Tränarfrågan

Ännu en gång söker vi efter en ny huvudtränare änu en gång står vi här och letar. Det är tredje gången på 1 år. Och nu får vi allt anställa rätt person. Vi kan inte sparka en medelmåttig tränare som Tony och tillsätta Thom Åhlund som inte har gjort någonting rätt. Vi kan inte heller ersätta han med En Aikare som blev sparkad från Assyriska och en assisterande tränare som spelat i Djurgården och Göteborg som tog över Enköping i Superettan. Med 2 år som Jesper som tränare åkte dom ner till Enköping och Jesper sparkades. Visst vi hade inge pengar men istället för att ta två dåliga tränare kunde vi ta en bra. Eller så kunde vi ju tillsätta Roger Franzen som inte skulle bli någon extra kostnad då han redan är anställd av Bajen i HTFF.

Dock tror jag att denna gång kommer det bli bättre för dom som bestämde tränarna då har avgått eller sparkats så jag tror det blir lite bättre nu. Min personliga favorit är Roger Franzen som gjort underverk med HTFF. Han har fått ett par ungdomar presterat på Superettan nivå. Just nu leder dom Division 1 norra och ser ut som dom går upp i Superettan. Roger tog över HTFF när dom precis hade kvalat sig kvar i Division 2. Första året kom HTFF fyra i division 2 södra svealand, andra året vann dom och tredje året håller HTFF på att vinna Division 1 norra och gå upp i Superettan. Ni ser Att Roger kan inte haft tur utan han måste verkligen vara en bra spelare. Han är även en tränare som inte skulle ha stor press på sig och första säsongen skulle han få mycket andrum av oss fans. Mycket tålamod skulle iaf jag ha med honom. Drömmen är att Roger och hans kompanjon Mats tar över redan nu så Jesper kan ladda upp ifred till nästa års bollsnäs turnering. Till nästa säsong skulle jag gärna vilja Se Roger och Mats fortsätta med Hammarby Kanske tillsätta en tredje tränare Cratz som står för rutinen men det är väll bara en dröm med denna ekonomi.

Hammarby har en ny början att vänta. Och nu kan vi inte göra samma fel igen. Vi måste välja rätt nu och ha tålamod. Så snälla tillsätt ingen Thomas Brolin som assisterande tränare som ska sköta talangutvecklingen och Skåningen Hans Gren som Huvudtränare. Det blir inge bra så. Så snälla för tredje gången säger jag detta i ett blogginlägg om vilken tränare vi ska välja: VÄLJ FRANZEN!!!!

Mot en ny början!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0