The Raz notisar

Vild Helg
Vilken jävla vild helg asså på fredagen var jag hos Amaya och sov där vi somna klockan 22:30 det var helt sjukt på en fredag galet sent. Sen på lördagen så somna jag klockan 23:00 där. Man kan nog säga med ingen överdrift att jag håller på att börja bli en gammal gubbe. Inga vildheter går till hos Tant Amaya och Gubben Razmus.

LSK borta
LSK borta idag en otroligt viktig match. Om Bajen vinner kommer jag på allvar börja tro att vi har en 50/50 chans att hamna på kvalplats. Matchen sänds inte på tv men jag kommer köpa matchen från Csport för 79 riksdaler. Då kommer jag även att koppla in datan till tv skärmen. Åter till matchen så hoppas jag på samma startelva som mot Degerfors med en ändring att Jose går ut på högerkanten istället för David eller att han tar Filip Bergmans plats i mittlåset bredvid Traore. Matchen börjar klockan 17:00.

Årets knas
Årets knas är här. Johan har blivit ihop med Agnes något som ingen nog kunde förutse inte ens den allsmäktiga gud! Men det är bara att hälsa dom grattis och ge dom all lycka. Man kan även tycka synd om Victor då jag och Johan tjuvar delar av hans klass. Även GW som ni blivit ihop med Adel. Det är bara en tidsfråga innan Joel tjuvar nästa...

Victors Otur fortsätter
Victors otur med att få se dom tunga matcherna med bra tryck fortsätter. Han missa Bandyfinalen pga biljettstrul, Assyriska borta pga klassgrej, Norrköping borta pga sjukdom och nu Cupsemin pga han får besök av italienare. Av dessa grejer kan man nog säga att Victor inte kan planera något i förväg, den allsmäktiga förhindrar det.

Cupsemin

Annars så närmar sig cupsemin med stora steg. Är så jävla taggad och det är bara att köra och sjunga sönder sina halsar. Det kommer bli en klassisk höstmatch då den är på en vardag klockan 19:00. Längtar tills jag får stå där på Sönderstadion och sjunga fram Bajen den 27 Oktober.

//The Raz



Filmtips del 3

Nu när solen slutar dragit till söder, temperaturen sänks, regnmoln som moln blir allt fler och mörkret kommer sakta över Sverige så äre dags att komma in i huset och sätta på film. Jo då hösten e på väg och efter den sköna och varma sommaren som jag hoppas dom flesta spendera utomhus äre dags att knalla sig hemåt från kylan och värma sig med en film. Och därför så ger jag några filmtips för alla smaker för er intresserade Här kommer del 3:

Notting Hill
Romantisk komedi 124 minuter
En romantisk komedi med Julia Roberts och Hugh Grant. En klassiker som jag inte gilla första gången jag såg den då jag hatar Julia Roberts eftersom jag tycker hon är ganska äcklig på något sätt och jobbig Men sen när det klarna upp när jag såg den för andra gången och tyckte den var ganska bra. Och efter familjen är värre och släkten är värst vart mina favoriter så tog den här över då den är rolig och att den mer är en lite mer romantisk film som faktiskt var genren jag skulle skriva om.

Det handlar om William Thacker (Hugh Grant) som är en vanlig brittisk man som inte har mycket på gång i sitt liv. William har en bokaffär i den lilla staden Notting Hill. En dag går den världskända skådespelaren Anna Scott(Julia Roberts) in i bokaffären som William direkt blir förtjust i på en gång. Och nu ska William försöka få träffa världskändisen Anna igen.



Betyg: 4

Madagaskar Animerad 86 min
Den bästa animerade filmen någonsin som är för alla åldrar. Jag såg den första gången när jag var 13 och blev helt såld sedan 2 gånger efter det. För barnen är det väll roligt med massa knasiga djur som pingviner zebror och apor och har väll en spännande handling. Men för dom som e 11+ e dom bara helt jävla rolig. Handlingen är väll okej men det som är bra är att den är otroligt välgjord och super rolig. Ett måste!

Den handlar om ett par djur på ett zoo som har tröttnat vara fågna och vill ut till vildmarken där dom verkligen kommer ifrån och passar in.

Rösterna spelas av bland annat: Chris rock, Ben stiller och David schwimmer (Ross i vänner)



Betyg
5

Jumanji
En äkta äventyrsfilm som är perfekt om du inte pallar se 3 timmars långa Sagan om ringen eller Harry potter. Dock kan det vara lite dåligt gjort i vissa fall men det står man ut med.

Filmen gjordes år 1995 handlar om Alan Parisch (Robbie Wiliams) och Sara som spelar brädspelet med ovanliga krafter "Jumanji" 1969 dessvärre blir Alan fast i spelet och då 26 år senare hittas spelaren på nytt av 2 syskon som börjar spela det igen och får ut Alan och nu ska dom hitta gamla flickan Sarah som spelade det med Alen för att försöka spela klart det och få slut på hemskheterna som händer när Jumanji spelas.



Betyg:
4


Än går det vågor

Optimist som jag är när det gäller Bajen kvarstår. Jag tippa Bajens som Segrare i allsvenskan 2009 och dom kom sist. Trodde Bajen skulle vinna superettan 2010 och ligger nuvarande på en sjätte plats. Efter väsby förlusten med 3-1 så har jag inte alls trott att Bajen har en chans men sen Franzen tillsattes så har det gått någon tanke så lite då och då men sen så tog min hjärna över hjärtat och intalade att det inte kommer att gå! Men sen efter Degerfors vinsten med 2-1 så har jag kollat in Landskronas och Sundsvalls Schema många gånger och poängen. Och än finns det en liten chans än går det vågor på Hammarby sjö.

Hammarby kan som mest ta 50 poäng. Just nu ligger dom på 38 poäng. Och visst det är inte realistiskt att bajen kommer vinna varje match som kvarstår men det är inte heller omöjligt så lek med tanken att bajens 4 kvarstående matcher slutar såhär:

LSK borta (3)
Syrianska hemma (3)
Landskrona Borta (3)
Öis hemma (3)

Då slutar alltså bajen på 50 poäng.

Sundsvall och Landskrona ligger på 45 poäng och dom får som mest alltså ta 5 poäng var. Och det är ändå ganska realetiskt om Sundsvalls matcher slutar såhär:

Ängelholm borta (0)
Öster hemma (3)
trollhättan hemma(1)
Norrköping borta (0)

Då har Sundsvall 49 poäng

Och Landskronas matcher kan sluta såhär:

Assyriska hemma (1)
Brage borta (3)
Bajen borta (0)
Jönköping borta (1)

Då slutar Landskrona på 49 poäng.

Det är bara en tanke och jag tycker faktiskt att det är realistisk att Sundsvall och Landskronas matcher kan sluta såhär dock är Bajens resultat ganska orealistiska men fullt möjliga. Så nu kommer man antagligen bli väldigt besviken nu när vi tappar poäng och tappar chansen till kval på nytt. Jaja det är alltid kul att drömma och det är ingen omöjlig eftersom det går än vågor på Hammarby sjö.





//The Raz

Angående valet

Ja det blev det sämsta valet man någonsin kan tänka sig. Helt sjukt hur dåligt det gick allt som man var rädd skulle hända hände.

*Fortsatt blått styre
*SD kom in
*ingen fick majoritet så SD blir vågmästare

Tankarna efter valet var bara tomhet och har inte pallat tänka på det efter. Men ja nu kommer SD vara här i fyra år och 2014. Men det betyder inte att vi ska vänta till 2014 för att kämpa emot dom utan det har redan börjat i Måndags då man gick en protestmarch då hela 10 000 (!) gick i Stockholm. Kampen mot SD fortsätter här: 4 oktober.

Sen så kanske det vore bra om bara kvinnor skulle få rösta pga då skulle SD inte komma in och dom rödgröna skulle vunnit.

/The Raz

Filmtips Del 2

Nu när solen slutar dragit till söder, temperaturen sänks, regnmoln som moln blir allt fler och mörkret kommer sakta över Sverige så äre dags att komma in i huset och sätta på film. Jo då hösten e på väg och efter den sköna och varma sommaren som jag hoppas dom flesta spendera utomhus äre dags att knalla sig hemåt från kylan och värma sig med en film. Och därför så ger jag några filmtips för alla smaker för er intresserade: Här kommer del 2 fortsättningen av filmgenomgången:

Colleteral
Thriller 120 minuter
Jag såg den här filmen ungefär klockan 3 på natten och jag var så jävla trött och satte bara på en film egenligen för att somna till den. Men efter bara 5 minuter så gick jag från dödstrött till helvaken och helst spänd framför tvn. Colleteral är faktiskt så spännande filmen igenom.

Filmen handlar om Max (Jamie Foxx) är en vanlig kille som levt som en helt vanlig taxichaufför på Los Angeles gator. Under sina 12 år i taxichaufför har han kört trevliga som otrevliga vanliga som ovanliga kunder, men ingen han skulle minnas idag. När Vincent (Tom Cruise) kliver in i bilen förändras allt. Vincent är en professionell yrkesmördare. Vincent är på uppdrag av en knarkkartell och har natten på sig att lokalisera och tysta döda FBI-vittnen som hotar att sätta stopp för knarklagningen. Genom en oförutsedd händelse tvingas Vincent chansa och hoppar in i Max taxi och redan efter ett par minuter är Max gissla och ska köra honom till nästa offer. Under bara timmar förväxlas de båda männens öden, ett möte som kommer att förändra deras liv – för alltid.



Betyg: 6

Snatch
Action 104 min
Denna film råka jag bara se av en slump. Jag var med pappa och kolla tvn och efter vi bläddrat igenom kanalerna såg vi att Snatch någon action film med brad pitt var på trean och visst det kan vi se fanns ju inte så många filmer som börja halv 11. Jag kommer ihåg exakt hur det var trots att detta var år 2004. Efter det såg jag den en gång till vid 2008 tror jag det var. Detta är en grym Actionrulle du bara måste se som har både komik och farliga gangstergäng från hela världen.

Filmen handlar om 2 personer från en gangstergruppering som får i uppdrag att hitta en boxare som medvetet ska förlora den illegala boxningstävlingen dom ska anordna. Under tuneringen så själs en diament av fel sorts människor och tuneringen blir bara mer och mer invecklad.



Betyg: 5

Pananormal Activity Skräck 84 minuter
Fyfan vad rädd jag blev av den här filmen. Såg denna i januari och har fortfarande mardrömmar om den och kunde fan inte sova på en vecka efter jag sett denna film. Den handlar om ett par som bor tillsammans och det börjar hända konstiga saker medan dom sover. Mer kan jag inte avslöja den är helt enkelt för läskig och vill bara glömma bort den men gud vad grym den är. Eftersom vitsen med skräckisar är att bli skrämd så är denna film denna bästa i genren iaf enligt mig. Så om du vill bli skrämd med några polare så är denna film jag kan rekommendera. Men för er par där ute ska nog se denna tillsammans för man blir mest rädd om man tittar den så.



Betyg: 5

Snart kommer även del 3 ut Med bästa filmerna från Romantisk komedi, Animeradfilm och Äventyr.

Nu äre helg!

Då var skolveckan slut för vecka 37. Riktigt skönt och veckan har började inte minst sagt rörigt. På måndagen så var det Väsby borta Hammarbys sista chans till allsvenskt kval även om det inte såg ljust ut ville man ändå tro och hoppas. Det sluta med en 3-1 förlust mot dåvarande jumbon. Sedan på tisdags morgonen kom någon tant fram till mig och fråga om jag ville byta klass till Sam Kina som jag tidigare velat då Gw, Johan, Linus och Joel går i. Jag sa att jag skulle tänka efter  och fick då en dag på mig och mitt beslut skulle komma senast 10 dagen därpå. Efter mycket hit och dit var jag totalt nollställd så jag valde att om platsen fanns kvar på lunch skulle jag ta platsen och om ni läst tidigare inlägg så fick jag den. Efter gått på en lektion den dagen sen en lektion dagen därpå, alltså onsdagsmorgonen så kände jag ett sug mot Kultur klassen. Eftersom det är:

-Mkt roligare kurser
-Så jävla mycket bättre lärare
-En ganska bra klass

Sen så är det oxå så mkt roligare att lära känna nytt folk liksom. Gw och company kommer vara mina vänner ändå. Så då bytte jag vid lunch på onsdagen tillbaka. Något jag är väldigt glad för idag.

Iaf nu äre fredag och helg som jag kommer disponera tillgodo. Idag har jag vart med Amaya inne i stan för att köpa biljetter till Bajens Seminfinal i Svenska cupen mot Kalmar. Än så länge äre bara jag och Victor som kommer gå men tror att med tiden fler och fler kommer komma. bla hört att Linus och Z är väldigt sugna. sen nu på kvällen kommer vi chilla hos Amaya och bara titta på film och villa våra krafter till morgondagen. Jo för att imorgon ska jag upp tidigt och jobba o ch efter det åka till Amaya och fira Chiles nationaldag med hennes familj, släkt och vänner. Och på söndag slutligen så blire valvakan hela dagen, kvällen och natten.

Och sen blire såklart extra nice fredagsmys då Roger Franzen blivit klar för tränare i Hammarbys A-lag. Och enligt säkra källor blir Claes Ericsson hans assisterande dock dröjer det till nästa säsong.

Vällkommen Franzen!

//The Raz

Ny klass (UPPDATERAD!)

Jag har gått i Sam kultur på nacka nu sedan 19 Augusti som vi börja skolan. Dvs i snart en månad. Klassen var helt ok och lektionerna ganska roliga iaf vår samhällskunskaps lärare som gjorde lektionerna mycket roliga. Men Igår fick jag beskedet att det fanns en ledig plats i Sam China. Efter kommit in i klassen, lärarna och skolrutinen igen kändes det ganska jobbigt att gå igenom det igen. Så min första tanke var nej men jag sa att jag behövde tänka lite på det. Jag fick till idag klockan 10 på morgonen och då hade jag fortfarande inga svar. Jag var totalt nollställd i alla argument hit och dit. Så jag bara tog min första tanke vid 10:30 bestämma mitt val jag orkade inte fortsätta argumentera med mig själv i hjärnan. Och då blev det att jag bytte klass. Det kändes varken jätte bra eller dåligt. Utan bara helt vanligt. Ibland blire väll så i livet antar jag och bara måste chansa. Och det gjorde jag nu.

Förhoppningsvis om ungefär en vecka så har jag träffat lärarna fått intryck av dom och kommit in i skolrutinen igen. Hoppas oxå då att jag blir nöjd med mitt val och det tror jag att jag blir. Jag går ju i samma klass som Gw, Linus, Joel och Johan. Och jag kan säga redan nu efter haft en matte lektion att den är mycket stökigare än min kulturklass lektinoer.. Det är båda nice och dåligt eller för det mesta nice för när jag verkligen behöver koncentrera mig kan jag ju bara sätta i mina hörlurar och när jag vill ha lite roligt kan jag bara ta ut dom.

Men efter halva skoldagen idag kände jag att Sam Kina inte kändes rätt. och så gick jag tillbaka till min gamla fina SK1:a något jag är oehört glad och lättad över att jag gjorde.

//The Raz

Ändra inte på ett förlorande koncept

Efter Väsbys 3-1 mål i måndags på villundavallen kändes allt så otroligt tungt och det kunde inte bli värre. Spelarna kämpa inte ens dom var så otroligt usla och Dahl/traore vann inte en enda kamp på mitten trots deras höga löner och dom högsjungande klacken.

Jag har aldrig gått innan en match har slutat förut. Inte ens efter 4-1 förlusten mot kalmar hemma 09 eller Djurgårdens 2 förnedrande segrar med 3-0 2003 och 2006. Men i måndags tog priset Hammarby lirade uselt ingen kunde ta tag i spelet och den enda spelaren värd att nämna är Johannes Hopf. Iaf efter Väsbys 3-1 mål kände jag ingen som helst vilja eller lust att stanna kvar och visa stödet för dom grönvita spelarna. Dom kan inte bara spela så uselt gång på gång och fortfarande ha mitt stöd. Så jag drog i den 71a minuten.  Något jag aldrig gjort förut.

När jag kom hem och dagen efter så försökte jag tänka ut vad jag skulle göra med min Degerfors och Syrianska biljett, jag orkade inte gå på någon annan match. Utan bara vänta in Cupsemin. Eftersom Hammarby inte har någon som helst chans att gå upp och ner kommer dom troligtvis inte göra. Utan ingen som helst dragningskraft fanns att vilja se ett mittenlag spela i Superettan om dom ska hamna på 11 eller 7 plats.

Men efter 2 dagars tänk så har vi en stor chans att hamna i kval till division 1 och det är inget jag vill se. Med Jesper som styr och vägrar ändra på 2 defensiva mittfältare som så uppenbart inte funkat denna säsong. Kom igen vi har förlorat 10 matcher varför vägrar han att inte ändra det förlorande konceptet? Så nu helt plötsligt är mina biljetter till Degerfors samt Syrianska inte till salu utan jag har ändrat mig kanske är det viljan att va på Söderstadion eller den läskiga tanken om att åka ner till Division 1 gör att jag vill hur som helst ge mitt fulla stöd till spelarna igen. Jag tror det handlar om båda punkterna men en sak är säker att till nästa säsong måste vi rensa i våra led såsom tränare som spelare. Och en sak vet jag om vi inte tar in vår nya tränare nu kommer vi sjunka som en sten för inget säger att Jesper ska byta startelva, taktik eller personaligtet sista omgångarna.

Men nästan allt säger att Franzen kommer bli vår nya tränare då han satt med Åsa mot Väsby matchen och skrev flitigt massa lappar. Och anledningen varför han inte har presenteras är kanske för att dom inte hittat någon tränare till HTFF eller att dom ska presentera Franzen inför säsongen 2011 för att inte HTFF ska tappa mark i Divsion 1 eller kanske att ass tränare till Roger inte är klar än. Eller så äre helt enkelt så att det inte är Franzen som blir vår nya tränare men då skulle det vara otroligt konstigt varför Franzen satt bredvid Åsa i Upplands-Väsby och skrev lappar. Aja om Roger skulle ta över så skulle han få mitt full stöd och få ett stort tålamod från mig oxå. Jag tror itne han skulle leverera direkt utan det skulle ta tid. Sen beror det oxå på vilken spelartrupp vi har men om vi får en målgörare som tar Linus plats och lite ändringar så skulle jag vänta länge tills kanske på hösten 2011 så har spelidén kommit och vi börjar leverera. Iaf skulle vara skönt om han kom nu innan Degerfors för jag vet att han skulle göra det dubbelt så bra som Jesper och Borken har gjort hittils. Aja den som lever får se hure blir med Franzendramat.

Nu sluter vi upp och räddar Bajen ur denna sportsliga som ekonomiska kris och förhoppningsvis tillsammans med Franzen inte äckliga Jesper.



//The Raz!

Grattis Anton!

Igår den 12 september fylld Anton år och som födelsedagspresent önska han sig ett helt eget grattis inlägg så här kommer det:

Söta fina snygga Anton har just fyllt 16 jordsnurr Anton håller på att växa upp och bli en man. Man kan säga att Anton är en Hederlig svensk herre som lirar ishockey i Leksand och kör moped. Det som fattas är att han måste börja snusa, bli intresserad av motor och dricka tonvis med öl.

Iaf åter till Ämnet jag önskar Anton grattis och hoppas han haft en födelsedag han e värd <4!

Världen behöver dig Anton men du behöver inte världen!




Grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recension av Hoffmaestro

Igår var jag på grönalund och såg Hoffmaestro som nästan alla andra i hela Stockholm gjorde eller skulle göra. Vad vi fick höra så stängde grönalund ner pga att det var så mycket folk så dom som kom lite senare kom inte in. Lite tråkigt det var tydligen fullsatt som det inte vart på många år. Och det var väll kul för bandet. 10.000 skulle det tydligen va såg jag.

Iag nu till konsertet jag är inte något stort fan av bandet men min flickvän är det och hon ville så gärna gå så jag följde med. Ärligt talat hade jag bara hört 2 låtar innan igår kväll. Och som musiken så tycker jag det inte var så jätte bra det var inte så mycket sång och sen så var alla sånger minst halvfyllda med oooooo eller liknande. Visst skönt i en låt men i alla? Men tydligen äre beaten som är skönt och visst var det de. Annars så tycker jag att det var ett tungt  liveband som taggade igång publiken bra. Men jag tycker faktsikt att dom kunde ge lite mer fucka ur lite mer dvs.

För att sammanfatta så var konserten rolig och riktigt bra drag från publiken. Musiken helt ok men att dom var ganska peppade gav ganska mycket och gjorde konserten mycket bättre. Hoffmaestro får en 3a. Klart ett Hoffmaestrofan skulle tycka betyget var vansintigt men eftersom jag inte är så stort fan och faktiskt tyckte att dom kunde ge lite mer så går betyget ner. Men ska ändå vara mycket nöjda över att gå ett sånt betyg från en som tycker att musiken endast är ok. Och sen hade jag jävligt kul oxå.

Och juste jag gillar fakstikt en låt ganska mycket den från STHLM Boggie :))))



//The Raz

Ny Logga!

Mitt i all Bajenkaos så har jag gjort en ny logga för bloggen sådär lite snabbt på paint. Blev ganska snygg tycker jag. Loggan kommer bli nya huvudloggan och ska försöka få upp den här på bloggen av Amins hjälp. Dock kanske den skulle bli lite avlångare då. Iaf Amin kan sånt där så han får hjälpa mig. Tills dess här är nya loggan:





och ni har väll inte missat att blivit medlem i min fanpage? Iaf klicka här så kommer ni till den.

3 Skäl för att Franzén ska leda A-Laget.

Känner till
*
Han känner till hur Hammarbys rutiner fungerar när han håller på att göra sitt tredje år med Hammarby HTFF. Men ännu mer viktigare han känner nästan till alla spelare. Han har tränat dom flesta i A-laget plus han vet vilka som är bäst i HTFF han vet vilka som ska upp och hjälpa A-laget nästa år.

Medelmåttigt blir bäst
*Han gör ett medelmåttigt ungt lag att prestera på topp och i det här fallet bäst i serien. Och det passar väll ihopp perfekt med bajen. Eftersom alla kan väll hålla med om att Bajens spelartrupp inte är några stjärnor och att ungefär alla är medelmåttor om man räknar bort Linus. Jag skulle säga att vår trupp håller en 11-13e plats i allsvenskan när dom presterar som bäst.

Kan utveckla

*Sen kan man ju även säga att han spelarna utvecklas enormt under hans led. Titta bara på hur HTFF spelarna växt dom sista åren han har ansvarat för HTFF. Och eftersom Hammarby har en riktigt ung trupp med många unga spelare som väntar på sitt riktiga genombrott passar det perfekt.

Andra skäl:
*Han förvandla ett gäng unga grabbar som höll på att ramla ur division 2 till det bästa laget i Division 1.
*Han har ingen AIK/Djurgårn tatuering
*Att han spelar rolig fotboll med HTFF som jag tycker A-laget oxå ska stå för. Visst kanske inte så jätte svårt när alla är unga och vågar men ändå
*Han var Assisterande tränare för BP när dom gick upp i Allsvenskan 2006
*Han blir ingen extra kostnad för Bajen då han redan är anställd av Hammarby Fotboll dock kanske han borde få förhöjd lön om han tar över A-laget pga mer ansvar och Press.



Mot en ny början!

Tränarfrågan

Ännu en gång söker vi efter en ny huvudtränare änu en gång står vi här och letar. Det är tredje gången på 1 år. Och nu får vi allt anställa rätt person. Vi kan inte sparka en medelmåttig tränare som Tony och tillsätta Thom Åhlund som inte har gjort någonting rätt. Vi kan inte heller ersätta han med En Aikare som blev sparkad från Assyriska och en assisterande tränare som spelat i Djurgården och Göteborg som tog över Enköping i Superettan. Med 2 år som Jesper som tränare åkte dom ner till Enköping och Jesper sparkades. Visst vi hade inge pengar men istället för att ta två dåliga tränare kunde vi ta en bra. Eller så kunde vi ju tillsätta Roger Franzen som inte skulle bli någon extra kostnad då han redan är anställd av Bajen i HTFF.

Dock tror jag att denna gång kommer det bli bättre för dom som bestämde tränarna då har avgått eller sparkats så jag tror det blir lite bättre nu. Min personliga favorit är Roger Franzen som gjort underverk med HTFF. Han har fått ett par ungdomar presterat på Superettan nivå. Just nu leder dom Division 1 norra och ser ut som dom går upp i Superettan. Roger tog över HTFF när dom precis hade kvalat sig kvar i Division 2. Första året kom HTFF fyra i division 2 södra svealand, andra året vann dom och tredje året håller HTFF på att vinna Division 1 norra och gå upp i Superettan. Ni ser Att Roger kan inte haft tur utan han måste verkligen vara en bra spelare. Han är även en tränare som inte skulle ha stor press på sig och första säsongen skulle han få mycket andrum av oss fans. Mycket tålamod skulle iaf jag ha med honom. Drömmen är att Roger och hans kompanjon Mats tar över redan nu så Jesper kan ladda upp ifred till nästa års bollsnäs turnering. Till nästa säsong skulle jag gärna vilja Se Roger och Mats fortsätta med Hammarby Kanske tillsätta en tredje tränare Cratz som står för rutinen men det är väll bara en dröm med denna ekonomi.

Hammarby har en ny början att vänta. Och nu kan vi inte göra samma fel igen. Vi måste välja rätt nu och ha tålamod. Så snälla tillsätt ingen Thomas Brolin som assisterande tränare som ska sköta talangutvecklingen och Skåningen Hans Gren som Huvudtränare. Det blir inge bra så. Så snälla för tredje gången säger jag detta i ett blogginlägg om vilken tränare vi ska välja: VÄLJ FRANZEN!!!!

Mot en ny början!

AVGÅ ALLA - En verklighet

Efter en vecka med feta rubriker varje dag i Aftonbladet håller kaoset på att lugna ner sig. Det har vart en vecka som haft det mesta: Rubriker, Hot, Avhopp, mer avhopp och Flera Sanningar om olika Folk inom AEG och Hammarby som tagit pengar från den konkurshotade klubben.

Allt börja med Linus Hallenius affär till Genoa måndagen den 30 Augusti. Affären lukta illa långt ifrån och affären blev försenad i någon dag tills den blev klar den första September. Sen den 2 september så hoppade både per appelgren och Henrik Wesslen av. Dagarna senare avgick Åsa Senemyr. Och i måndags så Avgick Mikael borgqvist. Jag blev glad för alla nyheter utom att Åsa nyheten. Vet inte om hon har gjort så mycket men i intervjuerna låter hon riktigt bra som hon bryr sig och hon har även jobbat med Sponsor mycket bra. Först stämde Kappa oss på 25 miljoner det vände Åsa till att dom är vår nya huvudsponsor nästa år. Riktigt skönt för dom gör snyggast grejer utan konkurrens. Sen kom det även ut att Magnusson och Mikael Andersson tagit pengar av Bajen. Tex så har magnusson skrivit ett brev till Portugal och tagit 25.000 kronor betalt för det. Mikael Andersson sålde alla våra bra spelare för ett otroligt lågt pris sen så tog han ut sig en bonus av dom spelarförsäljningar från Hammarby den konkurs hotade klubben.

Som ni ser så har det varigt otroligt kaosat runt Hammarby dom sista dagarna och även fast det lugnat ner sig idag så tror jag det inte är över än. Tror att det kommer bli ett jävla liv snart om AEG ska stanna kvar eller inte. Jag vet inte så mycket om detta men tagit info från tidningar och olika bajenforum.

I efterhand så tycker jag att det vart ganska skrämmande vad som händer med vår kära klubb med alla avhopp och allt folk som tjänat pengar på Fansens och Hammarby fotbolls elände. Men jag tror det vart riktigt bra. Nu är det bara att fortsätta röja undan allt Äckligt folk och börja om från början. Och denna gång måste vi göra rätt ingen ska arbeta för klubben för att den är lätt att fixa sig pengar på utan att dom verkligen älskar Hammarby.

Det som är kvar av Styrelsens måste prioritera först att göra sig av med AEG på något bra sätt med dom i klubben som inte bryr sig ngt om bajen kommer vi aldrig nå toppen igen. Sen ska Jesper Blomqvist och Thomas Andersson Avgå omedelbart. Vi bygger upp klubben med talanger och köper inte någon medelmåttig spelare för dyra pengar och ger honom en monsterlön. Något även att tänka på att nu får vi rösta in Folk med riktigt bajenhjärta i klubben inga äckliga horor!

Mot en ny början!

RSS 2.0