finns mer att säga det är söndag imorgon. En liten ångest dag skulle jag vilja säga dels för att det är skola dagen därpå. Men det ska bli kul med lite fotbollstränning. Sen har jag hemligheten att berätta om inget anna kommer upp eller så ska jag börja på inget annat än Boxning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha sug på den ett litet tag!

The Raz*

Hovet

Jag har just fått veta att Bajen fans Ishockey ska spela sin sista match på inget annat ställe än självaste HOVET!
Jah mina känslor blev riktigt glada när jag fick göra detta självklart är det ju riktigt najs och alla ska väll till Hovet!?
Jah man får väll hoppas att alla Inverderar stället och bara kör!!!!!!!!

nu ska jag vidare och spela Poker med några polare vi ses!

The Raz*

All in på KENNEDY

På dessa mörka tider måste jag få säga mitt om Bajen och då är det offensiva spelare som gäller eftersom vi har redan kirrat två backar! Och Nej köp inte RB eftersom för dyr och kommer lämna om ett år och då kommer vi inte ha råd med att köpa en tung mittfältare som behövs i detta fall. Dom två första räcker för mig men om det skiter sig med båda kan man någ köpa Pablo och en annan tung mittfältare! Det är bara det vi behöver ungefär en Forward och en Tung mittfältare!

Min Önskelista.
1.Kennedy
2.Touma
3.Pablo
4.RB
5.Erton

Köp bara offensiva spelare nu helst All in PÅ Kennedy och Touma då kommer bajen att se hur mycket säsongskorten går upp! Startelvan då?
Rami
Monteiro---Igor--Traore---Emil
Lolo---Gaete/Bojan
Touma--------Kennedy---------Helg
Charlie

Oj oj oj Guldet är vårt!!!

Men Finns bara ett råd ALL IN PÅ KENNEDY OCH TOUMA FAST HELST KENNEDY OM DET BLIR FÖR DYRT!

The Raz*

Tvålen i soppan

Hellow idag var det en skön dag. Dagen började med att jag kom fem min försent och när jag går in i klassrumet så ser jag min pappa, Något som var ganska läskigt men ändå inte så jobbigt pga han bara satt på en stol och var lungn inte som min mamma skulle göra hon skulle typ gå upp och springa runt och fråga massa störda frågor och sånt.
Men det sköna grejen var spontanta grejen vi såg en tvål i bild klassrumet och så drog vi och läggde in den i sopan i skolan på vegetariska stället men tyvärr kom arga kocken med inget liv på oss så straffet blev att vi ska jobba där 5 ggr fast jag tror att det kommer lunga ner sig sen...
Men jag älskar verkligen dessa spontana grejerna som händer... Sen på Svenska lektionen så skulle än och än prata med pärra vår lärare. Efter jag hade prata med honom gick jag in i klassrumet skrattandes. Folket frågae vrf jag skratta och vad jag gjort nu då jag sa sanningen och typ alla skrattade utan läraren Ewa. Hon blev helt galen så att hon fick rycknigar och sen sa hon att rovdjuret i henne väcktes fram. Så då skrattade typ jag och några till hela lektionen medans Ewa fick rycknigar och någon tjej säkert tänkte oh vad omoget.

Om ni inte uppfattade vad det var för tvål var det en fast tvål som man tvättar händerna med och den var hel sen gjorde vi ju samma sak förra vecken oxå fast då kom ingen på oss. så tredje gången gilt???

Forever spontana grejer!!

The Raz'*

Poker

Hihih lilla coola calle i min klass vissa de mig att man kan spela poker på Facebook i Lördags. Så det är fett kul jag visste inte det fanns så det är najs och så..
iaf så är jag big dog nu och har typ 25 marker! Sen har dom ju oxå Black Jack som oxå är skit kul! Sen måste jag spela mycket mer poker med mina polare än vad jag gör nu eftersom det är ju fett najsssssssssssssssssss lixom.....

Brukar spela mycket med dom men måste spela mer och om en vecka så svär jag att jag har 100 k på mitt konto!!!!

The Raz*

Babyshambles

Asså Babyshambles är lätt det bästa bandet genom tiderna Pete Dhorty asså shit vilken röst han har. Babyshambles har ju bara hunnit med  två album (Shotters Nation Och Down in Albion) Fast dom har ju sitt tidigare Ban The Libertines.

Dom har sjukt bra låtar totalt har dom (The Libertines gjort 40 Låtar och Babyshambles 22.

Sen så har Adam Fieck (Trummaren) Frågat om jag ville bli vän med honom på Facan!!! det är coolt fast han har 2500 vänner:D fast jag är en av dom. sen så frågade jag på Pete Dhorty och han svara ja! så jag är en av hans 400 vänner!


12 Första Omgångarna klara!

Dom 12 första omgångarna är spikade till 100%.
Förra inlägget så kanske inte datumen stor rätt eftersom då var det inte spikat!

4 april klockan 15 IF Elfsborg-Hammarby

12 april klockan 15 Hammarby-Gefle

16 april klockan 19 Helsingborg-Hammarby

20 april klockan 20 Hammarby-Djurgården

23 april klockan 20 Hammarby-IFK Göteborg

29 april klockan 19 GAIS-Hammarby

6 maj klockan 20 Hammarby-Kalmar FF

11 maj klockan 20 Örebro-Hammarby

17 maj klockan 17 Hammarby-Malmö FF

20 maj klockan 19 Brommapojkarna-Hammarby

23 maj klockan 16 Hammarby-Halmstad

31 maj klockan 17 AIK-Hammarby

The Raz*

Taggad

Tja jag börjar bli fett taggad på Bajen och Allsvenskan. Jag kan inte bärja mig längre snart spricker jag.

Hammarbys spel schema har kommit ut och Hammarby börjar för tredje gången i rad på bortaplan men denna gång i Borås mot Elfborg. Den 5 april. Matchen kan man verkligen inte missa om bojkotten inte gäller så ska ju alla dit! till och med din mormors mormors kompis kusins brosha! Jag kan för övrigt säga att jag är nöjd med det Allsvenska spelschemat eftersom det är bra att möta bra motstånd i början eftersom det är då Bajen är som bäst! Hammarby Slutar säsongen hemma mot Häcken den 1 november.

Hammarby tar sen an sig på Hemmapremiären Gefle, Det blir en lätt match! hoppas på fett najs tifo så när man går på hockeyn så måste man lägga in extra mmkt i hinkarna.

Hammarby första derby är i den fjärde omgången mot Djur-gården Hemma på äckliga råtsunda. Derbyt spelas den19 April.
Krossa!!!!!!!!!

Dom andra derbyna spelas Mot gnaget den 31 maj och omgång 12, 19 augusti mot Djurgården och omgång 18, och sen ett stort hopp till omgång 28 och 25 october då möter vi Aik.

Sen mot BP möter vi dom i omgångarna 10 och 26 och datumen: 21 Maj & 4 Oktober.

Notbart: och sen när vi möter Aik den 31 maj så är det en Söndag och då börjar den klockan 17:00!
Datumen kommer inte hålla länge så Datumen är inte korrekta än.

The Raz*

Data & Tv

Haha tja nu är min Tv köppt och min data har lagats och skickats hem. Allt detta hände på Måndagen. Tvn är svart och har en snygg model.




jag firade med en macka efter jag kopplat in min data och högtalarna och tillslut Tvn!.
 Och så firade jag med en mackasen satte jag upp datan

Dåligt av Bajen..

Tja jag ska visa hur dåligt Hammarby lägger upp säsongskorten dom senaste tre åren..

Det är ganska sjukt eftersom det är biligare att skita i säsongskort och bara köpa lösbiljetter i klacken iaf för dom som är yngre än 91, det har jag gjort i två år nu och massa jag känner gör detsamma. 120 kr kostar det för en biljett för klacken för dom som är under 18 eller 20 plus 15 så det blir 135 kr respektive 215 kroner för derbyn.
-135*13=1755
-215*2=430
-1755+430=2185

2185 kr om jag köper lösbiljetter 2530 kr om jag köper säsongskort. jag sparar 345 kr. Dom borde ju ha bättre service eftersom det är ju skönare för dom eftersom om massa köper säsongskort innan så kan dom räkna ut ungefär hur mycket odm får in. Sen kunden som vi är borde ju ha ganska lätt om man vill dre på alla hemma matcher och derbyn inte svårt som det blir när man ska köpa 15 lössbiljetter och sen att hålla reda på. Borde det inte iaf vara lite billigare om man köper säsongskort?

The Raz*

Sammanfattning av året Del 4

Här så kommer jag bara lägga ut kommentarer av året från  varje månad....
Sen kommer det oxå stå med Samma text.

Januari - Första Månaden

Februari - Camilo kom

Mars - Allsvenskan Började

April - Första Derbyt 2008

Maj - På väg till Bolivia!  Bästa månaden!!!  

Juni - Hela Familjen

Juli - Tillbax i STHLM!

Augusti - Sulans Första MÅL!!

September - Tillbax tikll det  vanliga..

Oktober - Bajen krossar Djur-Gården med 3-0!!!!!

November - Avslutnings I Allsvenskan

December - Jul & Nyår.

The Raz*

Sammanfattning av året Del 3

Jah asså ska sammanfatta dom fyra sista månaderna September, Oktober, November och December. Det är klart att jag kommer ihåg lite gran om dessa månaderna, men det har inte hänt så mycket därför kommer det inte stå så mycket.

September:
Kommer fan inte på någonting här asså. Det var en Bajen match Hammarby-Kalmar och Hammarby-Trelleborg, Två riktigt tråkiga matcher. Det var inte någon bajen Månad direkt eftersom bajen spelade fyra matcher och fick en poäng och det var mot Trelleborg..

Oktober:
Oktober Var fett najs Bajen vann över Halmstad och Djur-gården. Jag kommer inte ihåg så mycket från Djur-gårds matchen eftersom det  var helt galet!!! det var iaf fett med Bengaler!!! Jag orakr inte skriva så mycket om Halmstads matchen även om jag kommer ihåg ganska mycket ifrån den. Det  var höstlov men inte mer än så.

November:
I november så kommer jag bara ihåg Hammarbys Förlust mot Malmö och mot Norrköping. Förlusten mot Malmö med 6-3 som ändå nästan ingen brydde sig om, Även om vi förlårade så stog många och hylla Bajen spelarna i flera minuter efter matchen trots att dom förlorade med 6-3. Det var ett grymt SB tifo kommer jag ihåg fast såg inte så mycket av det eftersom jag såg det Baklänges sen var det så mycket människor ivägen dock borde det  var mycket mer bengiesar eftersom det var troligen den sista bengalerna som kommer tändas på SÖS på många år. Men det togs upp istället på div 4 matchen Bajen fans hockey vs örby!!! fett med röj och pyro show.

http://www.youtube.com/watch?v=FHzn37VkjY4

December:
Ingen skärsklild månad trots det var nyår och jul.

Så där var min Summering av 2008, Snart kommer det några bilder för varje månad oxå och sen utser jag bästa månaden!:D

The Raz*

Sammanfattning av året Del 2

Jah här ska jag sammanfatta dom fyra nästa Månerderna Alltså Maj, Juni, Juli och Augusti.

Maj:  BÄSTA MÅNADEN!
Maj kommer jag ihåg ganska mycket ifrån dels för att Bajen krossade Djur-gården med 2-0 och jag fick böta 1000 spän! och att jag skulle åka till Bolivia och hälsa på min släkt i två månader. den fjärde maj så gick jag min far och min kusin Camilo på Bajen-Gbg det  var hans första match jag vet inte vad han tyckte men jag tror han gillade klacken såklart men han oroade sig mäst för solen som glänste på oss så han hållde på med sin sjal på huvedet och gömde sig under en stor kille så han fick perfekta titthålet. Dessvärre så blev matchen mållöss. Sen tre dagar senare var det dags för Derby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som jag tyärr inte fick gå på men det stoppade mig inte jag köpte biljett i god tid med min polare Mr. Z och jag hittade på den bästa lögnen som var perfekt men krossades. eftersom Djur-gårdarna  var sura och ville ställa till med bråk i tunnelbanan mot alla sorts människor det var ju oxå barnfamiljer i tunnelbanan. Så tunnelbanan blev avstäng i kanske tre timmar eller något jag  vet inte eftersom jag och mina polare vill gå till nästa station vi frågade en polis och han sa att man skulle gå lite. Efter vi gått igenom hela solna i några timmar så såg  vi Råsunda igen och vi hade bara gått runt och runt. När  vi var i tunnelbanan så var det helt tomt så tunnelbanan hade nog öppnats under tiden  vi vandrade i Solna. Jag kom hem klockan två och det var skoladagen efter mina föräldrar var skit sura och fick böta 1000 kr som sagt. Men det var totally worth it eftersom bajen  vann med 2-0!! Sen den 25 Maj  var det dags för Resan mot Bolivia mina syskon hade tjatat i evigheter att dom  var nervösa men jag kännde inget, Camilo  var självklart gladast. dagen innan  var jag med massa polare och skit sen på kvällen så hjälpte min farmor sina knep hur man ska packa mycket fast bra. Det blev självklart movie all the night! Camilo var på datan hela tiden mina föräldrar och min farmor sov. Klockan 00:02 så kom min brosha hem från något kommer ej ihåg  vad han drack upp min sista skvätt av min sista cola av mina 3. Han ville titta på Snatch så vi gjorde det efter typ 30 minuter så somnade min kära broder. vI den minuten ringde min Pappa och sa att han behöve hjälp med att packa så jag var tvungen att dra, en timme senare kom jag hem och han väskor  vara Ready to go. Han gick och la sig direkt. jag skulle inte hinna titta på en hel film eftersom jag hade 80 minuter på mig sen  var jag tvungen att äta frukost och dra, Jag tittade självklart på Scrubsis då. Min farmor vaknade en halvtimme senare och då för att hon inte skulle upptäcka att Camilo hade  varit på datan hela natten så sprang han till mit rum och låtsades sova tyvärr så kom min farmor på honom. Sen  var det något tjafs dom hade om parfymen. min movie all the night blev en besvikelse eftersom jag bara han se en hel film fast jag hade satt på fyra stycken. Date movie, Norbit, The last kiss och snatch var dom jag hade tänkt se. Sen om resan och allt sånt skulle jag skriva men det skullle tag typ tre sidor till. eller juste jag blev skit nervös över att träffa andra delen av familjen på planet. vi var mäst hemma första veckan och chillade eftersom pga av höjden.

Juni:
Juni kommer jag inte ihåg mycket mer än att jag träffade min underbara släkt och så var vi hela månaden i Bolivia. Em  var oxå igång för fullt men jag  var inte så intreserad.  Nu kunde  vi göra lite mer grejer eftersom vi hade vant oss med höjden. Andra veckan spelade vi fotboll med massa i familjen sen var vi på några middagar hos andra delar av familjen besökte en marknadi Bolivia där man kunde köpa allt fast desärre inget man ville ha pga Kvaliteten. Juste vi åt oxå på den finaste resurangen i hela Bolivia där åt vi bara med min Farbros familj. Men det  var knas billigt, Vi var 10 Personer och vi åt massa kött, alcohol, läsk och efterrätter ändå så kostade allt lite över tussen:O.

Juli:
Juli så var det mycket på gång det  var vår sista månad här och vi var tvunga att göra våra resor runt Bolivia och så sen så  var  vi tvungna att köpa presenter till alla hemma i sverige och äta middag med alla i familjen som vi inte hade träffat på länge. Alla ville bjuda oss på mat och sånt. Vi åkte fyrhjuling i bergen som var skit läskigt men ändå skit kul:D. Sen Med bara min Farbros Familj så åt igen på den där resturangen som var bäst.
Vi kom hem den 21 Augusti vid klockan sex där massa i familjen var och vi hade köpt massa mat och det  var sjukt att  vara hemma i Sthlm igen. Lägenheten som min mamma och massa hantverkare hade jobbatpå hela tiden som vi var i Bolivia hade gjort ett fett bra jobb. dagen efter ringde några polare så  vi drog till stan och jag kirra lite på Sommar Rean som jag hadde missat när jag var i Bolivia. När vi kom hem så baddade vi då var väll klockan sju och sne spelade vi fotboll till 10,11 ngt sånt. Sen hände mycket grejer men kommer inte ihåg så mycket och pallar inte heller skriva det.

Augusti:
I augsti var jag bara med mina polare och slaggade, Badade, lite fotboll och massa annat. Inte mycket hände i Början av Augusti. Skolan började den 19 tror jag och jag längtade så till den 25 eftersom då var det DerbyDags! och Fösta matchen för min del på tre månader! Derbyt  var ganska najs men jag hade inte lust att smita iväg på et derby igen och sen böra 1000 kroner om inte mer!? Jag frågade min syra och hon ville såklart följa med tyvärr ville hon inte tag derby tåget. Derbyt var ganska najs äntligen bengaler igen i klacken lukten är så jävla najs. Det blev ganska jämt i Både matchen och i läktarmatchen bajen  vann tifo delen klart men aik kom upp igen eftersom dom tänt massa bengaler i matchens gång. Hor Martin Dömde straff utan anledning och bajen kasta en raket på aik:s målvakt jag tror att han pissa på sig för han vågade inte komma tillbax! Sulan Gör mål på bästa möjliga sätt! årets viktigaste mål helt klart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag orkar inte skriva så mycket om detta derby eftersom jag har skrivit så jävla mycket och jag vill vara lite med polare nu! men kom ihåg! Fantasi!!!! ja ni har ingen fantasi!!!! osv.

"Rädda våra liv rädda våra barn bort med Martin Hansson från fotbollsplan"

Dom sista gråa månederna kommer snart men inte idag!. hej svejs!


The Raz* 

Sammanfattning av året del 1

Tja här ska jag sammanfatta året (2008) som har gått. Jag börjar med dom första fyra månaderna och sen dom mittersta månanarna och sen dom fyra sista månanarna.

Januari:
Vem fan kommer ihåg det? Inte jag iaf inte så mycket jag kommer bara ihåg att jag var taggad till max:) för Bajen lixom men vem är inte det i dom äckliga januari månaderna?

Februari:
I början av Februari så fick vi det roliga beskedet att min kusin camilo kommer till Stockholm under tre hela månader, Det var riktigt kul. Jag tror att han fick det jävligt roligt många gånger men ändå ganska tråkigt ibland osm t.e.x att följa med min farmor i åkersberga till gymnasten:D. och roliga tider är väll att gå och kirra kläder i stan med mig:D hoppas jag. han älskade iaf snön. och Rami kom till Hammarby men vilken fotbollshora! har spelat i bägge djur delarna asså aporna och råttorna, Usch!

Mars:
kommer inte ihåg mycket annat än att Camilo var här såklart:D. och att Bajen hade premiär i AS och dom vann över tråkiga Lsk!

April:
Skön månad kommer ihåg att jag skulle dra till Bolivia. Men jag kom ihåg mest att det var både Hemmaprämier och Årets första Derby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hemma prämieren då var inte hur jag hade tänkt mig. Jag var med två av mina snälla polare och skulle kirra plåt, När vi kom dit så fanns det tyvärr inte plåt på Klacken och då sa min polare vi köper svart och aa. en vecka senare när det skulle vara match så fanns det två biljetter till klacken fast 800 kr styck. inte värt det så vi köpte tillslut biljett på Östra sitt! (Lame) och röjde. Sen var det Derbydags!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantasi!!!!!!!!!! då gick jag med mina vanliga polare jag brukar dra med alltså Mr. Z mm. 1-1 Blev det efter En äklig Straff dömd till aik i 92:a minuten.

Bilder som sammanfattar månaderna kommer strax.... alltså när min data kommer.

The Raz*

data paj del 3

Min data är fortfarande paj så nu i skrivandetstund så är jag på min broders jag har inte pallat skriva mycket eftersom mitt tangetbord är det skönaste och sne några anlednigar till. Så jag ska skriva hur jag tycketr förra året (2008) var i nästa inlägg.



The Raz*

RSS 2.0