The Raz Notisar*

*Idag är det Bajen-Landskrona Bois en måste match för bajen. Vid förlust kommer vi vinna då och då och förlora ett klassiskt mitten lag men om vi vinner idag kanske vi kan starta en vinnartrend. Hur som helst om jag får se 1-0 förlust igen då kommer jag bli jävligt besviken och ledsen! Idag ska vi vinna inget annat! Och jag vill inte se Vlado eller Freddy på planen dom är inte fotbollspelare så äre bara! Hur som helst hoppas jag på minst 7000 på läktaren och sång  90+ inget annat.

*VM har börjat sina åttondelsfinaler och jag tycker det ser ganska intressant ut! riktigt skönt att lag som Frankrike och Italien åkt ut och lag som Chile, Uruguay, Ghana och Japan är kvar i VM. Efter åttondelsfinalen så känns det som att det bara är intressant och roliga lag kvar! bara att Tyskland vinner över England och Holland över Slovakien så är det riktigt roliga matcher som står på tur i Kvartsfinalen. 

*Imorgon kommer min ängel Amaya hem från Spanien efter vart där med sin familj i 2 veckor. Dessa 2 veckor har oxå vart dom jobbigaste i mitt liv hittills. Jag känner mig som ett barn på julafton! Jag har aldrig vart såhär förväntansfull förut och det känns jävligt skumt men ändå as kul att jag är såhär förväntansfullt nu när Amaya kommer hem och hon bara vart borta i 2 veckor. Men ska bli jävligt skönt att hon kommer komma hem och jag är som sagt otroligt glad över det och äntligen kan sommarlovet börja! Även värt att säga att den 10 Juli alltså om 13 dagar så firar jag och Amaya 6 månader ett halvår alltså. Även kul att om 9 dagar träffades vi för första gången för ett halvår sen och om 11 hånglade vi för första gången för ett halvår sen. Att det tog 4 dagar sen vi blev ihop och att vi bara träffats 2 gånger innan säger mkt om hur snabbt vi klicka och kom överens magiskt bra. Även att vi bara pratat 4 gånger på msn innan vi träffats för första gången säger även mkt hur säkra vi var redan för början eftersom dom 4 gångerna vi snacka prata vi ungefär cirka 7 timmar i sträck. Aja iaf lite fakta :)

*Svenska cupen på torsdag då Bajen tar emot Ellos på söderstadion i åttondelsfinalen. Blir jävligt spännande och hoppas innerligt att vi vinner för då möter vi Gais/Bp i kvarten och då är Chanserna otroligt stora att vi möter Gnaget i Semifinalen och då blire ett underbar derby och då är det oxå ej helt säkert att den kommer spelas på Råsunda utan chansen finns att den spelas på Söderstadion och vilken dröm det skulle va! Men alltså på Torsdag spelas alltså Åttondelsfinalen mot Ellos hjälp Bajen att inte konka och köp biljett till matchen! Då förbättrar du även chanserna att vi kan möta Gnaget.

Alltid samba!*

Avgå Borgqvist!

Vad är Hammarbys problem när ska Roger Franzen ta över Borgqvist. Vinst i söndags mot Syrianska var pga individuella prestationer av Dahl, Linus och Hopf. Hammarby hade inte spelat Hammarby var inte så värdiga att vinna och Hammarby kommer inte bli mer än ett mitten lag i Sveriges näst bästa serie om vi behåller denna tränare.

Och orkar inte med att vi förlorar en massa sen när verkligen alla hatar honom och alla vill att han ska avgå så vinner vi en match och då är han plötsligt jätte bra tränare och alla får hopp! Men snälla titta inte på resultaten utan kolla på statistiken och spelet! för med detta spel kommer vi aldrig ta någon poäng från allsvenskt motstånd mer än djurgården. Vi är inte redo att gå upp nu om detta är spelet vi ska ha i allsvenskan. Och vem vill komma upp i allsvenskan med hjälp av en tattare? (som aldrig kommer hända men ändå) Inte jag iaf. Om vi tittar på resultaten men sen tittar vi på spelet! av alla matcher Bajen vunnit i år har dom bara haft spelet i en match och det var mot Trelleborg hemma i cupen. Till och med mot Värmdö i första cupomgången så hade vi svårt att spela ut dom. Så snälla avgå nu för fan! Vi kommer aldrig utvecklats under dig!

AVGÅ BORGQVIST!!!

På väg mot bättre tider i Bajenland?

Mycket har hänt i Bajen land på senaste tiden mest negativt men nu kanske det börjar gå mot bättre tid iaf sportligt? och om så är fallet kommer publiken och mer pengar ramlar in på kontot. Jag tror eller hoppas iaf att det är på väg uppåt och nykeln till att få ordning på ekonomin är att gå på matcherna och ge pengar till bajen! dock kommer inte publiken av sig själv så att det går bra sportsligt är det viktigaste.

Hammarby var verkligen påväg mot sämre tider för en månad sen! Bajen hade 3 vinster och 4 förluster på 7 matcher i superettan dom låg 10a i tabellen och var närmare division 1 än en allsvenskplats. Avhopp efter avhopp bland annat Janne mian och Jan fridman. Sen även thom Åhlund men han kom tillbaka sen efter någon vecka. Det var en otroligt tung period och det enda man hoppades på att vi skulle vända trenden nu sportsligt så det finns något postivit med bajen om man räknar bort fansen. 1-1 i 85 minuter men sen gör Jönköping 2-1 och Bajen vinner och tar sitt tredje raka förlust mot bottenlag i Superettan. Men vi é Bajen och vi ger oss aldrig och grupperingarna började samla in pengar till hammarbyfotboll istället för att pengarna skulle komma till tifo, Hammarbys vänner tillsammans med artister med Bajenhjärta anordnade en stödgala som kallas bajen aid där alla pengar därifrån går till hammarby fotboll. Även stort av Deabeser lokalen som ställer upp med gratis lokal och personal under stödgalan.

Bajen Möter senare i veckan på lördagen närmare bestämt Väsby hemma och det var mycket negativt i föreningen. Tror det var runt 6000 som gick på matchen dock runt 7000 sålda biljetter. Dockvare det sämsta draget jag någonsin upplevt på en seriematch. Inte många sjöng inte ens när bajen gjorde mål efter 3 minuter. Bajen vann matchen med 2-0 tillslut och det var en otroligt viktig vinst men jag vågade inte börja tro på bajen igen att dom skulle klara av att komma topp 3. Men inerst inne tror jag ändå jag gjorde det lite. Sen kommer cupmatchen där skador gjorde att Bajen ställde upp med en dianmant på mittfältet som jag velat hela tiden. Bajen spelade otroligt bra trelleborg var aldrig nära och Bajen vann med 3-1. Och nu har jag fått tillbaka känslan och tron att vi ska komma topp 3 i superettan. På ett sätt riktigt nice men på ett annat otroligt jobbigt för nu är jag tillbaka där när Superettan börja där varje vinst var en lättnad och varje poängtapp stor besvikelse. Aja skönt att bajen börjat vinna och hoppas dett är början på en positiv trend.

Mot Degerfors:
----------------------Hopf----------------------------
David--------Isak------------Monday-------Vikman

---------------------Dahl------------------------------

PF-------------------Magic-----------------------Helg

-----------Kungen------------Castro------------------ 


Kommentar: Detta är i princip samma startelva som bajen ställde mot Trelleborg skillnaden är att Linus kommer in istället för FruktToobe Och Monday istället för Bergman. Tycker bergman tappar riktigt mycket i försvarsspelet och att han ställde till det några gånger mot Trelleborg därför hoppar Monday in. Sen på anfallsplatsen vare inte att FruktToobe var dålig utan Det är Kungen som ska vara där. Tycker Toobe är ett helt okej tredjeallternativ i Superettan om han lirar som han gjorde mot Trelle.

3 Poäng mot Degerfors och sen blire över 10 k på ett kokande Söderstadion mot Ljungskile. Tyvärr står jag inte i klacken utan denna gång sitter jag på hedersläktarn efter fått det i present.

//The Raz


RSS 2.0