Inför Assyriska-Hammarby - Dags för en ny säsong av ångest och allt där till

Förord
Då ska Superettan börja igen då. Hammarby öppnar som ni alla vet borta mot Assyriska. Så nu är det snart dags för en ny säsong med nya besvikelser och jubel, glädjen och sorg, himmel och helvete, och allt där till hur en säsong ska vara. Jo denna säsong kommer vara fylld med ångest som aldrig förr tror jag. Dels för att Hammarby kommer inte få det lätt detta år, men oxå för att ingen Hammarbyare orkar med en ny säsong i misär. Vi vill upp och käns lite som nu eller aldrig. Så nu är det återigen dags för en ny säsong av ångest och allt där till, Välkomna

Läktaren
Nu är det drygt 5000 biljetter sålda på matchen och cirka 3500 av dom är bajare. Finns fortfarande biljetter kvar till assyriskas läktare som säljs inne på arenan. Assyriska har inget att säga till om på läktarkampen, denna kommer bajen donera totalt. Jag tror på en publiksiffra runt 6000 där ungefär 3800 Hammarbyare. Hammarby kommer redan vid 18:00 visa vilka som bestämmer med en feeeeet marsch till arenan.

Matchen
Tror det kommer bli en väldigt tillknäppt match med få chanser. Eller så kanske allt släpper helt och det står 3-3 i halvtid. Jag tror dock på det första alternativet. Assyriska kommer vara bollförande och Bajen satsa på kontringar. Spelare kommer dock vara nervösa och inte vilja göra misstag. Men Hammarby vinner matchen med 1-0 efter mål av Björn Runström. Tror Hammarby ställer upp på följande sätt:

----------------------------Hopf-------------------------
David-------------Jose-----------Törnstrand------Fadi

PF--------------Bojassen--------Castro----------Helg

-----------------Björn------------Paulinho--------------

Kommentar:
Startelvan är svår att tippa med tanke på att alla har spelat under försäsongen. Det jag tänker på är om Castro kanske börjar på bänken och Carlos får chansen istället. Samt att Fadi kanske kör vänsterytter och wikman tar backplatsen pga täppa till ordentligt för Bajen kommer nog satsa på kontringar. Anfallet kommer nog starta så om inte Christer börjar vilket jag skulle tycka var roligt. Men Paulinho är det säkra kortet och tror han höjer sig flera steg efter cupfiaskot.

Omgång 1: Assyrsika-Hammarby Södertälje Arena
Klockan 19:20


//The Raz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0