Silly Season

Tja!

Ja idag ska jag skriva lite om Silly seasonrykten men mest ska jag titta på vilcka spelare jag vill ha till Hammarby, villka som passar bäst i Hammarby och villken posetion jag skulle vilja förbättra mest.

Vi börjar med Silly Season rykterna:

Bekräftande in:
Monday James
Bekräftade ut:
Kleber

Rykten in: RYKTEN IN:

Veigar Pall Gunnarsson (Stabaek) Detta rykte skall tas med en nypa salt. Det är ett klassiskt "forum-rykte" och det är oklart om det finns någon som helst sanning i det. Islänningen har ett fantastiskt målsnitt i norska mästarlaget, där han gjort 60 mål på 120 matcher. Och han har i år varit högst bidragande till Stabaeks ligaguld. Det som däremot talar för en övergång är att norrmännen har det illa ställt ekonomiskt, och att Gunnarsson tidigare varit aktuell för Hammarby, då.

Daniel Nannskog

Rasmus Bengtsson

Daniel BramBerg

Stefan Larsson

Patrik Gerbrand

Wikström.

1. Jah det här är dom spelarna men jag skulle verkligen vilja ha en spelare som har ett luktsinne som målsinne och oxå en kraftig huveddspelare som forward.

2. sen en tung mitback i 27 års ålder som kan sina grejer han ska vara snabb och bryt säker men framförallt grym på nicka.

3. En spelfördelar en klasisk nummer #10 helt änkelt han ska kunna passa dom finnaste passarna med ett okej skott och ha ett spelsinne som dom bästa.

4. En vänstermitfältare han ska vara kvick som bara den ha en teknik och en hyfsat skott han ska vara väll runt 24 år som har en framtid i klubben som Haris fast en bättre kopia av Haris.

5. En vänsterback som är ungefär lika bra som Emil i offensiven men han ska ha en bra defensiv oxå. sne ska han gärna få han ett bättre inlägg än Emil vänsterbackan jag vill ha behöver inte vara den bästa men en stabilback som kan orsaka darr i motståndarna. helst under 29 oxå.

6. En forward till som kanske Guterstam faktiskt skulle gärna ha honom kvar på nio inhopp och 2 från start har han gjort 2 mål och 2 assist det är något som är en ganska bra statestik från en spelare som har varit i Bajen ett halvår. skulle vara riktigt roligt om han skulle få ett nytt låne kontrakt från Bajen.

Jah men villka spelare ska det vara som fyller detta roller jo jag har svaret här nedanför:

Som forward skulle jag verkligen mer än super glad vara om bajen skulle rå hit den här killen Veigar Pall Gunnarsson titta på länken (http://www.youtube.com/watch?v=rf3MoRJwf-4) så ser ni villka mål han gör han gör verkligen dom målen som Bajen behöver en perfekt Kompis till Charlie med Veigar passar nickar och skjuter från långt håll så springer Charlie sönder motståndar lagets backar desutom så skarvar han bra oxå till Charlie som driblar bort backen och dunkar in Målen det är självklart att Hammarby med den här spelarn kommer göra oehört många mål. En drömvärvning.

Som nummer 2 alltså backen så skulle jag tag in Max von Schlebrügge en ledartyp som är oehört bra riktigt bra nickar sen vemsomhelst skulle kunna spela bra som Back med Max vid sidan oxå en drömvärvining men e ganska omöjligt just nu så Kanske skulle nog Rasmus Bengtsson vara mitt vall nr.2 eftersom han har ett mycket bra huved oxå och gjorde 4 mål förra säsongen och en assist men han är inte så rutinerad och ledartyp som Max det är därför Rasmus är nr.2. oxå självklart en drömvärving som vi måste ha om vi ska nosa i toppen.

Nummer 3 oxå skit viktigt han behöver inte vara så jävla grym eller så han måste vara bra och oxå som kan utväcklas i klubben för vi kan inte köpa dom 2 andra nyförvärven om vi ska ha en skit grym spelre på den här rollen men han måste vara bra och ha en fin spelförstålse som Riquelme haha eller nästan.vem inte om Wandersson de gama skulle sitta klockrent på den positionen. är nog dock för dyr för Bajen.

4 då Vänster mitfältaren jah PFO måste ju vara perfekt en mycket bra spelare faktiskt han skulle vara ett lyft för Bajen skulle jag tro även om han är 30 år. men om inte det skulle funka med honom eller med någon anna så skulle jag faktiskt sätta upp Emil på Vänster kanten eftersom hans offensiv är ju jätte finn och han brukar ju ha kvalitet i inläggen han skulle vara en intresant spelare på Vänstermitfältet.

Nummer 5 en vänsterback ja vem har en finn offensiv och ganska bra på definsiven om inte Gunnnar thor Gunarsson haha jah faktiskt kommer ni inte ihåg den underbara vårkvällen där han dominerade vänsterkanten jah mycket bra spelare och om han skulle få lite speltid så skulle han någ komma tillbacka till Helsingborgsmatchen förevigt. Sen finns oxå Stefan Larsson som är ganska bra med ett hyfsat skott.Om inte ska man väll oxå Titta på Monday James han kan oxå vara en intressant prick på vänsterbacken.

Nummer 6 sista spelaren Olof Guterstam slutade säsongen 2008 på enn mycket bra sätt en spelare som kan göra riktigt finna inhopp och avgöra med sin nickskarv som till Traore mot Sundsvall borta eller Lsk hemma när han passade Freddy en spelare som verkligen kan bara en mycket viktig spelare för Bajen.

Jah såja där får ni min analys.

*Punkt slut det är The Razmathaz som har talat*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0