How i met Amaya <4444

Allra första Början
Alla berättelser har en början även denna. Jag kommer börja nu från allra första början, alltså första gången jag la ett märke till henne. Kommer inte ihåg exakt första gången jag la ett märke till henne men tror det var en gång jag skulle till träning i quesada och då var amaya på väg hem, det var höst och ganska mörkt. Tror året var 2008 någon gång i oktober, november. Det var då jag först la ett märke till henne. Sen får jag reda på att hon går i min polare Victors klass. Tiden går och när jag verkligen öppnar ett öga för henne var väll någon gång i oktober eller november 2009. Jag kommer ihåg den gången. jag var med min klass och Amaya var på väg hem och ut för dörrarna då får jag en liten ögon kontakt med henne tror jag iaf och känner något i hela kroppen på ett bra sätt menar jag då. Någon dag går väll och jag säger till victor över msn att Amaya i henne klass är riktigt snygg. Vi diskuterar lite och sen tkr han att jag ska kontakt med henne. Men det gör jag tyvärr inte visste inte vad jag skulle säga liksom. Men var riktigt nära kommer jag ihåg.

"Mästerplanen"
Några yttligare dagar går och då på fyllan när jag är med victor så får jag mig ut att jag gillade Amaya eller asså att jag tyckte något speciellt om henne. Låter ytligt kanske men det är det är inte liksom eller det kanske är. Kommer ihåg att jag blev förtrollande i hennes stora fina ögon. Iaf får ut mig att jag gilla henne på fyllan. Det var i slussen vi var på väg hem från en bandymatch. Gw och Johan var oxå där. Jag kommer ihåg oxå att jag inte kunde släppa det, utan jag började prata med victor på bussen och vi försökte göra en plan på fyllan hur jag skulle få kontakt med Amaya. Först kom ju självklart Tag kontakt genom Facebook men jag ville tag kontakt direkt i verkligheten och senare prata vidare på FB tror jag nog. Haha sen kom mästerplanen. Den som jag verkligen ville följa på fyllan och trodde den skulle vara perfekt. Först sa jag till Victor att det var dumt att han hade sitt skåp där amaya och sin klass hade det så det första jag sa att han skulle flytta sitt skåp till dit klassen har det så när jag besöker dig kan jag få lite mer kontakt med Amaya och så. Sen nästa steg var att Victor skulle säga Amaya du är väll från Chile och då skulle hon säga ja. Och då kunde jag snabbt säga faan vad coolt det är jag med. Och då skulle första orden vara sagda. Här vare lite trubbel oxå kommer jag ihåg för att jag är ju inte från Chile utan halv Bolivian så då satt vi och dividera om Victor skulle säga Chile eller latin amerika. iaaf då så är nästa steg att tag mer kontakt på fb om inga fler ord skulle flyta på vid skåpen. Då kunde jag liksom säga jaha vilken del är du ifrån och så på fb så det skulle flyta på bra. Sen så dividera vi en massa osv :P hela vägen hem. tills typ Björknäs då vi börja tjafsa med en gårdare och en gnagare lite på bussen. Och gårdaren sa att jag var ute på hal is. aa Iaf. planerna glömdes bort lite och tyvärr så följde vi aldrig "mästerplanen". jag tänkte säga till Victor att vi borde göra det men tänkte mer att det kanske bara var något vi sa på fyllan.


"Teatern"
Sen så kommer jag inte så mycket. Tror inte så mycket hände efter det. Dagarna gick väll och så. Men enligt Victor så kom det upp på en till fylla lite senare i December. Jag kommer inte riktigt ihåg men kan vara möjligt. Och sen så vare mycket snack på msn och vi hoppades på att Amaya skulle logga fb så att mästerplanen skulle göras med det hände aldrig. så dagarna gick. Iaf då kommer vi till Teatern som spelar en nyckelroll i denna berättelse. Här kommer själva grejen. Här vet jag att kontakten måste tas. Jo såhär var det. December strax innan jullovet så ska Victor och Oskar som jag då känner från den klassen spela en teater på diselverkstaden. Vår klass ska gå på den här tydligen och här får jag min chans att glänsa. Jag visste ju att Amaya skulle vara med så jag och några från min klass köpte blommor till Oskar och Victor då. Jag vet inte varför dom andra i klassen gjorde det men för mig var det mest för att Amaya skulle lyfta ögat för mig och veta att jag fanns liksom. Men en liten del oxå för vicce och oskar. Pjäsen gick såg Amaya och gillandet blev lite starkare. jag vänta på Victor för att kunna åka hem samtidigt som han och då samtidigt som Amaya. När vi åker bussen så kommer jag långt ifrån Amaya tyvärr men sen kommer det fina bussen byts av någon anledning och mina och victors polare sätter sig långt framme amaya lååångt bak. Men eftersom jag och victor var segast på att sätta oss så lyckas jag få med victor att sätta oss längst bak, alltså närmare Amaya. Buss resan gick och jag kom hem dagen fortsatte liksom.

Men sen äre så att jag har 3 polare som inte går i min klass som känner victor som oxå vill se pjäsen. ja liksom varför inte klart jag är på. En ny chans att impa lite halvt på amaya. Och nu när jag kände att gillandet var lite starkare så var jag tvungen att göra något större. Inte bara blommor liksom. Då fick jag med Joel och vi skulle göra en banderoll där det står Victor & Oskar på (som nu hänger i deras klassrum). Iaf oturligt nog så får jag inte komma in på teatern med motivering jag såg den igår. iaf resan hem blev jobbig. Men egentligen var det det lite tur. För jag blev lite ledsen att jag inte fick se pjäsen igen eller besviken. Visst pjäsen var väll ganska bra osv men det jag egentligen ville var att få se/träffa Amaya lite gran. Så jag tänkte dags att tag kontakt med Amaya nu på riktigt. Då jag är ganska blyg. så körde jag på FB då då. Men då är ju problemet att hon och jag måste vara inne samtidigt.

Första kontakten
Iaf så kom det en dag på lovet. Den 20 eller 21 December tror jag att det var. Jag började med ett enkelt "fan vad teatern var bra" eller något liknande. Jag kommer ihåg att då skrev lilla Amaya "ja visst var den" Sen flööt bara samtalet på i ytligare 5 timmar. Vi prata om riktigt skumma grejer kommer jag ihåg. Tror vi börja med att prata om kylan om hur jobbigt det var. Vi planera att vi skulle resa någonstans. Tror även vi hade någon ide på att tjäna pengar osv. Men kommer inte ihåg fullt ut. Sen fortsatte snacket om hur många gånger jag dog när jag var ute i kylan. Då jämförde Amaya det med Super Mario så hon tyckte att jag borde leta svampar och gulfmynt så jag fick mer liv och så jag inte dog på riktigt. Alltså game over. Och då sa jag att det var synd att man inte såg hur många liv man hade i sitt vänstra hörn så det blev lite spänning i det hela, alltså att man inte vet hur många liv man har. Sen fortsatte väll det lite gran. Pratet fortsatte och vi börja prata om hur det var att ha en släkt i Bolivia/Chile och hur det var osv. Även hur det var att lämna den när man vart där och hur jobbigt det är. Snacket fortsatte och vi försökte göra upp planer hur man inte skulle se konstig ut på planet efter man gråtit. Dock kom vi inte fram till någon vettigt eller jo kanske att man lämna stor del av sin familj och vet inte när man ska träffa dom igen låter bra. Men aja ändå. Sen snackar vi väll bara om vanligt och så. Flyter väll på tills jag var tvungen att dra då min farmor var hemma hos mig och lova att vi skulle titta på en film osv. Sen när jag kommer tillbaka vid 2 eller något så har hon loggat ut tyvärr. Dock är min polare från Västerås inne så vi snackar skiit länge hela natten och så. och vid 6 på morgonen bestämmer jag mig efter ganska lång tid att skriva ett fb mail till henne. Jag skrev någonting om Mario och så. Varför? jo därför då nästa gång hon är inne så skulle vi kunna prata igen och så :).

"Förfrågningen"
Dagarna gick väll och sen blev det jul. Och på Julen tänkte jag lite på henne osv. Gilla henne osv. Tänkte göra upp en plan osv. Men ingen officiell plan blev klar. Efter jul och i mellandagarna prata jag med henne igen. 1 eller 2 gånger dock inte så länge. Sen efter nyår prata jag med henne ytligare 1 eller 2 gånger. Tills förfrågningen kom. Jag kände själv att jag inte skulle våga fråga än utan lite senare. Men var väll bra att Amaya våga fråga ut mig så det kom tidigt för annars kanske jag skulle frågat ut henne nu eller något haha. Iaf Jag fatta inte att förfrågningen kom. vi prata i kanske 5 minuter och sen fråga hon vad jag skulle göra imorgon och då sa jag inget planerat men får väll hitta på något trevligt innan skolan börjar. Alltså dagen var måndagen den 4 januari så skolan skulle börja på fredag. Och då så säger hon det.. "För jag tänkte att vi kunde ses imorgon" Något sånt sa hon och det var ganska modigt tycker jag men mkt bra gjort :). Jag blir i extas och vet inte vad jag ska göra så säger "ja jätte gärna, men ska gå och fixa en grej kommer snart" Så drar jag och duschar och försöker smälta det. Ut från duschen kommer jag och säger snabbt "aa jag måste gå nu men ge mig ditt nummer så kan vi smsa om vad vi ska göra imorgon". då svarar hon: " sitt nummer och lite sånt". Jag skulle nämligen dra ut med Linus och köpa min klocka alltså den oranga.

"Första träffen"
Iaf så pratar jag och linus om det när vi är med varandra försöker planera lite osv. Men riktiga planeringarna kommer senare. Jag kommer hem och smsa lite med Amaya om vad vi skulle göra men hon är inne på datan så vi börjar prata där istället. Vi bestämde oss för att titta på film hemma hos henne. vi skulle mötas vid videobutiken vid 3 tror jag. Låter så fult när man säger att det var en dejt liksom. Jag ska på dejt eller så så tänker verkligen inte skriva det. Vägrar erkänna det var ingen dejt! iaf då fortsätter vi. efter ett tag måste hon gå och jag blir kvar med några polare och vi planerar hur jag ska göra. Vi funderar om vad som kan gå fel osv. Pratet osv. Skit länge asså vi pratar skit länge men kanske inte bara om det andra saker oxå men mest om detta lilla äventyr som jag skulle ha dagen efter. Vid 2-3 kanske jag drar och lägger mig. När jag vaknar upp så mår jag piss gaalet ont i magen och mår illa. Jag hade ätit pissmat och massa gottigotti dagen innan osv. Vill inte må dåligt när jag träffar henne så är tvungen att avboka. Men vi skulle då istället ses nästa dag alltså på Onsdag.

Onsdag alltså. Det är då första träffen är som vi kommer till nu. Först skulle jag till min farmor och hjälpa henne flytta och äta mat och så. Men min lilla släkt kan inte passa tider. så alla kommer 1 timme försent och det är meningen att vi ska äta först så alla väntar. VI äter och sen måste jag gå direkt för att träffa Amaya. Så slapp bära kartonger och sånt mkt trevligt :)

Jag hinner gå hem i mellan och fixa sista grejerna innan jag skulle dra vidare till videobutiken. Tror jag skulle möta henne halv sex där. När jag går till videobutiken vill jag bara gå hemåt igen men viljan och hjärtat är starkare än hjärnan så jag går mot videbutiken trots att stora delar av koippen inte vill det men jag bara kör. När jag ser henne dock några meter ifrån står hon lutad mot videbutikens väg och håller på med sin mobil. När hon får syn på mig så stoppar hon in moblien i fickan. Jag kommer närmare till henne säger hej och en kram får jag oxå. Dock vare lite osambigt då jag råka trappa på hennes fot men det märker väll inte hon eller skiter i det. Vi går in i Videobutiken och ska välja film. Det går inte bra. Båda två säger "jag vet inte" till allt. Tillslut så frågar hon om jag vill se wolverine och visst varför inte? Vi tar filmen och sen beger oss mot orminge pizzeria. Sedan beger vi oss mot hennes hus. Vi går en bit och pratet flyter på som tur var. vi äter pizza dock skit lite. vi sitter i hennes säng dock är pizza kartongen i mellan oss som jag ogilla starkt. Jag försöker komma lite närmare dock men är svårt i sängen. Svårt att försöka hoppa närmare utan den andra ska märka det. Men Amaya gör det tillslut hon lägger bort pizzakartongen och flyttar sig tät så vi sitter bredvid varandra. Filmen slutar och vi börjar titta på tv istället. Tv och pratar men det blir bättre. hon lägger sig på mitt bröst och jag håller om henne. Mkt trevligt. Dock sitter jag galet obekvämt och har sjuukt ont men jag säger ingenting för jag vill hålla om henne inte bara sitta bredvid henne. Iaf timmarna går och vid 12 drar jag hem. hon följer mig hem och jag frågar om vi ska träffas på fredag igen och det vill hon. Hon nickar och ler samtidigt en mkt fin blick som kommer tag lång tid för mig att glömma. Första träffen avklarad.

"Andra träffen"
Andra träffen blir 1 dag senare. På fredagen skolan börja och vi träffades efter skolan. Denna gång gick vi hem till mig. Först lira vi lite gitarr och spela yatsy (!) haha. Sen tittar vi hela 5 filmer heeelt gaalet. Vi är båda rätt trötta så vi snackar tittar på filmer osv. Det var denna dag jag oxå kysste Amaya för första gången. Mkt trevligt. Det var nog denna dag oxå jag visste att jag var kär i henne. eller blev kär i henne. Liksom omöjligt att inte bli förtrollad i hennes stora ögon, finna leendet och det bruna (svarta) halvkluriga håret. Dagen gick och vid 1 tror jag hon gick hem.

"Tredje träffen"
Tredje träffen. Denna gång var oxå hon fråga mig om vi var ihop. Men det kommer på slutet. Innan denna träff var ganska jobbig då på lördagen dagen innan så var jag med några och drack lite så när jag kom hem så var jag bakis och mådde dåligt. Så var rädd att jag skulle vara tvungen att avboka. Men så blev det inte. Försökte vara nyttig drack te osv. Och kunde vid 2 träffa henne. Hon möte mig vid Lidl och sen vandra vi vidare till hennes hus.
När vi kom hem till henne så snacka vi en massa och titta lite film osv. Orkar inte berätta allt eller vill inte berätta allt. Och dagen gick snabbt förbi. När hon följde mig hem så fråga hon om vi var ihop och det var vi väll. Jag var kär i henne hon var kär i mig. Jag ville träffa henne flera gånger osv. Varför vänta? Och det kändes verkligen rätt. Allt känns rätt med henne liksom lätt att vara, ha kul och ha trevligt med henne.


"Så, How i met Amaya"
Så äntligen klar efter typ 10 timmar. Och det var så jag träffa Amaya. Inte lika långt som how i met your mother men det får duga. Nu har jag varigt ihop med henne i 15 dagar och det känns fortfarande riktigt trevligt och spännande. Eller mer menar jag. Jag blir bara kärare i henne för varje dag som går och det är Saaamba! Vi blev ihop Den 10 januari 2010. träffades första gången den onsdagen den 6 januari 2010. Så det alltså så how i met Amaya.



/The Raz

Sammanfattning av året (2009) del 4 Årets lista!

ÅRETS LISTA!

Årets bästa: Bajen kulturen
Årets Bästa 2: Att jag tog kontakt med amaya i december
Årets bästa 3: Sommaren
Årets sämsta: Vintern
Årets sämsta 2: Nathan Paulse, kan man vara sämre?
Årets sämsta 3: djurgården stanna kvar i allsvenskan
Årets Fail: Bajens styrelse topp 4a mål och min rakning som att bajen ska tag guld (kom sist istället)
Årets Resa: Ellos away
Årets match: Ellos away
Årets bajenspelare: Publiken
Årets pajas: Martin Hannson
Årets Kuk: min
Årets frilla: min
Årets årstid: våren
Årets derby: Djurgården-Bajen 9 augusti
Årets hemmamatch: Bajen-bp
Årets pajas: nathan Paulse
Årets pajas 2: bajens styrelse
Årets ultras: UB
Årets födelsedagsfirande: UB
Årets blogg: MIN
Årets hora: aftonbladet och fotbollsexpressen
Årets hora 2: henrik larsson
Årets horlag: aik
Årets ord: osv
Årets mening: TAGGA TILL BROOR!! DERBYYY SNAART!
Årets fråga: Äru TAGGAD ELLER?
Årets fråga2: varför är gården äckliga horungar?
Årets firande: Simon Helgs mål i höstderbyt mot gnaget.
Årets hjärta: Igor Armas
Årets klädstil: min
Årets hora 3: Thorsell
Årets hjälte: Han som skicka en smutsig bajen halsduk till någon från idol
Årets tifo: UB mot gais
Årets fail tifo: HU tifo mot gnaget
Årets bränning: Gnaget borta
Årets polishora: ALLA
Årets musik: reagge
Årets artist: Flera
Årets Dag: Valborg
Årets Dag 2: Ellos away
Årets hordag: Dagen efter valborg
Årets hordag 2: alla andra dagar efter något spännande
Årets miss: jag missa Bajenkvällen
Årets ramsa: Bajen Samba (klapp klapp klapp)
Årets månad: juli
Årets pissmånad: Oktober
Årets år: 2009
Årets nya: Skype
Årets spel: alfapet på blip
Årets fan vad livet är najs: Ellos away
Årets citat: "fan vad jag hatar tjejer som inte visar fittan efter bjudit dom på popcorn"
Årets citat 2: "hjärtan och glöden kommer från Söder"
Årets garv: Nathan Paulse för bra för superettan
Årets garv 2: Scrubs säsong 9
Årets kännslofulla Öppning: När victor kunde driva med sin familjs släkt på fyllan. (ulla-britt, pär, sten, tor, tor-björn och alla dom andra)
Årets horunge: alla internethuliganer i myrsjö, ni vet vilka ni är!
Årets horunge 2: alla orminge tattare, ni vet vilka ni är!
Årets Pajas 2: alla orminge tattare som tror dom kan sminka sig
Årets Pajas 3: djurgårdens så kallade motgångsklack
Årets Horhus: folkets hus i orminge, om man vill ha en hora äre bara att gå dit, DET ÄR GRATIS broor!
Årets Wow: Orminge ghetto, coolare och finare ställe får man leta efter...
Årets Bokstav: Z (som alltid)
Årets Namn: Ulla-britt
Årets Namn 2: Eduardo Fuentes Bergström
Årets trav: din mamma
Årets Klassiker: Din mamma
Årets klassiker 2: Valborg
Årets klassiker 3: att säga klassiker
Årets hund: Lassie
Årets film: Den store fiskfajen
Årets kukstad: Borås, livligare stad får man leta efter...
Årets Fans: Boca Juniors
Årets Fans 2:i skuggan: Bari och Roma
Årets Fans i Sverige: Hammarby
Årets Kultur & kärlek: Bajen
Årets drog: Facebook
Årets drog 2: hasch
Årets störda lärare: EEEEL KARIN! 
Årets är han en mördare: Någon snubbe som satt på sin bänk och börjar prata med sig själv om dataspel..
Årets är han en mördare 2: Victor, står alltid och lurpassar vid ett hörn
Årets skolkare: victor
Årets Elev: Jonas, trevligare reko kille får man leta efter
Årets orienterare: Jonas
Årets Jude: Jonas
Årets den där saken kan bara prata med vuxna: Jonas
Årets fiskare: Victor, KOmmer du ihåg gäddan som vägde 70000 kilo du fiska upp?
Årets fillm 2: Fluggfiske i norrland
Årets berättar röst: Gunnar i fluggfiske i norrland
Årets oseriösa: Gunnar, tar inte berättarrösten seriöst
Årets fjortis: alla horungar i orminge
Årets oooo: Gunnar
Årets Lista: Tanken om denna lista innan 2010 börja
Årets säljbarheter: bengaler & smokes
Årets Jobb, jobbet på bolivianska veckan
Årets jobb 2: sälja pyro
Årets "detta drar sig horungar sig till": Pyro
Årets banderoll: min till victor och oskar
Årets teater: victors och oskars och amyas (förvisso var det den enda teatern jag såg 2009 men ändå)
Årets Inlägg: Solna bo attackerar mig
Årets Kategori: Hammarby
Årets Blogg 2: Min
Årets chill: Mitt lag fyfan vad naaajs! match på träningarna och nick/skottövningar!
Årets ochill: alla andra boo ff lag... kan ni vara mer seriösa... tror dom är jätte bra tror dom kan bli proffs.. sämst!
Årets Huvud: Johans, finnare form får man leta efter
Årets sämsta bajenmatch: hammarby-elfsborg sämst drag på den matchen
Årets Jag förstår inte vad han säger så jag måste spola tillbaka intervjun 20000 gånger: Andreas Dahl
Årets Sista: Bajen i allsvenskan, dom kom verkligen sist!
Årets Serie: Scrubs, bästa serien
Årets serie 2: How i met your mother
Årets citat 3: "mamma på kurs med mats"
Årets kristen: Runa
Årets Kristna 2: alla naaziiis
Årets kristna 3: alla dum huven som tror att alla kristna är snälla...
Årets Kristna 4: alla som tror gud är frälsaren...
Årets Vad fan är det för fel på dig: Anton Abele
Årets haka: anton Abele
årets skämt 2: Anton Abele
Årets komiker: soran Ismal


*Uppdateras lite då och då*

//The RaaazZ*



Års sammanfattning del 3

Års sammanfattning del 3 jag sammanfattar dom sista månaderna: september, oktober, november och december.

September
September, jah vad ska man säga här. Hösten har precis börjat komma in. mörkret över Stockholm tar över sommarljuset. September månad är månaden då min bror fyllerår, linus och Anton. Hammarby började bli hårt pressade i Allsvenskan. och nytändningen med nya spelare och så blir kortvarig samma med nya tränaren det blev bara ett nedköp. Bajen rasar i tabellen. September för mig då? ne ingen skärskilt av de jag kommer ihåg. Spelade väll lite fotboll. Chill i skolan osv. Ingen märkvärdig månad.

Oktober
Oktober den 10 månaden på året. Vad händer här? absolut ingenting. några bajenmatcher men inte mer. Kommer inte ihåg ett piss från denna månad. Haha jo nu efter tänkt efter var ju denna månad då bajen mötte gnaget i sista derbyt för året. Hammarby åkte ner i superettan. somsagt en månad som jag vill glömma :).

November
Den 11:e månaden på året. Hammarby hade åkt ur allsvenskan i oktober så novembers början kan jag nog tänka mig var rätt deppig. Men dagarna gick och sen fick jag syn på Amaya lite under november då allt börja. Så novembers slut var nog rätt okej för det :) men jag hade bara fått syn på henne inget annat osv. Hela historien kommer upp lite senare tror jag.

December - bästa månaden!
December var årets bästa månad dock säger det inte så mkt då 2009 inte var ett bra år men en liten ljusglimt i året var helt klart december.


Amaya <44444

Vad har hänt i mitt personliga liv? Jo jag har precis blivit kär och blivit tillsammans med världens vackraste flickvän. Det gick riktigt snabbt men det känns riktigt rätt oxå :) Kanske tar jag en trevlig berättelse om hur det hände lite senare. Men medan får ni nöja er med en fin bild dock lite suddig men det får duga :)



Ny Design - Stort tack till Amin!

Så då vare en ny design gjord då. Designen gjordes av Amin. Riktigt snygg var den och ett riktigt stort tack riktas mot honom. Varför fixa jag ny design? Jo för att det var dax för lite omväxling. jag har ju på senare tiden rakat mig, fixat ny klocka, nytt år och Blivit tillsammans med världens finaste flicka (dock tar vi det i nästa inlägg).

Ja men designen är riktigt naaaajs! och jag ser fram emot ett nytt fint bloggår haha!! lätt lite fjoligt men aja!!!

Nya inlägg som kommer upp:
*resten av års sammanfattning
*Årets lista
*inlägg om min flickvän

Det är iaf det jag planerat nu men det kommer snart som sagt!

Sammanfattning av året (2009) del 2

Då börjar vi med dom 4 andra månaderna ( maj, juni, juli och augusit)

Maj
Allsvenskan fortsätter. Bajen vann mot malmö och bp. Förlora mot aik i ett derby som hade allt utom poäng. Jag fyllde 15 och min syster fyllde 22. Annars då maj månad? Ah tyvärr men kommer inte ihåg ett piss från Maj.

Juni
Kommer ihåg att man verkligen vänta in sommaren in i det sista i juni. Regn regn och mullet väder var det man fick vara med om i början av Juni 2009. Men sommaren kom äntligen och det gjorde den 3 eller 4 dagar kvar tills junis slut. Så i juni äre typ vädret man kommer ihåg haha. Jo juste Fotbollscup i skövde fick man oxå vara med om. Riktigt trevligt där vi faktiskt vann några matcher :O.

Juli
Juli måndag riktigt många minnen. Det börja med att all sprit skulle hämtas som jag skulle ha när jag skulle vara ensam hemma. Jah åkte till mällarhöjden med victor och vi bärde allt till orminge igen. Dock så finns det riktigt mkt att berätta där i mellan men det orkar jag inte. Dagarna senare börjar Allsvenskan igen och Bajen börjar hemma mot trelleborg. En match vi vinner med 2-1. Dagen efter drar jag till Spanien med mina föräldrar. Efter 2 veckor i Spanien kommer jag hem och kööör mitt när jag är ensam hemma och även är med alla bolivianer i bolivianska veckan. Så juli var ganska innehållsrikt måste jag nog säga.

Augusiti
Månaden som skolan börjar och Sommaren ska avslutas. En månad jag inte kommer ihåg mkt från. Dock kommer jag ihåg bajen matcherna och derbyvinsten mot djurgården på råsunda. Ett kärt derbyminne. Helg, sol och derby. En perfekt blandning om man vill få till ett perfekt derby. Detbyt blev inte perfekt men blev otrolig lyckat. Annars skolan börja inte mycket hände.

Sammanfattning av året (2009) del 1

Förord
Nu kommer saammanfattningen av året. Det är uppdelad i 4 delar. Del 1 = januari,Februari, mars och April. Del2= maj, juni juli och augusiti Del 3= september, oktober, november och december. Del 4= Årets lista. Möjligen kanske det kommer en del 5 med bilder frå årets månader. Men men låt oss börja.

Om jag beskriver 2009 så måste jag säga ingen märkvärdig början. månaderna april-augusti var dom bästa månaderna i 2009. Och slutet på december var väll lite trevligt oxå. Annars var 2009 ett år som inte var av hög klass. Men om man tittar igenom det igen så hade den ändå sina toppar. Men året var för jämnt och dom bra månaderna var inte jätte bra och därför måste man tyvärr säga att 2009 var ett av dom sämsta åren i mitt liv. Emo? jag tänkte på det ett tag...

Men jag fokusera mer på det bra bitarna osv och så alltså att 2009 skulle sluta någon gång. jag hoppades givetvis och trodde till 90% att 2010 skulle bli mitt år med allt osv. Och hur 2010 har börjat nu känns det som att 2010 kommer bli allt jag trott det skulle bli. Mer kan jag inte avslöja nu. Men det handlar om Bajen och en annan sak och den är större givetvis.

Januari
Januari årets första månad började helt okej. inte för jag kommer ihåg ett piss från den men det betyder väll att den varken var dålig eller bra. inga anmärkningar rättare sagt. Så kan väll inte säga mer än att den var helt okej.. inget att bra eller dåligt att komma ihåg från 2009 års januari.

Februari

Nej inget här häller hahha. Jo det här börjar ju bra. Försöker skriva sammanfattning men kommer inte ihåg ett piss från dom 2 första månaderna. Inga anmärkningar här oxå troligen. Jo nu kommer jag ihåg en grej. Bajenfanshocket skulle ha avslutning på hovet något jag inte gick på som jag ångrar. Det är det jag kommer ihåg från Ferbruari. Ah om mitt usla minne fortsätter såhär kan ju jag lika gärna tag alla månader i en del....

Mars

Vi fortsätter med den tredje månaden för året och minnet är inte bättre nu. man får väll skylla att inget  roligt hände på dom tre första månaden för året. Liksom inget som man kommer ihåg hände. Var väll inga bra månader helt enkelt.

April
Nu börjar vi minnas grejer. Allsvenskan börjar. Solen börjar skina snön är borta och det har blivit vår. April började underbart och rivstarta med Ellos away (Elfsborg borta). Det var premiären i allsvenskan och man kommer inte ihåg så mkt från matchen och så men man kommer ihåg att borås intogs från alla håll och att det kommer bli ett minne man sent glömmer. Det var 20 grader en lördag med 3000 bajare i en stad som har typ 4 invånare. Sen en vecka senare vare lika mycket sol och hemmapremiär mot Gävle. Undeeerbart väder och allt var upplagt för fest som i Ellos men vi förlora tyvärr men man kan inte vinna alla matcher. Sen vann vi något derby mot djurgården som var najs. I vardagslivet så kommer jag inte ihåg mycket från April mer än att solen kom fram efter all längtan.

Det var dom 4 första månaderna mer kommer snart. hoppas minnet blir bättre då...


//The Raz*

På väg tillbaka

Det var exakt 69 dagar sen Hammarby åkte ur sveriges högsa liga. Det var 66 dagar sen Allsvenskan slutades för 2009. Igår började Hammarby vägen tillbaka till allsvenskan. Igår den fjärde januari 2010 så Börjar Hammarby ladda upp inför en tung säsong där vi ska vinna Superettan. Igår började alltså vägen tillbaka.

Inte mycket har hänt sen Bajen åkte ner i Superettan. Hammarby har tillsätt ett tränarpar (Mikael Borgqvist & Jesper blomqvist) som är otroligt oprövat. Jag tänker vänta med att dömma dom och får se vad dom har att tillföra. Ingen vd har tillsätts en dock har en tillfällig vd tillsäst som kommer vara här så länge den riktiga vdn kommer. Sen fick vi en underbar nyhet Nathan Paulse lämnar. Sen vårt enda nyförvärv är från HTFF Sebastian Bojassen som jag tror mycket på. Hans inställning är underbar.

Hammarby behöver en anfallare av klass och jag tror dom kommer köpa in en snart då jag läste att Tränarparet blomborg tittar igenom olika alternativ. Dock kan dom inte köpa en riktig klassspelare pga Bajens ekonomi.

Även roligt att 3500 säsongskort redan är sålda. Det är alltså mer än vad det var förra året. Även att tilläga att riktigt många ska köpa lössbiljtter varje match istället för säsongskort pga det är ju dyrare.

Vi får se hur dom närmaste 4 månaderna blir och hoppas att Alla knyter näven och kämpar tills dom spottar blod.

(Har inte heller skrivit så mycket men snart kommer det mer bla års sammanfattning och så men är på väg tillbaka som sagt)

Vi står enade från Söder!

/The Raz*

RSS 2.0