Dålig styrelse..

dåligt av styrelsen att betala såna höga löner så dom måste sälja spelare på sommarfönstret för att inte gå 30 miljoner minus. då får dom tänka vi kanske inte ska köpa en spelare som kräver överdrivet med lön. man får tänka lite innan man gör en affär. och sen att han typ en video snubbe! det är ju sjukt onödigt.

det jag säger är att jag är inte orolig för att åka ut tvärtom. men om dom måste sälja chanko och Charlie för att inte gå 30 miljoner i minus så är det sjukt dålig hantering av spelar köpen och lönerna. sen att vi har en överdrivet styrelse är sjukt dåligt. sen så om dom inte säljer lolo eller cd så ser det ut som att vi kan vara i topp men då krävs det att vi får lite flyt med oss. och sen med massa konstiga helt anstälda jobb som chefer och analytiker av video och gräs är onödigt som fan.
styrelsen har verkligen en stor kanske 10 stcyken personer som gör massa onödigt jobb för typ 50.000 i månaden.
det är sjukt dåligt. bara för att barcelona har det. men dom är ju oxå ett av världens rikaste lag.

till slut måste man tänka att Hammarby kan vinna AS med dagens trupp även om det inte är den bästa. det är inte så att det är spanska eller italienska ligan där bara TVÅ lag kan vinna utan det är AS!!!!!!

The Raz*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Innan du försöker dig på att skriva saker du inte vet något om så ta reda på fakta. Vilka 30 milj. Vad får du uppgifterna om styrelsens löner? Att sitta i en styrelse ger inte nån lön. Däremot arvoden.



Vilka onödiga jobb gör styrelsen?



"sen att vi har en överdrivet styrelse är sjukt dåligt."



Vad menar du här?



Använd gärna rättstavningsprogram.

2009-03-15 @ 17:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0