Årssammanfattning 2012

Vi är tillbaka med en årssammanfattning:

Januari:
Januari månad, inte alls någon speciell eller vacker månad. Året börjar illamånades på donken i tc, jag är deprimerad över naturliga orsaker som skedde 2011 samt att det var ett kasst nyår samt att det bara hade gåtf 10 min av året. Som ni hör, låter det inte som en perfekt dag. Jag åker hem och kommer tidigt i säng, vaknar upp å kollar alla Gudfadern på nyårsdagen.

Januari blev ingen speciell månad utan hela månaden slutade som hela 2012 sluta, i sorg dvs.
 
Februari
Denna månad är väll den jag inte kommer ihåg ett piss ifrån, pallar inte ens gå på Bajenkvällen, är ingen fin månad någonstans, som det lät på Januarim början av 2012 är helt vidrigt men det skulle bli bättre, hur bra som helst kommer det bli.

Mars

Inget speciellt här heller, som sagt början av 2012 är kaos. mådde bara dåligt, det var kallt och inget roligt hände. Dock om jag skulle veta vad som skulle komma, vad som var runt hörnet i slutet av sommaren 2012 och framförallt december 2012. OM jag bara skulle veta då skulle hela 2012 vara mycket enklare.


April


äntligen händer något iaf, Hammarby har seriepremiär och jag börjar äntligen må som en normal person. Trots jag får lite sjuka å tråkiga nyheter jag vet inte vad jag ska tycka om så äger Bajen allt å alla på planen så jag ändå får någon slags ro.
 
Maj

Fyller äntligen 18 och bjuds på hur fina utgångar som helst. Får flera nya vänner och sommaren är på väg. Jag känner att jag har livet framför mig och nu börjar verkligen 2012 börja på riktigt.
 
Juni:
Utgångarna blir många, väldigt många. I början av sommarlovet jobbar jag och sen åker jag till Peace and love en festival som visar sig vara väldigt tråkig ändå. Inte mkt att hänga i granen dvs.
 
Juli
Äntligen, äntligen underbara Juli är här en av de bästa månaderna på året. Börjar med att Enis är ensam hemma och jag bara kan softa runt å njuta. Emmabodafestivalen som visar sig bli en av det bästa veckan i mitt liv sker. En helt underbar vecka med Vicce, Daniel och GW som är helt magiskt. en underbar tid med mina bröder helt enkelt som slutar i Halmstad med en 2-0 förlust


Augusti
kommer hem från Emmaboda och är ensam hemma i en vecka, en helt underbar vecka där mina kompisar hänger hos mig varje dag, Veckan avslutas med att jag styr en fest hos mig och jag träffar en fin flicka men får oxå sjuka minnen med min barndomskompis Ziray.
 
September
om Augusti börjar bra så börjar nästen September ännu bättre. 1 september vaknar jag upp med en vacker flicka och ngn dag senare blir guden Kennedy klar. Även i september får han lira sin debut i den magiska 2-1 vinsten mot Ängelholm. Septembers början är bra men slutar kaos. Bajen tappar sina chanser för allsvenskan å flingen dör ut.
 
Oktober
Börjar exakt som september med en vacker flicka i min famn, men det känns inte rätt å hela helheten dör ut under Oktober månad. Men det gör ingenting eftersom min dröm kliver fram från skuggorna istället. På höstlovet sker det jag drömt om sen Sommaren 2009 och allt e helt Magisk
 
November
November blir av å magin tilltar å börjar bli något riktigt runt det hela, SUperetettan slutar med 0-0 borta mot öster och revanchlustan för Bajen till säsong 2013 har aldrig vart större. nu ska vi upp!!!
 
December
ojojojoj, Magin återgin, Hela första delen av December blir helt magisk. Drömmen från 2009 blir helt sann och för en gångs skulle så kan jag inte sova, Jo därför verkligheten är helt enkelt så bra den kan bli, inte ens drömarnas vilda fantasin kan få mig att må bättre.
 
 



 
 
 

RSS 2.0