Sammanfattning av året del 1

Tja här ska jag sammanfatta året (2008) som har gått. Jag börjar med dom första fyra månaderna och sen dom mittersta månanarna och sen dom fyra sista månanarna.

Januari:
Vem fan kommer ihåg det? Inte jag iaf inte så mycket jag kommer bara ihåg att jag var taggad till max:) för Bajen lixom men vem är inte det i dom äckliga januari månaderna?

Februari:
I början av Februari så fick vi det roliga beskedet att min kusin camilo kommer till Stockholm under tre hela månader, Det var riktigt kul. Jag tror att han fick det jävligt roligt många gånger men ändå ganska tråkigt ibland osm t.e.x att följa med min farmor i åkersberga till gymnasten:D. och roliga tider är väll att gå och kirra kläder i stan med mig:D hoppas jag. han älskade iaf snön. och Rami kom till Hammarby men vilken fotbollshora! har spelat i bägge djur delarna asså aporna och råttorna, Usch!

Mars:
kommer inte ihåg mycket annat än att Camilo var här såklart:D. och att Bajen hade premiär i AS och dom vann över tråkiga Lsk!

April:
Skön månad kommer ihåg att jag skulle dra till Bolivia. Men jag kom ihåg mest att det var både Hemmaprämier och Årets första Derby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hemma prämieren då var inte hur jag hade tänkt mig. Jag var med två av mina snälla polare och skulle kirra plåt, När vi kom dit så fanns det tyvärr inte plåt på Klacken och då sa min polare vi köper svart och aa. en vecka senare när det skulle vara match så fanns det två biljetter till klacken fast 800 kr styck. inte värt det så vi köpte tillslut biljett på Östra sitt! (Lame) och röjde. Sen var det Derbydags!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantasi!!!!!!!!!! då gick jag med mina vanliga polare jag brukar dra med alltså Mr. Z mm. 1-1 Blev det efter En äklig Straff dömd till aik i 92:a minuten.

Bilder som sammanfattar månaderna kommer strax.... alltså när min data kommer.

The Raz*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0