På väg tillbaka

Det var exakt 69 dagar sen Hammarby åkte ur sveriges högsa liga. Det var 66 dagar sen Allsvenskan slutades för 2009. Igår började Hammarby vägen tillbaka till allsvenskan. Igår den fjärde januari 2010 så Börjar Hammarby ladda upp inför en tung säsong där vi ska vinna Superettan. Igår började alltså vägen tillbaka.

Inte mycket har hänt sen Bajen åkte ner i Superettan. Hammarby har tillsätt ett tränarpar (Mikael Borgqvist & Jesper blomqvist) som är otroligt oprövat. Jag tänker vänta med att dömma dom och får se vad dom har att tillföra. Ingen vd har tillsätts en dock har en tillfällig vd tillsäst som kommer vara här så länge den riktiga vdn kommer. Sen fick vi en underbar nyhet Nathan Paulse lämnar. Sen vårt enda nyförvärv är från HTFF Sebastian Bojassen som jag tror mycket på. Hans inställning är underbar.

Hammarby behöver en anfallare av klass och jag tror dom kommer köpa in en snart då jag läste att Tränarparet blomborg tittar igenom olika alternativ. Dock kan dom inte köpa en riktig klassspelare pga Bajens ekonomi.

Även roligt att 3500 säsongskort redan är sålda. Det är alltså mer än vad det var förra året. Även att tilläga att riktigt många ska köpa lössbiljtter varje match istället för säsongskort pga det är ju dyrare.

Vi får se hur dom närmaste 4 månaderna blir och hoppas att Alla knyter näven och kämpar tills dom spottar blod.

(Har inte heller skrivit så mycket men snart kommer det mer bla års sammanfattning och så men är på väg tillbaka som sagt)

Vi står enade från Söder!

/The Raz*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0