The Raz Notisar

Lite skrivet om många olika grejer

Sm-Guld
Bajen tog Sm-Guld i Söndags men jag har fortfarande inte smällt ner den! känns så skön och bara jag börjar tänka på guldet så kan jag inte sluta le. Ett riktigt skönt minne! Något jag aldrig kommer glömma! Dock vare så jävla kallt men som Sam säger Jag skulle göra om det även om jag var tvungen att stå naken!

Ängelholm away
Superettan premiären närmar sig med stormsteg! Bara 19 dagar kvar! Vid månadsskiftet får jag pengar så då ska jag köpa buss. Tror det blir med Bajenfans bussarna och där blire självklart partybussen! Lösbiljetter kommer väll så småning om! men riktigt taggad på Superettan nu!

Hemmapremiär
Och som Superettan närmar sig så närmar sig Hemmapremiären oxå! Som jag nyss gjort klart med att jag ska gå med Amaya. Och även om det inte exakt blir det normala röj och kröket så ser jag verkligen fram emot det! Och total röj och total krök med grabbarna kommer jag ju ändå göra Mot ängelholm. Men det betyder verkligen jätte mkt för mig att hon följer med och klart jag kan röja lite då ändå haha! liksom det är dom 2 sakerna jag mest älskar i världen och gör dom samtidigt så betyder verkligen jätte mkt.

Italien
Och vi fortsätter med fotboll! Nu på Fredag drar jag iväg till Italien över helgen för att se Roma-Inter det kommer bli sjukt nice att komma iväg från Sveriges pissväder! hoppas bara det blir vår när jag kommer tillbaka på måndag kväll. Men ser fram emot det som faan! Nu har Roma ett ypert läge att komma ikap Inter om dom vinner! 4 poäng skiljer lagen och Roma kan göra det till 1. Fooorzaaa Roooma!

//The Raz

Reserapport Bandyfinalen i Uppsala!

Då vare äntligen fixat! Hammarbybandy vinner Guld för första gången i världshistorien. Efter 7 finalförluster varav 6 av dom på 2000 talet. Förbanelsen på Studenternas är över! Hammarby äntligen svenska mästare i Bandy!

Dagen innan
Dagen innan är seg iaf i början av dagen. Jag sitter hemma kolla några Bajenvideos på youtube och försöker tagga till men går inte så jätte bra. Funderar på att dra på bajens bandyträning men det blir inte av. Tillslut drar jag och köper biljett till tåget mot uppsala med Sam. Efter det drar jag hem till flickvännen för då går tiden alltid jättesnabbt och mina tankar faller på något annat för några timmar. Jag kunde ju alltid gå ut och köra inför men ville vara pigg på söndagen så tog det lugnt. Timmarna går och ungefär vid 1 så kan jag inte hålla in det längre jag är påväg hem med flickvänen för ska upp vid 7 dagen efter. Iaf jag taggar sönder börjar sjunga klappa händerna hoppa runt! Drömma och tänka om morgondagen. Kan inte vänta längre. Jag kommer hem vid 2 eller så och tittar på några till bajenvideos. Vid 4 bestämmer jag mig för att försöka sova det gör jag lättast genom att sätta på tv och slappna av lååångsaamt. Och det giick prima.

Söndagsmorgonen
Vaknar upp 7 på Söndagen och vid i mig några timmars sömn iaf. Jag klär på mig kläder äter frukost. Sen beger mig med 471 mot slussen och klockan är runt 9. Kommer fram till Slusen där z möter mig dock är han inte så pigg men vem är vid den tiden. VI begär oss mot centralen äter lite frukost möter Sam och sen tar vi tåget till Uppsala!

När vi väll kommer till uppsala blire genast bra drag! raketer skjuts upp direkt och jag tänder en blink precis vid stationen. Klart man måste få lite feststämning nu. När vi kommer in på gator och torg börjar folk även bränna lite bengaler och rök. Mycket skön stämmning blire.


Mellantiden

Eftersom vi inte kommer in på en krog så finns det en mellantid. Liksom klockan är bara runt halv 12 och klockan 2 äre samling på stora torget. Så då drar vi in på macdonalds träffar några skööna där chilllar med mat. Mycket snack och alla hade höga förväntningar. Alla kände verkligen iår tar vi hem det!

Vid 1 kommer Felix med sitt västerås gäng och livar upp tillvaron full som han är och snart äre dags att sammlas vid stora torget.

Marchen
Klockan slår 2 och fler och fler samlas vid stora torget. Vid 20 över 2 pallar man inte vänta längre vill bränna lite till och mycket sång  bjuds det på och alla är as taggade som ni kan se i Samsfilm om ni klickar här.

Det börjar snöa ofantligt medan marchen påbörjas och då drar jag min 3e pjäs för dagen. MYcket sång i början till slut.
Matchen
Snöar mer och mer och jag börjar frysa rejällt! SÅ jääävla kalllt och snön vägrar sluta komma ner! men när trumman dras igång glömmer man allt och bara kööör! men efter några minuter så tar kylan över och riktig besviken på mig sjääälv att jag inte blev så aktiv. Bengalehavet körs igång istället och då taggar jag till igen.



Det snöar så mycket att matchen delas in i 3 perioder. Efter första Perioden är det ungefär 30 minuters paus och det är såååå jääävla kallt så man dööör! Andra perioden går och det står fortfarande 1-1. Men sen händer det något i början av 3e perioden snön lättar lite planen blir bättre spelbar och jag taggar mer till sjunger högre! och sen 2-1 lättnad jag bryr mig inte längre om kyyylan bara heeelt jääävla kaaosat kramar sönder alla och kylan har man glömt bort! 3-1 några minuter senare och man börjar tänka kommmer bajen vinna iår!??!?! efter 3-1 målet så är jag mkt längre ner på läktaren och vet inte hur det hände antagligen att alla springer längre ner när vi gör mååål! OCh nu bryr jag mig inte om kylan alls! tar ut mna händer från fickorna och bara hoppar runt sjunger och bara leker med händerna fritt! Minuter går och ungefär vid 85 minuter börjar alla gå ner och ställa sig mellan planen och läktaren.  Vid minut 88 väntar bara alla tålmodigt precis vid planen för att storma för att dommaren ska blåsa av. Folk får hoppet vi kommer vinna iår! Gläädjen är stor även om jag inte vart med på någon annan bandysäsong än denna! Jag kan inte fatta hur stor den måste vart för alla som stått på dom 6 tidigare finalerna här och sett bajen förlora. Fatta vilken glädje dom måste känna!

Iaf dommaren blåser av alla rusar in på planen! oc hjag kommer ganska bra till så jag får ett handslag med Bajens målvakt! Bajen har vunnit Sm-guld i Bandy 2010 och glädjen är enorm! oxå här jag avslutar min berättelse!

Även värt att berätta att jag börjat gå på Fotboll sen 2002 så jag var aldrig med riktigt på fotbollsguldet. Jag börja gå på Hockey och Bandy iår. Har inte gått på Handboll än men det kommer.

Detta är iaf mitt första guld som bajare! och har vart bajare hela mitt liv men inte gått på olika sporter tills nu. Det var 2009 jag verkligen slog igenom som Bajare med olika sporter och börja gå hela tiden på fotbollen. Detta är iaf mitt första guld som aktiv Bajare och det känns verkligen skööönt! och jag ser fram emot tiderna som kommer!

SES I SUPERETTAN BRÖÖÖDER!




SM-GULD 2010!

/The Raz*


SM-GULD!

BAJENBANDY VANN SMGULD I BANDY 21/3 2010! MINNE FÖR LIVET SÅÅÅ JÄÄÄVLA SKÖÖÖNT!

RESERAPPORT KOMMER INOM KORT.


Vällkommen till tidernas Bandyfinal!

Imorgon söndag 21 mars äre Sm-final i bandy. Bajen har vart i finalen 7 gåner innan varav 6 av dom på 2000 talet. Hammarby har tagit silver alla gånger men nu år 2010 äre dags för bajen Bandy att ta första smguldet inom Bajenbandys historia!

Jag känner det på mig Hammarby kommer vinna Bollnäs känns inte starka långt ifrån Vinst finns bara i mitt sikte fölust finns inte! 23.500 biljetter var sålda på onsdagsmorgonen och då hade man redan slagit publikrekord på smfinalen. Detta kommer bli TIDERNAS BANDYFINAL!

//The Raz!

SM-FINAL!!!!

Då blev drömmen sann! Bajen kom till Sm-final u Uppsala! Hammarby tar emot Bollnäs på Studenternas och det kommer bli ett gaaaaaaaaleeet draaag! flera tusen bajen kommer inte Äckliga staden Uppsala! Alla ska veta att det är bajen som är på plats!

Och Bajen kom till final utan svårigheter! Utan det var bara en lek igenom hela semifinalen! Hammarby möte villa och vann första matchen med 5-3 borta sen 8-2 och sista matcehn 7-2! Alltså Villa var aldrig nära att ta finalplatsen.

Finalen är nu på söndag och börjar 15:45 vi fåår se hure går då men det kommer bli en jävla förvanldling i staden dom timmarna bajen är där! från helt död till en stoor feestig och livad stad!

VI SKA TILL UPPSALA SCHALALALALLALALA!

Detta är vår 8:e chans! och den ska vi faaan taaa! SM-GUUULD!

Bandy

Jag som bajare går inte bara på Fotboll utan går på Bandy och Hockey ibland oxå. Hittils har jag gått på 2 hockey matcher och 3 Bandymatcher. På alla matcher gick jag iår. Men nu äre så att Bajen i Bandy har en stor chans att komma till final! Dom är i semifinal mot Villa. Och kommer säkert hinna med att gå på någon match mot villa oxå. Dom kör nu på måndag och tredje semifinalen på onsdag. Sen får man se hur många fler semifinaler det blir. Får se hur det går med pengarna har inte så mkt nu för vart ganska mkt saker på sista tiden men måste försöka gå på minst en semifinal.

Anledningen att jag skriver detta inlägg är för att drömmen är självklart att vi skulle komma till bandyfinal. Förstå hur sjuukt najs det skulle vara! Bajenbandy final! Aja drömmen får leva ett tag men jag skulle helt klart flippa om vi kommer dit!

Såhär såd det ut sist vi var i fiinal: Hammarby-Edsbyn 2006


Aja det var det. Här kommer en bild från röktifo mot VSK:



//The Raz


2010

2010 är året som Började bäst. Året som inte kunde börja bättre. Året som började som en dröm. Ja man kan hålla på såhär länge men det finns inga ord eller meningar som kan beskriva hur bra början av 2010 av mitt liv är. Jag träffa världens vackraste och underbaraste flicka i början av 2010 faktiskt 6 Januari för att vara exakt.

2010 är året som har varigt riktigt kyligt och jag hatar kyla. Jag blir deprimerad av kyla. Det har jag blivit varje år. Men detta år har jag inte känt av det något och bara just för en anledning att jag träffar Amaya nu.

Aldrig varigt gladare aldrig brytt mig mindre om vad som händer runt omkring. Även om det är tråkiga saker för det är så svårt att sluta le det är en utmaning för det går inte. Det går inte att sluta le när man alltid har tanken att man är med en sån underbar flicka med Amaya.

För om sanningen ska fram så är jag världens lyckligaste!

2010 är året som börjat underbar och det har mkt mer att bjuda på. Längtar till våren och sommaren kommer bli underbart. Snart drar oxå Superettan igång.

39 dagar kvar till Ängelholm Away!

För övrigt så har jag och Amaya vart ihop i 2 månader nu på onsdag.

Sista veckan i februari

Sista veckan i februari blev Riktigt naajs! Men veckan börja inte förän Torsdag då det var dags för bandy. Kvartsfinal 2 hemma mot Sirius. Jag samlar ihop några pojkar och dricker lite osv innan sen så kööör vi rööktifo med 6 stora smokes i färgerna orange, röd. grön, vit, blå och gul. Ja det var alla rök jag hade kvar så vad ska man göra. Rök tifot blev väll helt okej dock så ställde sig 2 ordningsvakter bredvid oss hela andra halvlek. Bajen vann matchen med 6-2. Dragets klack kunde vart mkt bättre men vad ska man göra man försöker få igång dom men går inte så bra hela tiden.

Sen på fredagen vare dags för den efterlängtade hockeyn eller såkallade Bajenkvällen! Chillar hos Amaya först sen så dags att möta alla så jag dricker lite innan på bussen innan jag möter dom utanför Hovet. Hockeyn var riktigt naajs men kunde blivit bättre drag. Och nu efter hockeyn så är man otroligt taggad på att fotbollen ska dras igång!

Sen på lördagen så drog jag till amaya och chilla och sov där osv sen kom jag hem vid 9 på söndagen så titta jag på alla filmer från bajenkvällen och sen drog jag och sov.



Hitta ingen bild från våra rök mot Sirius men vi körde oxå massa rök mot VSK och då såg det ut såhär!



Bild från bajenkvällen så ser man mig med 2pinnare längst till vänster. Lite spännande sådär

//The Raz




RSS 2.0