Inför Alssvenskan 2009 (Slut tabellen)

Alo sista tippningen och sista inför Allsvenskan 2009 rubrik. jah det är äntligen här allsvenskan börjar på lördag (Imorgon) Allsvenskan 2009 klockan 16:00. fem månaders väntan är över Allsvenskan är runt hörnet!

Sluttabellen är min sista tippning i inför allsvenskan rubrik....

1.Hammarbys IF
Kommentar:
Jah det luktar 2001 hela vägen det vill säga... Tunn trupp billiga vävningar dåliga spelare och riktigt dåligt tippade av stor tidningarna. det är helt klart deja vu.. Stor vävningar blev det inge men ändå så fanns det rykten om kennedy, touma och runström. det är ändå omöjligt att tippa bajen eftersom dom kan sluta varsomhelst från 1-13 plats. Men men så tror jag att Bajen kommer vinna eftersom doms nya taktik rakare spel... och framförallt otroligt många 1-0 vinster tror jag på.

2.IFK Göteborg
Kommentar:
Göteborg starka och kompletta stor trupp med ingen överdrivet dålig och ingen riktig stjärna.Göteborg kommer stå emot dom flesta och komma 2:a som kanske laget som förtjänade mer att vinna om man tittar över säsongen i slutet av november. Guldkandidat

3.AIK
Kommentar:
Aik kommer komma på denna plats för att det är ett hyfsat bra gäng. inget överdrivet dåligt lag men dom kommer tag tredjeplatsen tillslut. guldkandidat

4.IF Elfsborg
Kommentar:
Jah här kommer guldfavoriterna på en fjärde plats. Allsvenskans bästa trupp med en av Sveriges bästa tränare. guldfavoriterna kommer göra ett bra jobb men kommer inte klara hela vägen efter den tunga hösten dom får.
guldkandidat.
 
5.Kalmar FF:
Kommentar:
fjolårets vinnare har fått många stora spelarförlustar som svider. Men ändå så har dom lyckats täppa spelarförlusterna med hyfsade spelare som kanske kan göra ngt. Daniel mendes passar in perfekt i Kalmars spelidé och kommer säkert stänka dit 15-20 baljor. men dom tunga förlusterna räcker nog ändå inte till guld. Dock guldkandidat.

6.Helsingborgs IF
Kommentar:
Bra trupp och svår att vinna över men tyvärr går allt till henke och för dålig tränare. ett bra lag och har givetvis guldchans som dom andra lagen har men tror inte detta kommer räcka. guldkandidat.

7.Malmö FF:
Kommentar:
En till guldkandidat men detta lag räcker nog inte heller till. varför? jo för att dom saknar ett redigt mittfält samt att dras mycket av skador. Detta lag kommer dock ha ett utmärkt vår som dom två senaste åren. men en förskräcklig höst.
guldkandidat.

8.Örebros SK
Kommentar:
Kommer ha en otroligt jämn säsong ut. ett klassiskt mitten lag och tyvärr så är inte detta lag guld material. alltså ingen guldkandidat.

9.Djurgårdens IF
Kommentar:
Jag tror detta lag kommer ha en mycket spännande säsong dels för utbytte av både tränare och spelsystem. kommer nog få en riktigt hit och dit säsong men landar på nionde plats tillslut. dock så är dom en guldkandidat.

10:Halmstads BK
Kommentar:
Detta lag kommer vara i mitten träsket hela säsongen. dock finns kanske en ljus förhoppning till ett topp lag till sommar eftersom det har förekommit att stora utlands proffs vill hem till sitt lag. En riktigt liten Guldkandidat.

11.Trelleborgs FF
Kommentar:
Ett lag som kan få slåss om sin överlevnad men inte så troligt. dom kommer få en ganska fin vår men efter sommarn så är nog Rasmus bengtsson såld och då kommer dom tappa till en 11:e plats. Ingen guldkandidat

12.Gais
Kommentar:
Inget groovt lag och inget skärskilt lag kommer tappa otroligt mycke om Wandersson åker iväg när fönstret öppnar. Ingen riktigt lika bra ersättare kommer hittas och laget tappar. tror dock inte att lagen kommer vara rädda för att inte säkra kontraktet. Ingen Guldkandidat.

13.Örgryte IS
Kommentar:
laget med kanske allsvenskans bästa anfallspar. santos måste komma igång under våren ganska snabbt för att få en högre placering. Dock så är mittfältet och backlinjen allt för dålig till ett topplag. Ingen Guldkandidat.

14.Brommapojkarna
Kommentar:
Mycket intressant gäng med många ra spelare framförallt Guterstam och Pablo.  Ett mycket giftigt anfallsspel har dom. dock inte lika bra backlinje. Laget kommer någ klar kvalet. är någ lite för orutinerade för högre placering.

15.Gefle IF
Kommentar:
Ett lag som gång på gång överträffat förväntningarna och slagit experterna på näsan. men tyvärr inte denna gång.
Supperettan nästa för Gefle.

16.Häcken
Kommentar:
Nykomlingarna kommer inte säga så mycket för än dom är tillbax i supperettan. laget är för tunt och har bara en bra spelare (paulinho). och om han får en bra vår kommer säkert konkurenterna slåss om denna spelare. kan dock bli för dyr men då lämmnar han i vintern.

The Raz*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0