Fredag, Lördag & Söndag

Hej Hej

Ska bara vara hemma och slagga idag kanske titta på några filmer får se men idag sista Praodagen på Pressbyrån känns skönt var inte så jävla jobbigt på slutet måste jag säga jag tror jag har överdrivigt ganska mycket om att det är skit tråkigt men det är ju tråkigt. Har oxå gjort lite matte eftersom har matte prov på torsdag så fick lite inför papper av pär min lärare gick ganska bra faktiskt är på tredje delen gjorde faktiskt geometri och klara det galant och geometri är min svaga sida, Jag tror det är 5 delar eller något sånt. Skola på måndag ska bli ganska jobbigt tror jag men får möta gänget igen Kalle Antonio Martinez GW med flera najs och man ska inte glömma bort Daniel HAHA. fast ska möta några av dom imorgon har julmarknad eller något skit faktiskt så bakar jag nu till den lussebullar:D jobbigt fast jobbigare att stiga upp imorgon måste upp halv nio eller något funderar att ha Movie all the night asså titta film hela natten.

Sen då vad händer mer imorgon:
 ska köpa en ny kontrol till 360 eftersom mina polare kommer hit päron borta WOW fast inte hela natten:( så det kan ej bli röj men cola blandat med rom,vodka ska vi försöka ha och lira tvspel fifa,GTA4 kanske kommer bli ganska najs om många kommer hihi:D.

Söndag då sista helg dagen ångest eftersom Palla skolan ibland men ska bli najs och hälsa på min lilla  kära hemliga vän:D hoppas jag ser henne hihi. sen då juste jag blev polare med städaren för galerian skön snubbe och jag blev oxå bekant med någon random snubbe som spelade Lotto varje dag kvart i 10 hehe cool snubbe kunde sisådär 30 svenska ord haha xD.haha a så ser min helg iallafall ut kommer väll bli ganska skön.

Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Silly Season

Tja!

Ja idag ska jag skriva lite om Silly seasonrykten men mest ska jag titta på vilcka spelare jag vill ha till Hammarby, villka som passar bäst i Hammarby och villken posetion jag skulle vilja förbättra mest.

Vi börjar med Silly Season rykterna:

Bekräftande in:
Monday James
Bekräftade ut:
Kleber

Rykten in: RYKTEN IN:

Veigar Pall Gunnarsson (Stabaek) Detta rykte skall tas med en nypa salt. Det är ett klassiskt "forum-rykte" och det är oklart om det finns någon som helst sanning i det. Islänningen har ett fantastiskt målsnitt i norska mästarlaget, där han gjort 60 mål på 120 matcher. Och han har i år varit högst bidragande till Stabaeks ligaguld. Det som däremot talar för en övergång är att norrmännen har det illa ställt ekonomiskt, och att Gunnarsson tidigare varit aktuell för Hammarby, då.

Daniel Nannskog

Rasmus Bengtsson

Daniel BramBerg

Stefan Larsson

Patrik Gerbrand

Wikström.

1. Jah det här är dom spelarna men jag skulle verkligen vilja ha en spelare som har ett luktsinne som målsinne och oxå en kraftig huveddspelare som forward.

2. sen en tung mitback i 27 års ålder som kan sina grejer han ska vara snabb och bryt säker men framförallt grym på nicka.

3. En spelfördelar en klasisk nummer #10 helt änkelt han ska kunna passa dom finnaste passarna med ett okej skott och ha ett spelsinne som dom bästa.

4. En vänstermitfältare han ska vara kvick som bara den ha en teknik och en hyfsat skott han ska vara väll runt 24 år som har en framtid i klubben som Haris fast en bättre kopia av Haris.

5. En vänsterback som är ungefär lika bra som Emil i offensiven men han ska ha en bra defensiv oxå. sne ska han gärna få han ett bättre inlägg än Emil vänsterbackan jag vill ha behöver inte vara den bästa men en stabilback som kan orsaka darr i motståndarna. helst under 29 oxå.

6. En forward till som kanske Guterstam faktiskt skulle gärna ha honom kvar på nio inhopp och 2 från start har han gjort 2 mål och 2 assist det är något som är en ganska bra statestik från en spelare som har varit i Bajen ett halvår. skulle vara riktigt roligt om han skulle få ett nytt låne kontrakt från Bajen.

Jah men villka spelare ska det vara som fyller detta roller jo jag har svaret här nedanför:

Som forward skulle jag verkligen mer än super glad vara om bajen skulle rå hit den här killen Veigar Pall Gunnarsson titta på länken (http://www.youtube.com/watch?v=rf3MoRJwf-4) så ser ni villka mål han gör han gör verkligen dom målen som Bajen behöver en perfekt Kompis till Charlie med Veigar passar nickar och skjuter från långt håll så springer Charlie sönder motståndar lagets backar desutom så skarvar han bra oxå till Charlie som driblar bort backen och dunkar in Målen det är självklart att Hammarby med den här spelarn kommer göra oehört många mål. En drömvärvning.

Som nummer 2 alltså backen så skulle jag tag in Max von Schlebrügge en ledartyp som är oehört bra riktigt bra nickar sen vemsomhelst skulle kunna spela bra som Back med Max vid sidan oxå en drömvärvining men e ganska omöjligt just nu så Kanske skulle nog Rasmus Bengtsson vara mitt vall nr.2 eftersom han har ett mycket bra huved oxå och gjorde 4 mål förra säsongen och en assist men han är inte så rutinerad och ledartyp som Max det är därför Rasmus är nr.2. oxå självklart en drömvärving som vi måste ha om vi ska nosa i toppen.

Nummer 3 oxå skit viktigt han behöver inte vara så jävla grym eller så han måste vara bra och oxå som kan utväcklas i klubben för vi kan inte köpa dom 2 andra nyförvärven om vi ska ha en skit grym spelre på den här rollen men han måste vara bra och ha en fin spelförstålse som Riquelme haha eller nästan.vem inte om Wandersson de gama skulle sitta klockrent på den positionen. är nog dock för dyr för Bajen.

4 då Vänster mitfältaren jah PFO måste ju vara perfekt en mycket bra spelare faktiskt han skulle vara ett lyft för Bajen skulle jag tro även om han är 30 år. men om inte det skulle funka med honom eller med någon anna så skulle jag faktiskt sätta upp Emil på Vänster kanten eftersom hans offensiv är ju jätte finn och han brukar ju ha kvalitet i inläggen han skulle vara en intresant spelare på Vänstermitfältet.

Nummer 5 en vänsterback ja vem har en finn offensiv och ganska bra på definsiven om inte Gunnnar thor Gunarsson haha jah faktiskt kommer ni inte ihåg den underbara vårkvällen där han dominerade vänsterkanten jah mycket bra spelare och om han skulle få lite speltid så skulle han någ komma tillbacka till Helsingborgsmatchen förevigt. Sen finns oxå Stefan Larsson som är ganska bra med ett hyfsat skott.Om inte ska man väll oxå Titta på Monday James han kan oxå vara en intressant prick på vänsterbacken.

Nummer 6 sista spelaren Olof Guterstam slutade säsongen 2008 på enn mycket bra sätt en spelare som kan göra riktigt finna inhopp och avgöra med sin nickskarv som till Traore mot Sundsvall borta eller Lsk hemma när han passade Freddy en spelare som verkligen kan bara en mycket viktig spelare för Bajen.

Jah såja där får ni min analys.

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*



Bilder & Analyser

Tjenare

Glömde säga att snart imorgon kommer jag lägga upp massa bajenbilder och kanske lite annat och så.
Men nu har jag bestämt mig att jag kommer i slutet av december göra en riktigt stor analys av året som gått, Det här året har ju gått så jävla snabbt. Men jah där har ni något att se fram emot eller iallafall jag.

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Tyvärr

Tja.

Tyvärr så han jag inte skriva om bajens rykten och sånt hann inte med det eftersom pluggade matte i 3 timmar har matte prov om exakt en vecka. Men imorgon så tror jag det blir av men kan inte lova något till den som sitter och läser detta:).


Jah sen nu är jag hemma om ni vill läsa hur jag har det här:D har tråkigt tittat på matchplus på svenskafans.com sen nu ska jag titta på Seinfield med min pappa och det ska bli kul men kan tyvärr inte skriva med nu eftersom jag måste ju titta på lilla Seinfield men vi ses kanske imorgon hare bra!

Ps1. Är bara en dag kvar på pressbyrån Woho!!!!

Ps2. Woho fick sluta 14:00 idag istället för 16:00 Woho!!!

Och sen återligen...

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Historien Bakom "*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*"

Hej svejs!

Ja nu så ska jag berätta om historien baakom "*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*" vi ska alltså tag dig som läsare bakom scen och så hela tradgedin om "*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*" följ med här så ska jag vissa dig hur historien började...

...Det var en varm sommar dag jag var väll 11 bast och skulle börja på sommar fotbollsskolan i boo ff och min mamma skulle skjusa mig dit, Och vi trodde det var i bovallen som en viss Odd oxå som gick dåvarande i mitt fotbollslag (Prisa gud för han itne gör det nu) och min mamma sa att hon skulle skjusa honom till Björknäs IP för om det inte var i bovallen så var det ju där men det var inte bara det att sitta i en bil tillsammans med odd i en bil utan 4 dagar till! Jah min mamma säger ju såhär men vi kan skjusa dig varje dag till Björknäs, Men nåja det är ju inte så farligt. Efter en dag har gått så vill Odd göra något med mig men han frågar inte mig utan han frågar min mamma!!! ja det är sant!!! jag stog brevid och han frågar morsan What A Fuck!! och då sa min mamma eh fråga Razmus då sa ja ju "Nja orkar inte" och andra fraser och så höll han på dom reserande dagarna och han fortsatte att fårga min mamma haha sjukt. Men jag tror att han kanske fråga min mamma för att det var det enda sättet han kunde göra något med mig eller något skulle jag gissa.

Men aja det var inte historien om historien bakom jah ni vet.. snubben som var ledaren han digga mig och så och han kallade mig för "Razmathaz" så det namner är ju ganska najs så drf började jag använda det här och så...
Sen säger min pappa ibland "Punkt slut" vet inte varför så jag tänkte varför inte skriva alltid något på sluttet av bloggen så jag slängde ihop "*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*" och vips så är det här.
Kanske lite gay men vet inte iallafall så är det en fras som jag använder bara för skojs skull sen är det ju en ganska coll fras måste ju ni hålla med om!!!:D

Ps1 Imorgon kommer jag nog skriva lite Om bajens Silly season rykten och villka spelare som jag skulle vilja ha.

Och nu säger jag Frasen som ni alla har väntat länge på och det är absolut inte sista gången jag säger det...

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Pressbyrån

Jah eh Pressbyråns prakatik veckan är snart slut och kan slippa helvetes jobb (Jippi) kommer aldrig komma tillbax.
Men det är väll inte så hemskt som jag framställer det hela tiden det finns ju några ljusa tider då man kan tag maten när den gått ut eller om dom råkar bränna bullarna lite så får man dom, Men ändå så är det ju skit jobbigt att plocka varor 24/7 lixom asså åtta timmar i sträck måste jag stå och plocka varor och fronta för jag får ej stå i kassan!

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Acne

Tjenare!

Jag har en glad nyhet att ge ut Acne skorna är köpta på förmidaggen på måndagen. Skorna är bruna med sko snören och sen har den oxå en drag kedja på sidan riktigt manligt;).
Skorna kostade 1500 kroner något som jag gärna står och skryter om, Här är länk till skorna: http://shop.acnestudios.com/system/search/product.asp?id=749

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*


Ångest Söndag..

Tja

Ja denna söndag var mer eller mindra sagt riktigt jobbig inte för dagen var så jobbig utan för att ångesten innan jag ska tillbax till tråkiga Pressbyrån.Dagen började att min käre vän Linus ringde mig klockan 9 på morgonen ngt som gjorde att jag vaknade upp och kunde inte sommna om eftersom det var otroligt ljust jag fick bara gå upp, och spela lite Fifa 09.
Men efter Ca: 1 timme så skulle min lilla pappa gå ut och köpa en skjorta så då ville jag följa med honom eftersom jag vill köpa Acne skor för 1500 spän,Jag satte på mina förhandlingskrafter och börja förhandla som gick smort jag skulle och köpa skorna tillslut. Men jag var tvungen att Ducha, Städa Och övertala min mamma att hon ska köpa skor med mig och tillslut sa hon Nja.Så jag började raskt göra mina uppgifter som tog sisådär efter en 1 timme var jag kvar så då kolla jag upp att man kan köpa skorna i Weekday i drottninggatan eller i närmsta Acne affär då såg jag på hemsidan att det stog en adress och det var Lilla Nygatan 23, Och så såg jag att bussen gick om 4 minuter så då sprang jag iväg till bussen som jag hann med. Jag kom till stan så frågade jag min Mamma om vi skulle tag Nygatan eller drottninggatan hon svarade Nygatan när vi kom till Nygatan så såg jag att det var bara ett Acne kontor.... FAN OXÅ!

Oj :) jag glömde berätta att jag skulle på min Kusins 4 års kalas och vi var redan sena så vi han inte med att gå till drottninggatan så tyvär kom jag tomhämt till min kusins födelsedag eller kanske inte exakt utan ocå med den rosa bajen kepsen jag köpte till henne och hon stårlade upp över den lika mycket som den stora Bajen nallen jag gädde till henne föra året:). iallafall så gick kalaset och vi (vår släkt) hann med att bestämma att vi ska fira jul hemma hos min Kära faster Esther, något jag blev ganska nöjd med eftersom hon har den skönaste soffan. Men jag kan inte vara fullt glad eftersom min syster ska åka till Thailand över jul så jag missar henne på självaste julafton (suck) hon är ju så snäll och skön och så missar jag tyvärr oxå förberidningen av jul som att baka peppakackorna och handla julklapparna och titta på julfilmer.
Så det är tråkigt men det kommer ju fler jular.

Så var min söndag och den låter inte så ångestfull men det var den lite eftersom ja ni vet Pressbyrån...

Ps. Ska köpa Acne skorna Imorgon till 75%.

Ps1. Länk till skorna: http://shop.acnestudios.com/system/search/product.asp?id=749

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Monday James & Jose Monteiro

Tjenare.

Gammla sköna Bajen har gjort klart med sitt första nyförvärf inför säsongen 09 dom värvade honom i tisdags trots att han heter Monday i för namn! han är 22 år och 188 cm som är bra eftersom vi behöver långhet till truppen han var oxå med i OS med nigeria och van silver men han spelade bara i 11 minuter på hella OS och det var mot välbekanta Charlie Davies lag USA. men ngt som stör mig mycket är att Bajen ska alltid värva talanger för framtiden det är en seplar vi ska ha kontakt med men shit vakna bajen! Vi lever i nuet och inte i framtiden men som sagt så är det ju några månader kvar på "Silly Season"
så jag kan itne skälla ut dom innan dom ens har köpt klart.


Sen har ju oxå Jose förlångt till 2012 som är en bra grej tror jag men jag ser honom inte som en mitback eftersom han är mycket osäker som högerback skulle han vara briliant eftersom hans glidtacklingar är klockrena och han är fenomenal på huvet och sne får man inte glömma bort att han är snabb. Men bara om han Trännar på sitt posesionssinne som högerback och nöttar inlägg så kan det här varaen början på något riktigt bra.

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Hemma Igen..

Tja jag kom just hem från fotbollsträningen som var ganska rolig men jobbigt har fett ont i halsen nu är ganska förkyld skulle jag gissa snart är det gammla finna tv:n som gäller:P

men det ända jag kan tänka på nu är att jag ska upp halv 7 på morgonen imorgon och åka till pressbyrån vid sergelgången men det är inte det som skrämmer mig utan att jag måste jobba där i hela 8 timmar och jag kan aldrig sätta mig måste bara lasta varor, och shit idag hade vi oxå leverans så blev extra jobbigt. Men det är bara att tänka att man får betalt, Eller haha nej jag är ju på prao, Jag vill inte gå dig nästa vecka igen=( En sak som får mig på bättre tankar är att en annan gymnasie praktikant ska vara där i hala 4 månader och jobbar i 9 timmar-dagen.

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

12 Derbyn DU måste se

1.Boca Juniors-River Plate
2.Fenerbahce-Galatasaray
3.Panatinaikos-Olympiaco
5.Marseille-Paris s-g
6.Roma-Lazio
7.Hammarby-Djurgården
8.Inter-Milan
9.Hammarby-Aik
10.Aik-Djurgården
11.Strongest-Bolivar
12.Röda Stjärnan-???

Klubbmärken,Matchställ och Färger

Ja jag ska skriva lite nu om vem som har snyggarte klubbmärket i fotboll och snyggaste färgkombinationer på matchtröjer.


Hammarby har lätt det snyggaste klubbmärket en en grön-vit flaga inringat av en fin guldkrans inte för lite och inte för detaljerad helt perfekt finna färkombinationer är det oxå Aik:s klubbmärke är helt okej men dom har taggit klubbmärket från Stockholm ik och sen har dom lagt till lite detaljer men det är för detaljerat så det blir för mycket och för fult annars är gult och svart ganska snyggt. Djurgårdens behöver jag inte ens talla om hur fult det är ganska finna färger men för ljusa färger och en trekant som är en anning rund och så stor det D.I.F är riktigt lätt fantasilöst och fult tillsamans med Trelleborg är de fullaste klubbmärken. GBG,Sundsvall och Ljunskile är helt okej klubmärken Malmö,Gefle,Kalmar och Gais är melan fula.Medans Elfsborg,Örebro,Halmstad och Helsingborg är fula. Medans Norköping Och djurgården,Trelleborg är skit fula. Hammarby vinner kampen om det Snyggaste Klubbmärket Aik kommer två.

Här är Hela Listan:

Lag                          Betyg                                                                Betygskala:
1.Hammarby         4,8                                                                            
2.Aik                        3,9                                                                     4,5 - 5,0  Otroligt Vackert
3.Göteborg             2,7                                                                     4,0 - 4,5  Vackert
4.Ljunskile             2,7                                                                     3,5 - 3,9   Fint
5.Sundsvall            2,5                                                                     2,5 - 3,4  Okej
6.Kalmar                 2,4                                                                    2,0 -  2,4  Underkänt
7.Gefle                    2,1                                                                     1,5 - 1,9 Fult 
8.Gais                     2,1                                                                     0,5 - 1,4 Kräk
9.Malmö                 2,0                                                                     0,0 - 0,4 Inga ord
10.Elfsborg            2,0
11.Örebro              1,9
12.Halmstad         1,5
13.Helsingborg     1,3
14.Norköping        1,2
15.Djurgården       0,9
16.Trelleborg         0,7
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Matchställen då Hammarbys grönvita vinner här oxå dom snyggaste färg kombinationerna är grön-vit-svart men tyvär finns det inget lag som har det här i Allsvenskan Gais har Grönt-svart men har det helt fel dom har det mång-randigt men dom borde ha en svart tröja Där det är ett grönt bälte och gröna byxer men det har dom inte... Djurgårdens hammar och borta är ganska snygga, Aik:s är Snygga men mörka. Malmös,Gefles,Sundsvall, trelleborg,Elfsborg,Norköping och Halmstad är Fula. Djurgårdens, Ljungskile, Helsingborg, Kalmar,  Göteborg och Örebros är Helt okej.

Här är hela Listan:

Lag                                   Betyg
1.Hammarby                  4,2
2.Aik                                 3,9
3.Gais                              3,9
4.Djurgården                  3,5
5.Kalmar                         3,4
6.Ljungskile                   3,4
7.Göteborg                     3,1
8.Helsingborg               3,1
9.Örebro                         2,7
10.Elfsborg                    2,6
11.Sundsvall                 2,5
12.Halmstad                2,4
13.Norköping               2,4
14.Trelleborg               2,2
15.Gefle                        0,5
16.Malmö                     0,3

Betygskalan är samma som Klubbmärkerna.

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

"Always look on the bright side of life"

Haha mina päron ska åka till köpenhamn över helgen och det tog jag med ett leende på läpparna party hella natten i alla dagar jag trodde min brosha skulle vara min barnvakt så det är ju chill han skulle någ ändå bara vara hos sin tjej.. men sen idag fick jag reda på att min lilla bloivianska farmor (Irma Pirula) ska vara barnvakt... för min brosha sägs vara för slarvig och oansvarig... så jag grät i några timmar men ... "Always look on the bright side of life"
och den ljusa sidan är att jag får tag fram min rostiga spanska:)

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*

Hammarby???

Jo det var ju en skön förlust igår mot Norköping med 5-2 sen 2 omgångar sen var redan klara för den sköna superettan.
man bara skrattar när man ser på målen dom gjorde försvaret går och skiter i att markera dom försöker inte ens och just nu det enda positiva Charlie Davies vår lilla stjärna som äger alla men det är bara att skräppa ner denna säsong så fortsätter vi nästa år att jaga guldet. vi skiter i den här säsongen och tar nya frächa tag:)

och såhär borde startelvan se ut nästa år men har vi ordentligt med pengar?



start elva/trupp 09

Rami--björklund---hopf

VB-ny--emil---Fadi
VMB-NY Tung*--Traore--Sulan (Tas ut på derbyn)
HMB-Bengtsson--james--törnstrand
HB-David--Monteiro--??

VMF-NY*--Söderström--Sema
DM--Lolo--Jensen--Bojan
OM-NY* Spelgeni med tungt skott--Gaete--tello
HMF-Ekan--Tello--??

HF-Charlie--Jawo-Paulsen
VF-NY*--Olof--Freddy. Sm guld eller vad?

*Punkt slut det är the Razmathaz som har talat*

Idag Bloggare imorgon??

Hihi idag börjar jag min blogg och man får hoppas jag pallar skriva ner mkt i denna och inte som det hände med min förra (3 INLÄGG PÅ ETT ÅR) jag orkar iallafall inte skriva om dagens händelse.. och föreseten den här bloggen kommer handla om det mesta fast av sköna orsaker kmr det vara mest skriva om gröna sköna underbara bajen, men sen oxå kmr den handla om musik ,fritid, sport, mode och lite annat.

*Punkt slut det är The razmathaz som har talat"

RSS 2.0