Varför Hammarby åkte ur del 2

Det fanns många olika anledningar till att Hammarby åkte ur allsvenskan 2009, jag kommer skriva om dom främsta anledningarna. Eller 4 namn som hjälptes åt att förstöra hammarby.

Sista namnet:

Mikael Andersson

"Han kom han förstörde han drog" Det där citatet förklar exakt vad snubben gjorde. Han kom och tjäna massa pengar på Bajen och förstörde och sen så drog han när det blev allvar. Mikael Andersson skapade internkaos och en internkamp mellan leden i hammarbys organisation. Han sålde spelare så snabbt han kunde så han kunde få in en liten del. Han ersatte dom med kassa brassar som hans vän tipas om. Mikael tog massa pengar från Hammarby och hans hjärta är antagligen gjort av sten.

Att han tar ifrån Tonys och lasses rätt att köpa spelare klandrar väll ingen. Men han gjorde det inte mkt bättre. Han sålde Charlie Davies för ynka 22 miljoner och i det fallet fick bara Bajen 11 miljoner. Han ersatte dom med två kassa brassar som kom från sin semester och hans "vän" cabera "sa" att dom vara "jätte bra". Mikael köpte dom direkt såklart. Hur kan man ersätta storspelare med talanger? Okej vår ekonomi är inte bra men man kan väll istället för att köpa 2 brassar plus 2 talanger så kan man istället satsa på en ordentligt bra spelare iaf när man ligger som man ligger.

Men inte bara det, Han behandlar alla skit och skapar kaos i Hammarby. Där ingen vet vad dom har för uppgifter.
"Mikael Andersson kom, förstörde och drog" det är det jag har att säga om han!

Andra fel
Tex Staffan Thorsell som var i bajen bara några månader skapade negativa rubriker om bajen varje dag i en hel vecka. Först kommer han ut med ett brev där han skriver att Hammarbys fans är sabotörer. Sen så fortsätter han med att prata negativt om bajen i pressen. Och gör dag efter dag korkade uttalande.

Rami har tagit stor plats för bajen och bara kostat. han har inte gett ett skit tillbaka kostar bara. Om inte han skulle värvas till bajen så skulle Hammarby säker kunnat råd med 2 klass spelare istället för denna odugliga målvakt.

Hjärtat, Vart är hjärtat nu för tiden i Bajen? Freddy, Natan och poppe har klart inge hjärta för Hammarby och borde tag livet av sig genast. Sen att Hammarby bara släpper trotjänare efter trotjänare. Vem har spelat längst i Bajen idag? Typ haris och David som kanske spelat här i 3-5 år. Skärpning!

Konstiga värvningar, Vi har bra backar och även bara för att Totte är tillgänglig så köper man han. Skulle vara mkt bättre om Bajen skulle skitit i honom och köpa vad som egentligen behövdes, en forward.

Detta var sista delen. Håll utkik efter mer snart kommer jag med massa inlägg om hur vi ska göra för att tag oss upp vilka spelare vi ska tag in/sälja och massa sånt skit. Även kommer en litet inlägg om hur det kändes för mig när Bajen åkte ur. Så håll utkik efter mer!

//The Raz!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0