3 Skäl för att Franzén ska leda A-Laget.

Känner till
*
Han känner till hur Hammarbys rutiner fungerar när han håller på att göra sitt tredje år med Hammarby HTFF. Men ännu mer viktigare han känner nästan till alla spelare. Han har tränat dom flesta i A-laget plus han vet vilka som är bäst i HTFF han vet vilka som ska upp och hjälpa A-laget nästa år.

Medelmåttigt blir bäst
*Han gör ett medelmåttigt ungt lag att prestera på topp och i det här fallet bäst i serien. Och det passar väll ihopp perfekt med bajen. Eftersom alla kan väll hålla med om att Bajens spelartrupp inte är några stjärnor och att ungefär alla är medelmåttor om man räknar bort Linus. Jag skulle säga att vår trupp håller en 11-13e plats i allsvenskan när dom presterar som bäst.

Kan utveckla

*Sen kan man ju även säga att han spelarna utvecklas enormt under hans led. Titta bara på hur HTFF spelarna växt dom sista åren han har ansvarat för HTFF. Och eftersom Hammarby har en riktigt ung trupp med många unga spelare som väntar på sitt riktiga genombrott passar det perfekt.

Andra skäl:
*Han förvandla ett gäng unga grabbar som höll på att ramla ur division 2 till det bästa laget i Division 1.
*Han har ingen AIK/Djurgårn tatuering
*Att han spelar rolig fotboll med HTFF som jag tycker A-laget oxå ska stå för. Visst kanske inte så jätte svårt när alla är unga och vågar men ändå
*Han var Assisterande tränare för BP när dom gick upp i Allsvenskan 2006
*Han blir ingen extra kostnad för Bajen då han redan är anställd av Hammarby Fotboll dock kanske han borde få förhöjd lön om han tar över A-laget pga mer ansvar och Press.



Mot en ny början!

Kommentarer
Postat av: fabbe

riktigt jävla sant!

2010-09-14 @ 22:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0