Årets Rek!!

Hemma starka BP möter bottenlaget Brage på hemmaplan. Överallt är oddset runt 1,3 utan på Unibet där oddset är hela 2,15! ett helt sjukt odds. Såhär bra odds har man inte fått på en så klarrr match som när hammarby mötte ängelholm med Sundin och heliga Kennedy i Startelvan. då jag la in alla mina pengar jag hade till 2 gånger oddset.

Nu är jag dock inte lika säker på vinst även fast det absolut ska bli så för BP. Lägger in 300 kr på bp vinst och kalkylerar lite spontant att det finns en 75% chans till BP vinner! Forzaa!!!

Veckans champions leuage

Veckans champions league rad är väldigt spännande! Mkt fina matcher med desto finare odds. Först ut har vi juventus som spelar idag å beskrivning till vrf hittar ni i tidigare inlägg.

Sedan går vill onsdag där har vi fina matcher. Först ut är PSG som möter porto på bortaplan. Porto som tappat sin bästa spelare Hulk till Zenit. Porto har dock börjat bra i ligan med 12 poäng på 5 matcher som ger en delad första plats. PSG har däremot 4 raka vinster. Förvisso har dom inte inte mött på ngt större motstånd men fin fotboll och grymt självförtroende så jag sätter en 2a på dom. X2 för er som e lite fegare.

Sedan har vi schalke som är ett stabilt lag med huntelaar i toppen möter ett nedköpt och kasst montepiller som egentligen är ett låtsas topplag som inte kmr vinna franska ligan igen på många år. Rak 1a på den alltså.

Sedan har vi Malaga som möter Anderletch borta. malaga kom 4a i la liga förra året och trots dom tappat sina stjärnor så ligger dom just nu 2a i la liga och visat fin form och självförtroende i sina matcher denna säsong. 2a blir det här oxå men X2 fungerar oxå men de e lite väl fegt.

Alltså min rad blir:
Psg
Juventus
Malaga
Schalke

Odds(betfair): 19,5
Insats 250
Eventuell vinst: 4628

Skulle säga att detta går in är ungefär 60%, ngt brukar alltid krångla sig men man får hoppas att det inte gör denna gång. Om ni är smarta så tar ni del av riskfriabett som många spelbolag har för sina nya kunder. Dvs du lägger in 250 kr på spelkontot, förlorar du får du dom tillbaka och du kan antingen dra ut dom till kontokortet igen  eller spela för dom. Expekt, Betfair, Paf är ngra som har denna kampanj just nu.

Fegare variant:
PSG X2
Malaga X2
Schalke
Juventus


Odds(unibet): 5
Insats: 250 
Möjlig vinst: 1250

Skulle säga att denna går in är cirka 75 % chans. 


Dagens bett

Dagens bett blir rätt enekelt. Juventus möter schaktar hemma. Juventus som är det enda riktigt tunga italienska lag som kan mäta sig med europas topplag. Napoli är förvisso pxå rätt bra men inte lika tunga att möta. Schaktar är inte heller alls lika starka som för två år sen. Juventus har bra form och kmr från 4-1 vinst från roma hemma och i cl 2-2 borta mot chelsea. En simpel 1 blir det till 1,73. Om man är extra modig kan man styra -1 på juventus som går till 2,66 på betfair.

Om man vill kombinera kan man betta på valencia-lile. Två mediokra lag från spanien respektive frankrike. Inget lag har än vidare form men eftersom la liga e snäppet vassare kan nog valencia ro hem detta till 1,55 på betfair.

Dagens oddsrad blir därför:
Juventus
Valenecia
Odds: 2,68
Insats: 250
Eventuell vinst: 420

I nästa inlägg kmr veckans champions league rad som e djääävligt feeet dennnaaaa vecka!


Comback!

Efter drygt 1 års ickebloggande tar jag nu tag i det hela igen. Kommer börja blogga igen ungefär på samma sätt! eller egentligen inte alls på samma sätt. Kommer nog ha lite vanliga blogginlägg då och då men det kommer även röra sig väldigt mycket om mina bett. Inte bara det dock. 

Så nu sitter jag här igen i mitt lilla pojkrum i västra orminge för att börja blogga igen. Nyligen hemmkommen från Hammarby-Värnamo och är lite full efter för många öl, Samtidigt som jag försöker blogga igenom detta hårda inlägget så försöker jag göra en läxa samt steka hamburgare. Rätt pepp på burgaren, Änglamarks ekologiska burgare med Max hamburgarbröd ost,sallad, tomat och rödlök, Mumma en kväll som denna! 
 
På återseende, hälsningar Señor Vasquez 
 
tar avstånd och skiter allmänt i eventuella felstavningar

RSS 2.0