Stick från Hammarby!

Tack lolo du skäller så jävla mycket på truppen. Nu har du gjort så vi förlorat mot gnaget med 1-0. Inte bara det utan du trackar på alla spelare hela tiden. Du förstör stämningen. snälla jag ber på mina bara knän stick från Hammarby genast till danmark eller norge. Du är inte bättre än så. Eller så biter du ihop och sluta tro att du är bäst i laget för det är något du verkligen inte är. titta på Igor, Superemil, söderström, mikkel, maic, traore osv titta vilken inställning dom har. kom tillbax när du fattat vinkelen...

DU ÄR INTE ALLSVENSKANS BÄSTA MITTFÄLTARE DU ÄR TOPP 10 

STICK FRÅN HAMMARBY!

Han kan gärna tag med sig Rami, Freddy, Urban  och TA osv... pallar inte skriva alla.

The Raz*

Ett derby som hade allt utom vinst

Här kommer en rapport eller analys från derbyt som hade allt förutom vinst. Jag gick med två polare till bågen för att tag infernotåget. När vi kommer dit så är det massa poliser på en rad och säger att vi ska släppas in 18:50. tiden går och alla börjar tröttna på att polisen inte släpper in oss så då trycker alla bajare som ska på tåget vi hållde på att vinna och vi går nästan in dom i pendel stationens gång. men som sagt dom fega äckliga no lifers vidriga poliserna börjar ta upp batonger och slåss sen kommer det även någon polis bakifrån. Efter ett tag som testar vi igen men det händer också samma sak. Några minuter släpps alla in med inte på det smidigaste sättet för alla börjat kuta och det blir fullt så man kläms mellan dörrarna. Efter man kommit igenom dörrarna så har väll alla som vart där fått massa sår. jag fattar inte hur polisen tänkte här och hur det skulle bli bättre genom att släppa in alla samtidigt. Sen på infernotåget som blev nästan som ett familjetåg eftersom det var sjukt mycket mer poliser i varje vagn och nya regler om att man inte får hoppa stå på sätena eller banka i taket. Polisen har förstört allt! Grattis!

Vägen till råsunde blev riktigt skön mycket pyro och sång tyvärr kan jag inte gå in på vad som riktigt hände för det finns visa familje medlemar som läser denna blogg.

På stadionen blir bajens tifo ganska snyggt. Det stog hif över  hela läktaren med grön vitt och gult. Sen blir det snyggare när dom tänder massa bengaliska eldar samt rökisar. draget var inte det bästa men var väll bra på tanke hur dom spelade i första. I andra blir det bättre men jag tror vi vann denna läktarmatch med sång och tifo. Tifot eftersom bengallerna och rökisarna som gjorde att vi tog dom. Sen sången för vi höll igång 90+ det gjorde inte dom. Dom kanske höll igång 85 minuter eftersom det var tider där det var knäpptyst från gnagar klacken. men misförstå mig inte jag hörde den visa stunder. Men vi sjöng hela tiden men vi borde sjungit lite starkare för då hade det blivit en säker vinst.

På hemvägen så sjöngs det i tåget trots förlust som visar stor bajenanda.

Några filmer jag klippt ihopp från matchen: Den första är med en låt och lite bättre klippning. Den andra är enbart med läktarljud!







The Raz*

Snart: FAAAANTAAAASSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Sitter hemma här och chilar och väntar på att vårets sista match ska börja. Matchen spelas såklart mot ajkå på råsunda. Hammarby har superemil, Traore och Charlie avstängda. Och sen så ska Armas, Monday och Haris testas på match uppvärmningen. Jag ber med mina bara knän till gud och verkligen hoppas på en AJKÅ KROSS!! iaf snart är det dags att börja sjunga fantasi, pissa på aik, solna tatare och alla suger kuk i ajkå ramsorna. Infernotåget går klockan 18:44 från sthlm-södra.

aja tajrååååååååååååååååååååååååååååååå

KROSSA GNAGET!!!!



The Raz*

Inför Ajkå-Hammarby (KROSSA GNAGET!)

Förord
Nu återgår jag till min vanliga Inför artikel som jag brukar göra. Jag har inte orkat göra det tigdigar för att det har inte funnits så mycket att säga. Eller så har jag inte orkat. Jag hoppas på en skön match som ska vara jätte spännande det är min dröm.I Hammarby så finns inte Superemil, Traore och Charlie davies pga Avstängningar. Igor, Monday och Laitinen är halvskadade och beslut om dom får spela tas på uppvärmningen imorgon. Jag hoppas verkligen Monday kan spela men framförallt IGOR. Laitinen bryr jag mig inte så mycket om. Laget som har mest hjärta vinner så vårat jobb på läktarn är att sjunga även om gnaget leder med 1 eller 2 noll. Ajkå saknar hoovield pga avstängning. Hammarby kommer från två segrar och en oavgjord medans aik kommer från en förlust och en oavgjord.

Matchen
Jag hoppas Hammarby fortsätter spela den tråkiga grisfotbollen. Hammarby har tagit 7 poäng på 3 matcher när man spelat grisfotboll. Dom har även inte ens släppt in ett enda mål när man lirat grisfotbollen. Hammarby bordet satsa på defensiven eftersom aik har endast gjort 9 mål och släppt in 8. Så det är bara att köra.

Jag hoppas bajen ställer upp med denna start11:

-----------------------------Poppe------------------------------

José----------Monday------------Igor--------Söderström

Castro--------Mikkel---------------Lolo------------Helg

-----------------Freddy---------------Natan----------------

Kommentar:
Jag tänker inte gissa på hur tony g kommer ställa upp för det finns många olika varianter. Sen så kanske inte ens Igor och Monday kan spela så vi får se. Sen hoppas jag Maic kan komma in i halvlek med sin speed.

Läktarmatchen
Hammarby kommer göra ett tfo med koreografi ungefär som mot Dif fast lite annat. Jag vet inte hur aik kommer ha men om dom når upp i samma klass som dom gjorde mot Dif så kommer HU ha svårt att knäcka det. Men jag tror bajen vinner här om alla HÅLLER UPP SINA LAPPAR ORDENTLIGT. Sen med sånger och sånt kommer Bajen lätta att krossa dom. Och om vi ligger under kommer vi bara sjunga högre om aik ligger under sjunger dom lägre. Men man kan ha en dålig klackdag ibland men jag hoppas den inte kommer imorgon.

Så här såg det ut förra året: Inte det snyggaste tifot men det var för att råsunde polisen gjorde bort sig osv.



Vi ska se uppför:
Obolo: vi får inte ge han någon plats alls för då kan han göra fina grejer. Gabriel özcan är oxå grym med sin tekniska bit. Örlund har varigt grym i Aik så vi får skjuta bra imorgon.

Aik ska se upp för:
*Igor Armas är så jävla grym på huvet ingen kan tag honom där. sen sina klockrena tacklingar är otroligt värdefulla. Kommer bli riktig svårt att vara utan honom imorgon.

*Björklund har gjort otroliga räddningar på matcher framförallt derbyn. Han har hållit nollan  tre matcher i rad så vi får hoppas han fortsätter med det.

*Natan har varigt avstängd hela förgående veckan så han är jätte fräsch nu. Vi behöver hans huve och snabbhet. Hoppas första derbymålet kommer imorgon.

Tipps:
Gnaget-Hammarby 2-2
Obolo 17 Castro 56
Obolo 43  Maic 79

The Raz*

Bajen-halmstad idag!

Idag spå morgonen så spelade jag fotbolls match mot något moderatlag! Vi vann med 1-0 men var definitivt inte värda segern. Iaf så bryr jag mig inte så mycket mer om det. Idag klockan 16:00 så är det Hammarby som tar emot äckliga HBK på SÖS. Jag hoppas på runt 10.000 eftersom det regnar och " vissa" vill inte bli blötta dom kan dö då. Hammarby saknar tyvärr backgeneral IGOR ARMAS. Han har hållit ihop bajens försvar och kan inte ens ersättas av John Terry. Annars så är det väll davies och paulse som är borta. Jag hoppas på en till 1-0 seger och det är även mitt tipps. Det är bara att lira grisfotboll 90+. Bajens klack kommer såklart hålla igång 90+. Sen vill jag bara lyfta fram Traoré för han sliter otroligt bra. aja någon oväntat målskytt gör mål idag tror jag o ch målet kommer i 56 minuten. och juste jag ska gå på matchen med GW haha oväntat men alla mina andra polare som jag alltid går med har inga pengar så det får bli gw idag.

The Raz*

 

3 nya sköna poäng!

Igår vann bajen mot brommapojkarna med 1-0 i en riktigt grismatch med inget skön lir alls. Men vad gör det när vårat kära bajen vinner. Hammarby höll även nollan för andra matchen i rad. Jag säger dumpa shabban det ända han gör är att kosta och bajen behöver verkligen ingen sån spelare nu som bara kostar sjukt mycket och han är långt ifrån värd 400.000 kr per match. Satsa på Poppe och Hopfs så går allt bra med ekonomin. Bajens klack var väll ganska bra men kunde lätt varigt bättre. Nu hoppas jag på att alla sluter upp mot halmstad på lördag. Det finns ingen anldning varför man inte ska dra sig till Söderstadion. Och om vi tar vinner mot Halmstad så kommer det ju lätt bli över 30.000 mot aik. Om det är något Hammarby har saknat är det ju derby publik ända sen 2007 så har det varigt fruktansvärt dålig derbypublik när bajen spelat. Här kommer en film från Bp-bajen. Draget kunde bli mycket bättre på många ställen men det är svårt att få igång ett grymt bra tryck när man har en kortsida och sen en långsida men aja. Sen så pallade jag inte filma så mycket så det är konstigt klippt och så.





The Raz*

SANT

Skrivet av Ola Wernström

Fem matcher. Fem av 30. Ekonomiskt larm från klar himmel och ordförandeavhopp mitt i natten, att Charlie Davies stängs av är Hammarbys allra svåraste smäll. Krisklubben ska nu försöka klara nytt kontrakt utan sin enda anfallare. Men det är inte det som är grejen. Det är principen.

Svensk fotbolls mest oberäkneliga matchvinnare har slagit till igen. Helt plötsligt. Khenneth Tallinger är ordförande för en disciplinnämnd som nu tydligen kände för att kliva in och spela en roll, förmodligen en högst avgörande roll i den högsta serien. Den gör så ibland, den där nämnden.

Örebro och Nordin Gerzic vet också, t ex. Den mest karriärhotande sultacklingen kan passera rakt igenom hela elitfotbollen utan åtgärd men så kan det dyka upp ett moment lite vid sidan av spelet värt att mötas om och slå till emot med full kraft.

 Kan inte förstå att fotbollen kan tycka att det är ok med helt regelvidriga mål, helt galna kort till höger och vänster av olika kulörer, missade straffar, skänkta straffar, bollar som är inne eller ute bedömda som ute respektive inne för att sen stenhårt döma i disciplinära frågor i efterhand.

Hur kan sporten som inte litar på tekniken under match lägga så mycket i dess händer efteråt? Inte så lite efteråt heller.

Vad tar alla dessa disciplinnämnder så lång tid att agera? Vi har sett år efter år under hockeyslutspelen, då och då i fotbollen.

 ”Det är viktigt att såna här ärenden behandlas snabbt”, sa tydligen ordförande Tallinger om just Davies-fallet. Och väntade en vecka. Hammarby hann spela och Davies hann bli matchvinnare däremellan.

 Fråga gärna Malmö FF om de tycker att disciplinnämnden var tillräckligt snabb. Jag menar, om det nu var ett så fruktansvärt tilltag – ”bland det grövsta jag har sett” enligt Tallinger – borde det ju ha varit ett rätt akut ärende. När tar ni upp det? ”Tja…vi får väl se…om en kvart-två veckor” hade varit ett ärligare besked.

 Hur mycket rättvisa skipades nu då? Var Charlie Davies oprovocerad? Tänk om Michael Almebäck skrek ”jävla neger” i momentet före. Tror verkligen inte det men tänk OM?! Det syns i så fall inte på film.

Fotbollen har bestämt sig för att bilden ger hela sanningen och ingenting annat än sanningen. I detta fall i det närmaste ett flygfoto, följt av en närbild på en blodig back. Tänk om han bet sig i läppen. Tror inte det, men tänk OM.

Jag tar till armbågarna här alltså för att belysa det faktum att en film inte alldeles säkert ger hela sanningen. Inte för att försvara Davies sätt att ”spela fotboll” i den där situationen.

 Fotbollens egen hobbydomstol – som ses nån gång då och då men svingar domarklubban tungt och hårt – är så pass nyckfull att lotteriinspektionen borde vara med på mötena

The Raz*

Fantasssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

AIK-klacken skanderar "vi vill ha Zoran kvar, vi vill ha Zoran kvar"... Humor.
FANTASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! NÄR SKA GNAGET SLUTA TAG FRÅN OSS?


Iaf s¨kommer det bli INFERNOTÅG TILL BROMMA IMORGON sen har jag en vodka som man kör innan vid bågen...


KROSSA BP!


The Raz


Tillbax från en Grrrrrrrrrrrreeeeeeeeyttttt födelse day!

Fyfan fan vad najs med vinst mot Malmö idag. Jag kan faktiskt inte beskriva hur mycket spelarna äntligen kämpade och visade hjärta som dårar. Verkligen ett plus till spelarna. Som jag skrev i inför artikeln så sa jag att kämpa och spela med hjärtat är vårt vinnar koncept. Tänker inte skriva så mycket mer om det. Klacken var tyst i första som planerat något jag var emot men ändå inte så farligt. I andra så kom inte Draget riktigt igång som var tråkigt men lite röj var det ju. Jag är så jävla stolt över spelarna som visa hjärtat, asså äntligen! Jag fick 2500 kronor sammanlagt av min släkt och en ticha av mina syskon. Nu ska jag njuta av denna fina vinst till på tisdag då Uppladdning Bp borta börjar.

Dagen i ordning
Brunch
Krök
Match
Film.



Bilder finns på Bildbloggen
DET É VI SOM É HAMMARBY!

The Raz*

Inför Hammarby-Malmö (DAGS FÖR KAOS!)

Tänker inte göra min gammla vanliga Inför artikel utan nu skriver jag bara rakt från hjärtat. Och det är även vad spelarna borde göra, Kör med hjärtat förfan! Hammarby har vunnit en match på 8 Matcher med ett uselt spel. Bajen måste fan visa hjärta gå in i närkamperna kör inte längre för pengarna utan nu för klubb märket. Dags att visa att vi är bajen och ingen kan gå ifrån Söderstadion utan tårar och blod i kroppen.

På läktar håll har jag hört otroliga rykten som jag tyvärr inte skriva här... Jag skriver i efterhand om det jag har hört. En sak är säkert att det kommer bli KAOS OCH RÖJ iaf från andra halvlek.... Vi får se hur läktarmatchen utvecklas för det är två grupper som har två åsikter. en är att vi ska sjönga hela matchen och tag klagomålen efter slutsignalen. Den andra är att det ska vara en helt tyst halvlek som protest för det usla spelet. Men hur som helst kommer det bli KAOS!

The Raz*

TAG ANSVAR, AVGÅ TONY G

Jag har verkligen fått nog av Tony Gustavsson och hans prat. nu är det dasg att göra stora förändringar så vi säkrar Kontraktet. Tony G vill spela fint fast vi har en isel trupp då måste vi kunna spela lite tråkigare... Men tony g vet verkligen bara hur man spelar på ett sätt så nu är det väll dags att sparka tony...

Jag skulle vilja se Janne andersson från Halmstad eller Thomas Prahl från trelleborg eller Bps tränare vet ej vad han heter.

Men självklart så skulle KUNG CRATZ VAR DRÖMMEN!

AVGÅ TONY GUSTAVSSON!

KROSSA MALMÖ!

The Raz*

Inför örebro-Hammarby (Tony G dags att ändra laget va?)

Förord
Hammarby måste verkligen börja lira mycket enklare och rakare för att hålla sig kvar. Tony har helt fel taktik med detta lag vi har inte laget som vi hade föra året vi har en sämre trupp men då kan vi inte spela så svårt. Vi måste ändra till ett spel som BP eller Gävle har. Vi måste börja lira lite som 2001 med Kung Cratz. Örebro  har kämpat till sig 0 poäng och det gör att dom ligger på 11:e plats med 3 vinster och 4 förluster. Dom har släppt in 6 mål och gjort 5 alltså har dom 1- i målskillnad. Vårat kära Hammarby ligger näst sist alltså på 15:e plats med 5 poäng. 1 vinst 2 oavgjorda och 4 förluster har bajen hunnit med på 7 omgångar. Hammarby har även släppt in 12 mål och gjort 8 alltså så har dom 4- i målskillnad.

Matchen
Jag hoppas och tror faktiskt Tony kommer ändra lite i laget nu när det gått som det gått. Om ni frågar mig så hoppas jag att vi kör en diamant igen som vi spelat dom tidigare år. sen skit i Lolo&mikkel på mitten(!), förstå det går inte att spela så! Jag vet tyvärr inte om Rami kommer spela. Annars så har jag inte mycket mer att säga...

Jag skulle ställa upp så här:
-------------------Rami------------------------

José----Armas----Traore----Superemil

---------------------Lolo------------------------

Helg--------------Caete--------------Castro

------------Freddy-----------Charlie---------

Jag tror detta lag ställer upp:
--------------------------Rami---------------------

Traore-----Monday-----Armas---Superemil

-------------------------Mikkel-----------------------

Freddy----------------Gaete------------------Castro

------------------Natan---------Charlie

Jag tror det är riktigt svår att förutse startelvan tills imorgon så det här är en ren gissning. Annars med den startelvan. Jag tror faktiskt Tony kan bänka stjärnor som  Lolo efter som han har bänkad erkan förut, Så jag ser det inte som en omöjlighet. jag ville ställa upp så är det en diamant med offensiv kraft eftersom jag vill spela offensivt med den anledning det är roligast.

Läktarmatchen
Behövs inte säga så mycket Örebro har ingen riktig klack och Örebro är nära så kanske 600 bajare sluter upp. en klar seger för Bajens Nr 12. Tror det inte blir något tifo men man vet aldrig.

Se upp för

Kan inte så många namn i Örebro men John Alvbåge i målet är i grym form så definitivt så hoppas jag att vi skärper avsluten imorgon. Nordin eller vad han heter är avstängd så han tar jag inte upp. Kim olsen är en grym spelare som bajens baklinje måste se upp för.

Örebro ska se upp för
*Superemil är alltid ett orosmoment så självklart ska han upp här. Den snabbe unga groooova vänsterbacken har gjort 2 mål och 2 assist på 7 Allsvenska matcher som vänsterback(!). Han jobbar även bra i defensiven.

*Castro Tello var grym mot Gais men var inte lika bra mot Kalmar fast det är svårt när hela laget deppar och tränaren sitter tyst på en stol.

*Om Rami spelar igen är det en klart tillgång han gjorde verkligen en bra match och sänkte ner siffrorna mot Kalmar. Med andra ord den enda godkända spelaren mot Kalmar.

Tipps

Örebro-Hammarby 2-2
Kim 4    Castro 24
Kim 64  Freddy 91

Det svänger om Bajen!

The Raz*

AVGÅ TONY!

VAKNA!

TONY G SPELAR FÖR SVÅR FOTOLL FÖR DENNA TRUPP VI HAR IDAG. HAN BORDE SE TYDLIGT PÅ VAD SOM BORDE ÄNDRAS MEN EFTERSOM HAN INTE GJORT DET SÅ FINNS DET BARA EN VÄG EFTERSOM VI INTE KAN KÖPA KLASSSPELARE BARA SÅDÄR.

AVGÅ TONY MED OMEDELBAR VERKAN.

The Raz*

Blöder i hjärtat....

Idag dagen efter Kalmars totala förnedring! och inte bara i mål utan även i spelet. Jag har alltid gillat Tony G men det har bli för svårt uppdrag för våra kära tränare och jag hoppas att han avgår snarast. Bajens publik igår bevisade igen att vi är topp 5 av världens bästa publik, Vi sjöng när vi låg under med 4-1 hela tiden även efter slutsignalen. Jag orkar inte analysera matchen eller ngt annat.

ALLA BAJARE SOM BOJKOTTAR HAMMARBY FÖR DOMS USLA SPEL HAR INGA GRÖN-VITA HJÄRTAN.

AVGÅ TONY VI HAR FÅTT NOG!

The Raz*

Inför Hammarby-Kalmar (Ska tony våga ändra i laget?)

Förord
Hammarby tar emot Kalmar imorgon onsdag på Söderstadion i söder. Hammarby har spelat hittills 2 matcher på SÖS och förlorat alla den ena mot gävle med 2-1 och den andra mot GBG med 1-0. Hammarby har inte bara inlett knackigt på SÖS utan även på bortaplan. Hammarby har skrapat ihop 5 poäng inför morgondagens möte. Ett kryss mot Gais och Elfsborg och sedan vunnit en på råsunda mot Djurgården. Kalmar har även dom 5 poäng.

Matchen
Jag hoppas bajen spelar offensivt och verkligen satsar och försöker vinna mot Kalmar, Kämpa om man ligger under kämpa hela tiden. Jag hoppas verkligen det blir en rolig match men det går ju tyvärr inte när man möter en gäng som Kalmar. Jag tror annars på ett häftigt boll övertag för Bajen och mycket slit. Men även om jag tror på en tråkig match så har jag en känsla av att det kommer bli en fartfylld match för första gången i världshistorien för Kalmar. Jag tror Hammarby går ut som segrare denna match men vi får väll se.

Jag hoppas Tony G ställer upp med följande lag: (kanske lite väll för mycket vänsterfot....)
-----------------------Rami-------------------------

Söderström---Igor---Monday----Superemil

----------------------Mikkel-------------------------

Helg----------------gaete----------------Castro

--------------Natan---------Charlie---------------

Men jag tror han ställer upp med denna:
-----------------------Rami-------------------------

Josè-------Monday-------Igor-------Superemil

Söderström-----Mikkel-----Lolo-------Castro

---------------Natan--------------Charlie----------


Den startelvan jag ville är verkligen najs asså då ställer vi upp med en laguppställning som verkligen är ung och ivrig. Tyvärr så tror jag han ställer upp som på den jag trodde men han kan oxå ställe upp med Gaete fast då tror jag han får spela på kanten.

Läktarmatchen

Jah Bajen är verkligen groooooova på att sjunga vi sjunger ut på derby,hemmamatchen och Bortamatch det spelar ingen roll! Kalmar har inget att säga till och det blir nog inget tifo så jag behöver väll inte prata så mycket om läktarmatchen.
Publiksiffran kommer väll landa på någonstans vid 10.000.

Se upp för
Vi ska verkligen se upp för Rasmus Elm han är en av Sveriges största talanger spelar även i landslaget. man ska verkligen se upp för hans skott och hans nick skarvar eftersom han är så lång fast Igor tar väll han om honom. Kan inte så mycket om Kalmar och dom har inte stuckit upp så jag skriver inte mer på denna punkt.

Kalmar ska se upp för

*Superemil helt klart i mina ögon en av Allsvenskans bästa spelare. 2 mål och 2 assist på 6 matcher som vänsterback det är verkligen något extra. Behövs väll inte sägas mer om denna sköna lirare.

*Castro-Tello var klart Bajenspelare i torsdags mot gais. Han sköt han målade han passade han styrde upp Bajens anfall precis som jag vill ha han. Om han spelar lika bra mot Kalmar kommer han definitivt vara ett orosmoment för Kalmar.

*Natan Paulse gjorde sitt första Allsvenska mål för säsongen mot gais. Det var riktigt snyggt, En lobbnick ungefär likadant som mot Djurgården fast lite snyggare. Kanske självförtroendet går upp för sydafrikanen och blir en nyckelspelare i Hammarby.

*Rami Shabban är tillbaka i målet mot Kalmar och om han lirar som bäst som vi vet hur landslags målvakten kan göra kommer han vara en otrolig tillgång till dagens Hammarby.

Tipps
Hammarby-Kalmar 1-0 (0-0)
Castro 72

The Raz*

Analys av valborg och mer....

Kvällen börja med fotboll och förkrök i Q-hallen med Martin,Anton,gw,joel,linus,jag och victor. när klockan stog på 20 över 9 så drog jag, vitor,gw och Linus vidare med spriten till konsum där vi köpte en massa fanta för att blanda drickan med. vid klockan 10 så drog vi hem till Linus för att fortsätta kröket. Victor blev full först vid klockan 11 jag blev full vid 1. Vid ett så hade vi förkrök färdigt och det var dags att festa någon annanstans. Följande information är tyvärr inget jag kan prata om men ni kan tro mina ord att det var hur sjukt som helst!

det jag kan berätta är att jag var full ända tills någonstans mellan 3 och fyra på dagen. det var sjukt jobbigt att vara full så länge men ändå ganska najs. efter klockan 3 så var det väll jobbigare då eftersom då var man ju bakis. jag kan oxå säga en skön snubbe vi mötte någon stans kommer ej ihåg var men en av sköna snubbar vi mötte någon gång mellan 4 på morgonen när vi var på väg hem till Linus så en av dom var matte brolin!

Idag på dagen så har jag solat och spelat spel på centrala parken med mina syskon. man måste ju tag vara på det fina vädret!:P. Sen på kvällen har jag chillat här hemma och på kvällen palla jag inte göra ngt med vänner eller så så jag tog det lungt och såg barcelona krossa Real med 6-2. Jag hejade såklart på Madrid men Barcelona spelade mkt roligare och var verkligen värda vinnare. Det ända man kan säga nu så är det väll att Barcelon har inte bara vunnit El classico utan även med denna vinst säkrat guldet om inget mirakel händer och dom förlårar 3 gånger på dom sista 4 matcherna medans Madrid vinner alla fyra matcher.

Sen kan jag ju oxå berätta att nu efter valborg och alla bajenmatcher jag varigt på så har jag nästan inga pengar kvar. Eller har lite men måste spara för det är sjukt många matcher under maj man måste se. Så jag skippar klacken och polarna/bröderna mot Kalmar på onsdag och tittar istället matchen från sittplats med min pappa för han bjuder och man måste väll dra på alla matcher! Pappa betalar....Sen jag skippar ju bröderna och klacken mot Kalmar men det betyder oxå att jag kommer sakna allt det där och vara mkt mkt taggare på dom andra matcherna som dom spelar under maj.

Imorgon så ska jag spela match mot något skumt lag som heter athletic och är från någon förort. Då är det även premiär för mina nya fotbollsskor! sen så kommer jag väll gå hem och ta det lungt.

Just det även bilder av valborg kommer snart på bildbloggen coh på denna blogg..

The Raz*

RSS 2.0