AVGÅ ALLA - En verklighet

Efter en vecka med feta rubriker varje dag i Aftonbladet håller kaoset på att lugna ner sig. Det har vart en vecka som haft det mesta: Rubriker, Hot, Avhopp, mer avhopp och Flera Sanningar om olika Folk inom AEG och Hammarby som tagit pengar från den konkurshotade klubben.

Allt börja med Linus Hallenius affär till Genoa måndagen den 30 Augusti. Affären lukta illa långt ifrån och affären blev försenad i någon dag tills den blev klar den första September. Sen den 2 september så hoppade både per appelgren och Henrik Wesslen av. Dagarna senare avgick Åsa Senemyr. Och i måndags så Avgick Mikael borgqvist. Jag blev glad för alla nyheter utom att Åsa nyheten. Vet inte om hon har gjort så mycket men i intervjuerna låter hon riktigt bra som hon bryr sig och hon har även jobbat med Sponsor mycket bra. Först stämde Kappa oss på 25 miljoner det vände Åsa till att dom är vår nya huvudsponsor nästa år. Riktigt skönt för dom gör snyggast grejer utan konkurrens. Sen kom det även ut att Magnusson och Mikael Andersson tagit pengar av Bajen. Tex så har magnusson skrivit ett brev till Portugal och tagit 25.000 kronor betalt för det. Mikael Andersson sålde alla våra bra spelare för ett otroligt lågt pris sen så tog han ut sig en bonus av dom spelarförsäljningar från Hammarby den konkurs hotade klubben.

Som ni ser så har det varigt otroligt kaosat runt Hammarby dom sista dagarna och även fast det lugnat ner sig idag så tror jag det inte är över än. Tror att det kommer bli ett jävla liv snart om AEG ska stanna kvar eller inte. Jag vet inte så mycket om detta men tagit info från tidningar och olika bajenforum.

I efterhand så tycker jag att det vart ganska skrämmande vad som händer med vår kära klubb med alla avhopp och allt folk som tjänat pengar på Fansens och Hammarby fotbolls elände. Men jag tror det vart riktigt bra. Nu är det bara att fortsätta röja undan allt Äckligt folk och börja om från början. Och denna gång måste vi göra rätt ingen ska arbeta för klubben för att den är lätt att fixa sig pengar på utan att dom verkligen älskar Hammarby.

Det som är kvar av Styrelsens måste prioritera först att göra sig av med AEG på något bra sätt med dom i klubben som inte bryr sig ngt om bajen kommer vi aldrig nå toppen igen. Sen ska Jesper Blomqvist och Thomas Andersson Avgå omedelbart. Vi bygger upp klubben med talanger och köper inte någon medelmåttig spelare för dyra pengar och ger honom en monsterlön. Något även att tänka på att nu får vi rösta in Folk med riktigt bajenhjärta i klubben inga äckliga horor!

Mot en ny början!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0