Det senaste..

Ey idag ska jag skriva för första gången på en månad typ. att jag inte skrev förut var för att inte så mycket har hänt i livet, Bara det vanliga.

Livet rullar på som vanligt. Idag tex köpte jag gula hörlurar och har rakat mig. Sen har jag tittat sjukt mycket på världens bästa serie som är självaklart Scrubs! säsong åtta är mycket anorlunda från dom andra säsongerna mycket har ändrats. Hammarby då? Jo det är man självklart taggad på. Drog på Bajen fans hockey avslutning på hovet förra veckan. Det var sjukt najs lixom 4223 personer kom fast det var i div 4. Sen så snodde min goda vän L en öl från ica ganska spännande men ganska lame inget nytt såhär. Det är iaf sportlov nu och det är slagg med polare typ vart på stan det har hänt dom fyra första dagarna av lovet. Jag saknar sjukt mycket till april och sommaren. Man vill verkligen att den ska komma. Man blir ju grooooooovt med glad när man vaknar och man ser att solen är uppe och termometern står på 15 grader. Man käbnner en lättnad och man förstår Sommaren kommer komma. Eller som min broders flikvän sa: " nu när det är vinter känns det som sommaren och våren aldrig har vart här och kommer aldrig komma" det känns lite så faktiskt. Sen då börjar ju oxå Allsvenskan. Jag har väntat jävligt mycket dit att bara när det är sol man drar till medis och därifrån går man med typ 6000 andra bajare ända till Söderstadion. Det längtar man till det är ju alltid sjukt varmt.
Sen så har jag goda nyheter för mig själv. Jag ska till prämieren i borås men en massa coola snubbar!! Sjukt taggad!!!!!! fan vad vi ska krossa Elfborg!!! Fast om bojkotten fortsätter så ska vi självklart inte dra!!!!! men annars Alla till borås!!!!!!!!!

Den fjärde april är matchen btw. och hemmaprämieren är den 12 april. Första derbyt är mot Aporna men kommer ej ihåg datumet.

The raz*

RSS 2.0