Årssammanfattning av året del 3

Juli
Amaya hade kommit hem från Spanien och bara några dagar senare fyllde hon år. På sin födelsedag så åkte vi till Hennes lilla sommarställe i Ingarö och paddlade båt och bada. Ngt vi gjorde mkt i Juli. Efter det kom vi hem och åt en middag med henne systrar och föräldrar. Juli blev en riktigt nice månad med mkt Fotboll, bad och mys. I princip varje dag spela jag fotboll, bada och sen drog hem till Amaya ngt som var en fett nice blandning.
Men när klockan slog 2 på en vanlig svensk sommareftermiddag så for mitt plan från Stockholm,Arlanda påväg mot New York, USA. Shit vilken sjukt cool stad där affärerna var öppna till 11-12 och resturangarna var öppna 24/7. I en sån stad skulle jag vilja bo i där man kan gå och äta mat från kambodja klockan 04:12 på en måndag. Jo jag skulle nog flytta dit ett tag om inte kärleken till Bajen var för stor. Men om jag tänker efter så skulle jag nog klara av att bo där i några år.
Direkt från New Yorks traffik rätt in i Varbergs enkelriktade traffik på bara ett dygn. Jo jag åkte från Ny york och direkt när jag kommit till arlanda åkte jag till centralen där jag tog ett tåg till Varberg för att Träffa Amaya. Där jag faktiskt hade riktigt skönt men oxå att jag fick uppenbarelsen att alla svenska småstäder ser EXAKT likadana ut. Alla städer har sitt köpkvarter med HM, Kiks, Stadium JC och såna kedjor samt ett stort Torg. Inget mer det är staden. Iaf hade riktigt kul där med Amaya.
Augusti
Den första Augusti skulle jag åka hem från Varberg med Amaya. Vi tog tåget vid 12 och kom till Kära stockholm vid 5. Direkt då låste vi in våra väskor och tog gröna linjen till Söderstadion och såg Bajen vinna med 3-0 över mäktiga Trollhättan. Efter det åkte vi hem till mig där amaya somna vid 9 skönt nog så jag kunde ta upp mitt fifa spelande efter 2,5 veckors frånvarande.
När jag kom återupptog jag min sköna sommarcirkel med Fotboll och bad. Men sen kom nionde Augusti och Norrköping borta är här. Den skönaste bortamatchen iår som tyvärr sluta i förlust som nästan 40% av matcherna gjorde för Bajen anno 2010.
Den 19 Augusti började skolan där jag fick känna på hur min klass skulle vara de senaste tre åren. Sommarlovet var slut och skolan började som den alltid måste göra efter ett långt och skönt sommarlov.
September
Här har vi en sjukt tråkig månad. Jag menar har någonsin ngt spännande bra hänt i September? Hösten börjar och man måste börja förbereda sig för kylan och den 6 månader långa vintern. Jo jag kom på en bra sak med September. Nämligen att nu börjar alla sköna bortamatcher som verkligen betyder något fan vad jag älskar höstmatcher! Det bästa som finns.
Skolan rullade på i September och jag och Amaya upptäckte billiga Ica Maxi där vi började handla vårt gottigotti på de jobbiga men ändå mysiga höstfredagarna. Sen hände det inte mer än att Årets knas kom upp.
Dom sista månaderna, årets lista och spåkulan 2011 kommer inom kort.

Korplag!

Anledningen varför bloggen vart så oaktiv de två senaste veckorna är för att jag har organiserat ett korplag. Jo hela gänget som brukade spela i branhäll i somras är med. Och det är alltså därför jag inte haft tid att skriva på bloggen. Liksom det är mkt som ska fixas: Namnge laget, Utse lagkapten, fixa logga, ta reda på all information och leta bra tröjbolag som kan trycka fram 10 stycken tröjor med nmr och text.

Laget heter Spartak Orminge och vi kommer börja när serien drar igång i april. Eftersom det är vårt första år får vi börja i den sämsta serien. Dock är det helt omöjligt för oss att se vilken standard det kommer bli då vi aldrig spelat korpen förut.
.
Inom kort kommer en fin årssammanfattning av månaderna Juli, Auguste och September.
-
//The Raz*

Års sammanfattning del 2 April-Juni

April
Efter mars slut så går vi in i ett strålande april där vi har ett Bandyguld och en underbar fotbollsresa till Rom i bagaget. Att dessutom Roma vann matchen jag såg med Inter med 2-1 så låg dom även 1a i tabellen. Men vi flyttar fram oss till den 6 april där Hammarby kör genrep  mot Marinhamn på Söderstadion. Hammarby vinner matchen med 5-0 och ger oss ett ordentligt hopp inför superettan som börjar den 13 April borta mot Ängelholm.

När jag försöker titta tillbaka på April så hittar jag inte många minnen. Det enda jag egentligen hittar är Hammarbymatcher. Där Värmdö Borta i Svenska cupen den 17 April är starkast. Vilken jävla match där Toobe vinner en Frukkorg, helt jävla otroligt!

Annars så var Amaya borta i Början av april i Varberg. Jag fick även veta att jag fått sommarjobb åt kommunen och föräldrarna hade bokat resa till NY i Juli. på Valborg så var jag med de flesta och spela fotboll på brannhäll i början av kvällen vilket var riktigt tungt. Jag var målvakt och gömmer aldrig bort mina vackra räddningar. Senare åt kvällen när jag Linus och Victor ska dra oss loss och ska köra händer det grejer som slutar med att jag och Amaya somnar hemma hos Linus. Mkt trevligt av Linus som ger oss en säng sådär. Credd!


Tooobes pris, en Frukotkorg var den stora höjdpunkten i April

Maj
Maj börjar med att Jag och Amaya vaknar upp vid 7 på morgonen som ett par i 80 årsåldern. Vi fortsätter även pensionärsstilen genom att ta en mysig morgonpromenad.  Senare vid 4 så möter Hammarby Pekinghororna och förlorar med 3-2. 1 Maj börja bra men slutar i Hammarbys katastrofala spel den kvällen.

Vid mitten av Maj kommer den riktiga vårsolen vi väntat på. Precis tills jag fyller år som jag och Amaya disponerar med en fin picknick i det nyaväxta gräset. Födelsedagen fortsätter med en middag hos mig med endast nära och kära.

Maj slutar med att jag åker till Jönköping och ser Bajen förlora med 2-1. Avgångsrop mot Borken blir alltid kraftigare och depressionen runt Bajen stiger Efter tre raka förluster mot lag som Öster och Brage hemma å Jönköping Borta.


Jag och Amaya på En hurtig morgonpromenad 1 Maj

Juni

Juni börjar med en nice picknick med Amaya i Tanto där minigolf hör till. Senare den dagen tar Hammarby emot Trelleborg i Svenska cupen. En nice vinst med 3-1 där jag och Sam får fira 1-0 målet i Kön till Globbensbiljettkassor. En skön Början av Juni som fortsätter med avslutning i skolan.

Jo de sista dagarna består mest av avslutningen i Skolan. Som betydde extra mkt detta år med Bal och farväl. Jag slutade med Usla 200 poäng där jag hade hoppats att den där sista peppningen för att plugga skulle komma. Men den kom aldrig tyvärr. Och jag väntar fortfarande på den men den kommer det tror jag stenhårt på.

Juni fortsätter med en lång diskussion om jag ska åka på Degerfors borta eller inte. Tyvärr blir det inte så vilket jag ångrar pga det verkade som en skön resa. Istället avslutar jag skolan och kör en skön middag med Amaya hemma samma dag för att fira sommarlovet. Ngt Amayas familj och jag gör en gång till dagen efter på restaurang.

Den 14 Juni åker Amaya till Spanien i två veckor medan jag börjar Jobba samma dag.  Det var nog de 2 jobbigaste veckorna i mitt liv. Jobbet bestod av att sitta inne i ett rum när solen lös utanför och skriva för Nackas kommun. Var uselt! Kunde nog gjort det bättre men jag valde istället att sitta inte och dega.

Amaya kommer hem den 28 juni och då blire Samba. Mycket mycket nice. Nu kommer vi få de 2 första veckorna i Juli Tillsammans innan jag far till NY och hon till den lilla staden utanför GBG som kallas Varberg eller berget av var av en viss person.


Ernst vet nog hur Sommaren och Sommarlovet ska upplevas

Nyårslöftet 2011

Då var det enda nyårslöftet jag hade inför 2011 avklarat. Löften var att göra klart min och pappas Kapsylmatta som vi började med våren 2008. Men efter vi flyttade på somaren det året så har arbetet totalt bromsat, men nu är den klar somsagt. För er som inte vet vad en kapsylmatta är så använder man det till ett roligt fotbollspel min pappa har uppfunnit i Bolivia. Det är ett fotbollspel där fotbollsspelarna är i kapsyler. Mycket svårt att förklara men som sagt mattan är klar nu.


Mattan i helhet


Straffområdet med målvakt + mål. (Straffpunkten kommer)


Hörna. Hörnflaggan kommer variera beroende på lagen som spelar.

Inzoomning av någon utespelare eller målvakt uteblir pga hemliga skäl.

//The Raz

vinterrean

Nya kläder:


Röd Benscherman jacka för våren


Adidas Spezia skor


Adidas Campus 80's Green

RSS 2.0