IDag

Alooooo Idag såvakna jag väll vid 12.00. precis när jag vakna så börja jag sätta på scrubs och titta några avsnitt. sen har jag spelat lite fifa, vart på datan och chillat tills klockan 18:00 då jag gick och bada med amin och linus. jag kom hem för någon timme sen och insåg att jag inte har något "gottigotti" till dagens skype film med grabbarna. När vi bada så han jag även att göra en Life of amin klipp där han badar. Filmen kommer här nere. För att titta på alla filmer med amin gå in på:

Min youtube kanal där alla klipp finns.


eller bloggen Life of Amin där det oxå står massa saker.




The Raz*

Skövde med mer

tja!

Vad gör man när är på fotbollsläger i en otroligt liten stad och man bara kan gå? vad gör man oxå när man bara spelar fotboll på morgonen? hur ska man fördröja tiden? kanske sova äta duscha? jo visst men även göra en videoblogg om Amin.  gå in på www.lifeofamin.blogg.se där vi lägger in bilder videos och skriver inlägg om Amin.

Det börja med att Amin en dag skulle borsta tänderna då kom jag på att jag skulle filma han utan anledning hade väll tråkigt. jag lägg de ihop några klipp när han borstar tänderna osv. Dagen där på så har jag inte heller något att göra så att jag klipper ihop alla klipp jag filmat när amin borstat tänderna och lägger in en låt. Jag filma allt från min mobil och dens coola program video dj!

senare på dagen så börjar även Niklas bli taggad på idén. jag behöver inte tänka utan lägger till honom som producent. han har kommit med många fina och bra förslag under filmerna. Så när vi inte spelade match så filma vi amin. Sen på lördagen så kommer vi på att vi även ska göra en blogg som jag har som man kan lägga upp alla filmklipp på. Sen så kan vi alla tre oxå skriva i den. jag har laggt upp filmerna på min youtube kanal och på amins blogg.

PÅ cupen gick det ganska bra. vi kom till A-slutspel fast där åkte vi ut. jag gjorde totalt 2 mål och en assist på 4 matcher. Egentligen så gjorde jag tre fast det dömdes bort för offside FELDÖMT!!! min pappa gav mig 300 kronor för bägge  målen:D

Jag har fått massor med pengar nu och just nu har jag 3410 kronor på mitt kort. allt kommer från barnbidrag, mål, mat och bidrag.

En kort sammanfattning om hur amins blogg ser ut och vilka platser vi alla har.

Regisör, grundare Razmus Vasquez (Jag)

Producent, hjälpredare, bildansvarig Niklas Persson

Skådespelare Amin

www.lifeofamin.blogg.se

http://www.youtube.com/user/razmathaz

The Raz*

Galen solna bo atackerar mig till döden & mer.

Hej jär verkligen rädd idag. jag har blivit attackerad av världens största mygga plus att min syster ska döda mig om jag pratar högt. hon ska jobba typ 6 på morgonen imorgon och behöver sova så just pratar jag med johan vicce och linus på skype och beställer på i slutet av juli. pga en anledning som bara dom utvalda vet.

men nu till en bättre historia. Idag så var jag nära döden det hände ungefär klockan 20 över ett på natten. jag sitter på datan som vanligt. inga bekymmer och besvär. plötsligt ser jag en mygga som är större än mitt huve det är farligt. mitt hjärta klappa mer än någonsin. den gör en hastig rörelse jag tar min mic hoppar undan från datan. nu slår mitt hjärt sjukt fort. jag har aldrig varit räddare. jag letar efter något jag kan döda världens största mygga med. plötsligt ser jag min coola medicin som bara ligger där. den är tom bra. jag avancerar dödar den öppnar fönstret och kastar ut den snabbt. jag är räddad!! men efter denna stund har jag lärt mig respektera livet och tag varje minut som den sista i mitt liv. när ni har fått denna upplevelse då skicka ett mail till [email protected] och dela med dig. för när du fått en sån upplevelse som jag vet du hur man ska hantera livet. vi kanske kan tag en fika eller ngt.

Den döda solnabon!



jag och lama!!!:D





var tvungen att bjuda på lite coola bilder va!

The Raz*

Tossiga killen

Jag måste bara visa 2 nya videoklipp från tossiga killen. jag gråter fan nästan här hemma. Han är helt sjuk i huvudet.
om du vill titta på alla hans otroligt sjuka och sköna videoklipp besök då hans youtube kanal.

Jag har iaf valt ut sina bästa två.












Tossig kille olé

The Raz*

Sommarlov!

Äntligen är det dags för sommarlov och sommar. Vi har haft en fett skön sista veckaa som var så jävla slappppppp. mina betyg är ganska kassa men iaf bättre än i vintras. iår fick jag 5 höjningar och en säkning. jag har pissat på hela 7 och halva 8. på sista terminen i 8 pissa jag lite bara. men nu i 9 ska jag inte pissa någonting. men så jävla vidrigt väder. det var fan ganska bra väder innan sommarlovet eller iaf okej. men sen börjar lovet och då så är det sämst väder. buhhhhh. Iaf sommarn börjar och jag och min broder ska typ vara ensama här i 2 veckor vid julli. fett najs men vi får hoppas på det bästa med vädret. för det är ju ändå sommar.

PARTY ALL THE TIME!!!



The Raz*

Dagens ärende

aloooooooooooo

Idag så kom jag till skolan och pärris var sjuk (jippi). så då under matten så gick vi till datasalen och kolla faceboooooook. Sen kom jane under gympan så vi kunde städa våra skåp efter det sluta vi och klockan var väll halv tio då. Så jävla onödigt. Fast egentligen skulle vi komma tillbaks och kolla niornas match mot lärarna men vem fan bryr sig om det om man inte spelar?

Så då kom jag hem och var här två timmar och sen gick jag till stan med c, a, w och d. jag köpte 4 t-shirts som jag är ganska nöjd med:D den ena var lysande grön med en papegoja som såg sommrig ut. den andra var vit med en svart liten söt gubbe. båda dom var från H&M. Sen gick vi vidare till tope (Topman) och där köpte jag en t-shirt som är svår och beskriva men det fanns en banan på t-shirten. den andra var gul och hade en liten mamma och pappa på sig i blå färg. Bredvid dom små föräldrarna  i blått stod dave som var sjukt stor. och under bilden står det "Dave was adopted". Den var fett skööööööööööööööööön

Nu är jag hemma och ska snart gå på en studentmottagning.

The Raz*. 

sommar silly

Hammarby har fått in 2 nya provspelare som ska prova från imorgon och hela juni ut. den ena heter Claudio och den andra Rafael

men jag hoppas vi satsar på båda om charlie försvinner eller ngt. men om vi ska satsa på en så säger jag självklart att vi ska satsa på claudio.

styrkor:
snabb
säker och teknsik med boll
skapar lägen
stark och kan täcka bollen bra.
allt som inte paulse och freddy är.

svagheter:
avslut
kanske huvudet fast vet inte.

 drömmen skulle vara attt man köper båda och behåller Charlie säsongen ut och sen säljer freddy och paulse!!!! till degerfors eller ngt. Sen goda nyheter för vissa och dålig för andra lolo chanko uppges vara klar för ålborg något jag verkligen hoppas är sant. därefter så ser det ut som erkan och erland kommer hem något jag inte hoppas.

En realistisk dröm:
in:
Rafael
Claudio
Bamberg
Högerback/off mit

Ut:
Harris
Paulse
Erkan
Erland
Freddy
lolo

Visst skulle det se fint ut va?!

The Raz*

Det senaste...

aloooooo jag ska skriva lite om det senaste som hänt. I torsdags så skulle vi åka på klassresa. Vi skulle tälta på en i min klass trädgård. Lite konstigt men men.  det var 3 mil dit och 3 mil hit och det var otroligt jobbigt att cykla så mycket man höll på att dö. det var sjukt jobbigt....SJUKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! två i min klassa gav upp på hemvägen och ringde till sin mamma för att hämta. ganska lame klassresa eftersom alla gick och la sig vid 12. resan får 2 sovsäckar av mig. är otroligt trött så pallar inte skriva. En nyhet som är ganska najs är att jag fick vg som slut betyg på matten. något jag inte väntat mig. goda nyheter är att idag har jag lagt upp en trevlig film om min klass som har matte. Filmen är värsta kultfilmen och jag filma Jonas ganska länge så det gör den trevlig. ABSOLUT värd att titta på.



The Raz*

RSS 2.0