Tankar om Spelschemat

Svff kom ut med det premilenära spelschemat för Superettan 2010 igår. Och på måndag så kommer om tio första omgångarna att fastställas. Hammarby börjar mot Ängelholm borta och det är verkligen en drömresa. Matchen spelas premilenärt helgen den 10 eller 11 April (står olika på olika hemsidor). Tiden är inte satt ännu. men man kan inte fucka ur än för att tv4 kan flytta matchen till tisdagen den 13 september. Och då spelas den klockan 7. Något som skulle vara otroligt tråkigt då många kommer dissa matchen pga jobb/skola. Men som sagt på Måndag fastställs allt så då får vi se.

Sen så finns det andra otroligt sköna matcher. Tex på sommaren är det borta matcher mot Syrianskan Norrköping, Degerfors och Falkenberg. Jag tror inte jag kommer dra på alla. Men Syrianska, Norrköping är givet. Och sen får man se om jag drar på både Falkenberg och Degerfors men en av dom ska man nog kunna fixa.

Och hur kunde vi få såna här sköna matcher mitt i sommaren? Jo för att Superettan har inte sommaruppehåll som Allsvenskan.

Sen får vi ett underbart slut. Det kan bli en rysarmatch. Vi avslutar med Örgryte Hemma den 24 Oktober.  Och man får väll hoppas att man säkrar kvalplats/allsvenskan där.

Min spontana tanke sådär om schemat är verkligen bra. Allt känns skit bra och hoppas inte att Svff ändrar massa grejer nu till måndag. Detta är något man verkligen kan glädjas åt när man lever på dagar som denna. Så Superettan 2010 kommer vara otroligt rolig oxå. Även roligt att tv4 sänder alla Bajens matcher. Så på dom bortaresorna man inte kan dra på så äre bara att titta på tv4.

Jag kommer lätt dra på alla matcher nära Stockholm. Dvs alla hemmamatcher. Sen alla bortamatcher mot Södertäljelagen och mot Väsby. Sen även kommer man ju dra på några borta resor asså riktiga bortaresor.

Här hittar ni hela Schemat för bajens matcher.


//The Raz

Ny tränare

Igår tillsate Hammarby sina nya tränare. Det blev varken Jan Andersson, Roger Franzen eller Claes Ericsson som jag och många andra trodde. Utan det blev Mikael Borgqvist som huvudtränare och Jesper Blomqvist som assisterande. Båda skrev på ett två års kontrakt. Mikael beskrivs som en lite mer hårdare tränare och att han är rakt på sak. Medan Jesper beskrivs som en mer tänkande tränare. Jesper har även en uppgift att kunna uveckla Bajen spelarna invudivelt så att dom utvecklas rätt. Jag tycker att Tränarparet var sådär. Först tyckte jag och fortfarande gör att det var en skam att dom tillsätta Mikael som huvudtränare medan Jan Andersson fanns helt ledig. Snubben är ju Bajare han har ju Kenta som ringsignal på mobilen. Hur i helvete kan man inte anställa denna person då? Han blev utsedd till årets tränare 2004. Och han har skapat spelare som Dusan Djuric, Peter Larsson och Emra Tharovic. Han har gjort dåliga och tråkiga Halmstad till ett stadigt lag i Halmstad. Han har gjort det utan något vidare matrial ändå så nobbar dom Jan till vad? Mikael som blev sparkad från Assyriska. Och sen att Mikael går ut med att han är aikare gör inte saken bättre. Att dom ens kan tänka tillsätta en jävla solnattare är sjukt. Om Jesper Blomqvist vet jag inte vad jag ska tycka. Men först när jag fick veta att dessa herrar tog över lacka jag sönder. Men nu när jag smält det så tänker jag göra så att dom får försäsongen på sig att visa att dom är rätt för Bajen. Om det minsta går del så ska dom sticka härifrån direkt! Jävla Djurgårdssvin!

En tråkig grej är oxå att dessa herrar kan man aldrig älska som en tränare pga sitt förflutna. Iaf inte Mikael med en aik gadd. Skulle vara skönare att tag någon verkligen som älska Bajen. Och tränare som det finns det många av. Tråkigt att Bajens styrelse är så dum att dom inte väljer någon av dom. Men jaja nu får vi se hur detta går....

Här finns oxå ett test för att se vad man tyckte om tränarparet.


Dagens sämsta: Att Natan Paulse fortfarande är kvar...STICK!!! STICK GENAST!!!!!!

//The Raz

Vad ska Hammarby göra Inför säsongen?

Hammarby åkte ur Allsvenskan 2009 och det gör att Hammarby ska spela i Superettan 2010. Hammarby har inte en tränare, assisterande tränare, ordförande, vd eller någon alls stadighet i klubben. Ingen vet nog vad som ska hända och det gör nog att Bajen står just nu I kaos där ingen vet någonting. Hoppas bara att vi hinner tillsätta dessa poster så snabbt som möjligt så inte spelarna börjar dra. Iaf måste dom sätta dit ett tränarpar så fort som möjligt så spelarna iaf kan andas ut lite. Fast ah man vet inte vad som händer i klubben just nu... kanske är dom på semester? I detta inlägg ger jag mina förslag på vilka som ska fylla dessa platser och vilka spelare som borde gå och vilka som borde köpas. Jag ska försöka vara 100% Realistisk.

Ordförande
Hammarby har ingen ordförande sen äckliga thorsell avgick. Thorsell var han som inte kunde sluta snacka skit om supportrarna. Han är den vidrigaste snubben som jag någonsin sett i Bajen. Jag har inga namn på vem som ska vara ordförande men jag hoppas vi kan fylla den platsten med en person som är skillad.

VD
Pga att jag svara på mailet och skicka en fin annons till Hammarbyfotboll så hoppas jag att jag får det. Bla skrev jag hur tuung jag var på att sälja pyroteknik och lite annat skit och hur lätt jag kom plus på det. Känns jätte trevligt om jag får det men man får bara hoppas. Om det inte blir jag så hoppas jag med en person som kan mycket om ekonomi och en stark ledare som tar klubben i första hand. Han ska även göra så vi får en jätte bra relation med fansen alltså ännu bättre än vad vi har nu. Sulan skulle ju vara perfekt för det men ah jag vet inte kanske lite för orutinerad.

Tränare
Peter Gheraldsson, Claes Ericsson, Jan Andersson, Sören Cratz, dansk horunge, Roger Franzen och Sören Åkeby. Dessa personer är dom tränare som ryktast till att vara ny tränare för Hammarby. Och den danska horungen finns kommer bara inte ihåg namnet på han. Claes Ericsson, Jan Andersson, Roger Franzen och Sören Åkeby Är tränarna som just nu ryktas att bli ny tränare. Dock av det jag sett på forum och sånt så äre bara Jan Andersson och Roger Franzen som är kvar på listan. Claes fick typ inte avgå från sitt jobb på förbundet och Sören har typ för långt kontrakt så Hammarby har inte råd att köpa upp kontraktet. Dock är detta bara rykten.

Jag hoppas personligen att det blir en rutinerad tränare som kan utveckla spelare bra. Även att kunna köpa spelare är oxå en kvalete som jag vill ha. Jag skulle kunna tänkta mig helst av namnen Jan Andersson och Claes Ericsson även Roger Franzen kanske. Jag vet inte så mycket om dessa tränare med det som jag läst så verkar dom ganska bra. Jan blev utsedd till årets tränare med Halmstad 2004. Claes tog upp BP 2006. Så dessa herrar skulle jag gärna kunna tänka mig som tränare. Men ah man får se. Min gissning är att det blir Roger Franzen, Jan eller Claes men men kan mkt väll bli någon som jag inte ens nämt i inlägget.

Som assisterande tränar så skulle jag nog vilja se Roger Franzen. Mitt drömpar av dessa är nog Jan som huvud tränare och Roger som assisterande. Men ah vi får se.

Resten av styrelsen

Skulle gärna vilja se TA att avgå. Har han gjort något rätt med att förnya kontrakt och sånt? Nej tror aldrig det har hänt. Även han/hon som förhandlar om löner och sånt kan geeeeenast avgå!

Truppen

Haris Laitinen, Poppe och båda brassarna är redan klara att gå från truppen. Jag skriver här vilka jag tkr ska stanna/dra

Rami Shabban, Sänk lönen kraftigt eller draaa!

Johannes Hopf, Stanna

David Johansson, Stanna om du inte har så hör lön

Jose Monteiro, Dra

Cristian Traore, Stanna

Emil Johansson, Snälla Staaaanaa!

Patrik Gerrbrand, Stanna

Carlos Gaete, Stanna

Fredrik Söderström, Draa eller sänk länen kraftigt

Castro tello, Stanna (sista chansen)

Maic Sema, Stanna

Simon Helg, Snälla Stanna

Vlado, Stanna

Freddy Söderberg, bryr mig inte så mkt.

Natan Paule, DRAAAAA SNÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG BETALAR!!! DRA BARA DIN FULA HORUNGE!!!!!

Linus Hallenius, Stanna

Nyförvärv:
Sebastian Bojasen (htff)
Inte sett han men han sägs vara en riktig ledare på plan med stort hjärta. Prata med Johanes Hopf och han sa att bojan är både bättre än Söderström och Haris. Intervjun jag såg med han idag där han sa att allt som räckna var att gå upp gjorde inte saken sämre heller. Riktigt spännande att se vad han har att tillföra.

Förluster
Haris Laitinen (inget nytt kontrakt)

Poppe (inget nytt kontrakt)

Brassarna (köp optionen utnytjades inte med all rätt)

Vad för spelare ska Hammarby köpa?
All in på 1 riktig forward som vet vart målet står. Mitt förslag är Kennedy Igboananike som spelar i Vasalund nu. Han är född 89 och har gjort 30 mål på 50 matcher. Han håller hög superettan klass som han har visat. Han håller oxå allsvensk skulle jag gissa. dock vill han inte spela i superettan utan i Allsvenskan men man får se helt enkelt. Han är iaf ett av mina tips. 

Kovac som lira i Halmstad men han fick inte förnyat kontrakt till detta år.  Men han är en mittfältare och har gjort 98 matcher med Halmstad och har svarat på 23 mål. Ganska bra tycker jag. Han är 23 år idag. Plus att han har gjort massa assist som dom säger att han är bäst på att framspela. Detta är ett kap enligt mig passa på bajen!

Annars får man väll fynda eller scouta någon spelare jätte väll. Kanske försöka få med Runan hem. Och sen kanske köpa Pablo från Bp oxå. Ah vi får se hur det blir.


//The Raz*



RSS 2.0