Kommer snart...

haha fett taggad på min blogg:D hahah efter filmen som jag jag driver med så kommer nya coola grejer här får ni se vad som kommer komma snart...

Emos dom är överallt varför/hur blir man emo?
Kommentar:
Jag tar er bakom scen och visar mitt tänkande på emos. Hur blir man när blir man vad klassas som en "Emo" The Raz tar er bakom kulliserna.

Det Ryktas om....
Kommentar:
Här Kommer jag skriva massa rykten sanna som osanna.

Sommarlovet
Kommentar:
Här skriver och recenserar jag hur sommaren vart och vad som hänt mina topp 3 favoriter osv. Kan dock inte skriva nu eftersom en grej inte riktigt klar.

Ny Förbättrad FILM!
Kommentar:
jag håller på eller är typ klar med en ny film om bloggen bara lite coolare dock inte många ändringar men pallar inte jobba så mkt på den. Haha eller vem vet jag kanske övertaggar och gör en otroligt bra. vet ej än iaf.

Sortera inläggen
Kommentar:
Det kommer fixas och sorteras strukturera och mappar osv. haha:P ne men asså kommer sortera mina inlägg eftersom dom blir bara fler så måste göra så det blir lättare att söka dom.

Alejandro fuentes bergstörm & Janne om att vara cool
Kommentar:
haha min nya inlägg jag kommer skriva om sen....dessutom så kommer jag att skriva lite mer om annat sen i ett annat inlägg.

Boliviansk läktarkultur
Kommentar:
Min syn på den Bolivianska läktarkulturen


När kommer detta?
Somsagt stora planer som kommer fixas och utvecklas när som helst. kanske imorgon kanske idag kanske om en vecka kanske på torsdag kanske på fredag vem vet. men allt detta kommer komma upp inom en vecka. Dock kan sommarinlägget vänta då grejen inte är klar och vet aldrig när den kommer vara klar. men om det dröjer mer än 1,5 vecka så lägger jag upp Sommarinlägget ändå

Kommentarer
Postat av: ANton

HÄRLIGT!

2009-08-25 @ 20:46:42
Postat av: ANton

HÄRLIGT!

2009-08-25 @ 20:46:48
Postat av: Martin

Vi längtar redan!

2009-08-25 @ 23:19:18
Postat av: Amin Zojjten

Jag har länge undrat hur jag går från nörd till emo? Eftersom många nördar blir emosar o skaffar vänner på det sättet ju!!! ( jag behöver vänner !!!!)

2009-08-25 @ 23:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0