Skönaste skämt!

Iaf så skönaste skämtet har jag iaf för alla scrubs fantaster som mig. för att ödsla tid...

Man går och köper en late på ngt kaffé. och när man får det så säger man "Thanks a lattay" istället för thanks a lot.  när man ska betala säger man såhär: "Oh i am sorry i forgett mig wallet in my other par of moccachinos".
 HAHA skönast. sen stavning är säkert inte 100% men hoppas ni förstod ändå.

The Raz*

Tippningarna

Alo idag är det sista dagen på transfer fönstret så imorgon kommer jag tag upp mina tippningar om allt från matchdräkt, Snyggast arena till Slut tabellen. anledningen är för att det kan komma in stora vävningar under dagen så håll utkik!

ALLA TILL BORÅS (4) 3 2 1 dagar kvar....

The Raz*

Kennedy klar?

alo ska på tränning så skriver snabbt men det är en super värvning som är klar till 80% titta på länken!!!

är så jävla taggad shit KENNEDY!!!!!

Titta bara på länkens skrift så får ni se gogoggo!!!
http://www.svenskafans.com/fantv/program.asp?id=945

The Raz*

Snart..

Ajuste snart kommer jag oxå sätta upp min tippning av AS matchställ färger och massa annat skit till Allsvenskan börjar. jag kommer tippa massor av skit och berätta vad jag tykcer och förväntar mig av den här säsongen. Sen kommer jag lista och toppa massor av grejer med Allsvenskan att göra och Fotboll.

Håll utkik!

The Raz*

Kommer det någonsin bli sol?

Alo igen

Jag är så jävla trött på bögvintern som hela tiden luras. Jah som förra onsdagen då var det fint och man kunde nästan känna att våren var på väg men nej på söndagen var hela sthlm täkt med vit istället. Sen som idag det var lite sol sen så bara börjar det snöa igen!!!!!!!!!!! asså herregud när kommer solen och våren komma? kommer den någonsin komma? jag börjar bli jävligt deprimerad och sur överdetta. Jag vill ha sol nu FFS!!!!!!!! och det hjälper inte att dom försöker lura en genom att första timmen lägga sol sen vinter! jag saknar solen och våren sjukt mkt och hoppas den kommer iaf till allsvenskan för vem vill gå till allsvenskan om det är vinter och snö? klart jag skulle gå i vilket vädert som helst (utom kanske eldstenar vädret) men asså det blir ju mkt mkt roligare med solen och våren!

Längtar!

Sen den 4/4 så är det PRÄMIÄR i BORÅS! och det ser ut som det kommer bli den tyngsta borta resan på många många år!

Borås arena = Bajens arena

Så om du inte köpt biljett köp nu FFS!

The Raz*

Bojkott och storming av Borås. And some moooore

Alo det är jag igen och är ganska glad och lite deprimerad på samma gång.

För det första finns det mycket att vara glad för som tex att jag ska till borås. Det tog ganska lång tid för att övertala min pappa att jag skulle få åka till borås och röja (Shh). Men tillslut gick det och det är klart man är glad att åka till Borås hororna med ungefär 3000 andra Bajare. Självklart jag Partybussen. Bojkotten är avslagen at the moment mot Borås. BG och Elfborg kom äntligen på en lösning. Eftersom det är Hammarbys första borta match ända tills 2007 så kommer det självklart vara röj från alla håll och att Hela Söder kommer åka Till sverigen tråkigaste stad Borås för att hylla våra grön vita spelare som vi verkligen hoppas göra allt för vår skull.

Sen så var jag lite Deprimerad (Haha EMO) för är tex allt som hände i veckan: panathinaikos Åkte ur från cl och detsamma för Real jag råka ljuga för min pappa om snö bolls kriget mot björknäs.

Men självklart vinner dom goda nyheterna över dom töntiga dåliga nyheterna. Asså självklart var det underbart attt vara och krossa Björknäs men att jag råka ljuga för min far att jag inte var med och sen att min lärare ringernästa timme och säger att jag var med. men fick jag ångest för att varr med? Självklart inte tvärtom jag är stolt. men att han är lite besviken är mkt svårare att tag. men självklart så är inte min pappa så besviken bara lite som går över om två dagar.
Sen tråkigt att Panathinaikos åkte ur Cl.

Sen i helgen då? jo jag var hemma och chilla i fredags.  på Lördagen så Var jag hoss linus med Victor och slagga för det mesta. Sen vid klockan 03:00 så var vi utråkadde och gfick ner och kasta sten på 4 rutor i Branhäll. hahha *Horrungar*  men sen så visste jag inte om dom hade Kameror så hela skolan så har jag oroat mig för att dom ska veta vem jag är och så skulle dom skicka en räkning på 5000. Men så var inte fallet eftersom inget har hänt under dagen så jag kan andas ut. men en skön grej och jag ångar ingenting.

OCh för det mesta så är jag groovt glad just nu mest för att jag ska dra till Borås och sen att Allsvenskan börjar strax.

Sen så är ju Hammarbys trupp inte så bra men självklart har den chans till guld med då kanske det behövs en Klassspelare i Offensiven innan fönstret stänger (31 Mars) eller iaf i sommarfönstret.
Men iaf jag hoppas Bajen ställer upp på följande sett i borås:

Hammarby borde ställa upp med följande i Borås:

 Rami
 
José--Traore--Igor--Emil

 Castro--Mikkel--Chanko--Söderström

Natan--CD

 Mikkel och Lolo ska prata mkt vem som ska tag det bakåt och framåt för varje chans som går. Men lolo ska tag mest i offensiven. Natan ska vara släpande Forward. Sen hoppas jag att castro kan gå in mkt i bannan och skjuta mycket om vi inte får någon tung offensiv spelare som kan sjukta långskott.

Notisar:

Sen fint inlägg av Captein oats på SF Bajen forum länk nedan:
www.svenskafans.com/fotboll/bajen/forum.asp?todo=showThread&id=8332477

Sen några länkar för att läsa om Stormingingen av Borås och en film kommer under här:
www.bajenfans.se/web/index.php?option=com_content&task=view&id=1544&Itemid=82
www.vimeo.com/3626285
Sen om du vill åka till Borås så har dom gett os 1800 biljetter. Sen mer om Biljetter till buss och Match läser du i Bajenfans-länken. Och om du inte vill tag stå plats alltså borta klacken (Vi) så köp Sitplats för vi ska tag över Borås Arena. om du ska dit gå in och bli medlem på mina Hammarby-elfborg team. Sök bara på Hammarby-elfborg så kommer det upp på facebook.

Allat till Borås!!

FUCK ELLOS!
FORZA BAJEN!

The Raz*

Dålig styrelse..

dåligt av styrelsen att betala såna höga löner så dom måste sälja spelare på sommarfönstret för att inte gå 30 miljoner minus. då får dom tänka vi kanske inte ska köpa en spelare som kräver överdrivet med lön. man får tänka lite innan man gör en affär. och sen att han typ en video snubbe! det är ju sjukt onödigt.

det jag säger är att jag är inte orolig för att åka ut tvärtom. men om dom måste sälja chanko och Charlie för att inte gå 30 miljoner i minus så är det sjukt dålig hantering av spelar köpen och lönerna. sen att vi har en överdrivet styrelse är sjukt dåligt. sen så om dom inte säljer lolo eller cd så ser det ut som att vi kan vara i topp men då krävs det att vi får lite flyt med oss. och sen med massa konstiga helt anstälda jobb som chefer och analytiker av video och gräs är onödigt som fan.
styrelsen har verkligen en stor kanske 10 stcyken personer som gör massa onödigt jobb för typ 50.000 i månaden.
det är sjukt dåligt. bara för att barcelona har det. men dom är ju oxå ett av världens rikaste lag.

till slut måste man tänka att Hammarby kan vinna AS med dagens trupp även om det inte är den bästa. det är inte så att det är spanska eller italienska ligan där bara TVÅ lag kan vinna utan det är AS!!!!!!

The Raz*

Kennedy! och annat...

Ey idag så gick jag upp halv åtta för att tag mig till zinkesdamn och köpa plåt till Hemma prämieren mott gefle den 12 april.

Lössbiljetterna släpptes idag. supporter butiken öppnade klockan 09:00 och jag kom precis i tid. anledningen att jag gick samma dag dom släpptes och butikerna öppnades är för att det tar ungefär 2 timmar och sne är alla klack biljeetrna slut.

Sen fick man oxå reda på att Igor armas hammarbys nyförvärv spelar sjukt bra och är precis den spelaren Bajen har letet efter på dessa två år. dessutom är han bara 21 år och är moldav. Dom flesta säger att han är den nye max! och det skulle man inte tacka nej till.

Sen så jagar hammarby Kennedy!!!!!!!!!!!! och det är sjukt najs att höra. om han kommer känns det som man vunnit en match. sjukt najs!. ärligt. sen så vill oxå hammarby ha touma och det är groooooooooooooooooooooooooovt najs oxå. sen om hammarby skulle köpa touma och kennedy så skulle ju självklart vi tag en 4-3-3 uppstälning. som skulle se ut på detta vis.

Rami
Davis--igor---traore---Emil
Lolo--Mikkel--Söderström
Kennedy--Davies---Touma

Helt klart en dröm elva som skulle tag guld utan tvekan.
Men jag är nöjd att bara få en av touma eller kennedy. då skulle Hammarby lyftas så sjukt mycket för det är bara en poäng spelare Hammarby behöver.
För att läsa hela artiklen gå in på www.Fotbollskanalen.se

Så vi har fått bra nyheter denna helg men somsagt det är bara rykten om spelarna ingen konkret.
Och sen självklart så hoppas jag att alla Hammarbyare som ska på årsmötet idag ställer sig upp och skriker efter ett nyförvärv nu!!!! eftersom det är mindre än en månad kvar till premiären.


För övrigt så står bojkotten fast! för mer info om det kolla in 
www.soderbroder.se

ajuste sen om Kennedy skulle köpas så skulle jag självklartvilja ha ett Kennedy tifo om han kommer hem för att hylla vår guldhjälte.

OAH SÄG KENNEDY OAH SÄG KENNEDY!

The Raz*
 

RSS 2.0