Utvärdering från säsongen del 2 (Spelarna)

Målvakter
Nr. 1 Rami Shaaban 0
Helt jävla värdelös! Största floppvärvningen någonsin. Han hann spela fyra matcher innan han skadades igen(!) 4 matcher!!!! Totalt sen 2008 har Rami spelat 22 Seriematcher utan hela 90 möjliga. Även om han spelat så lite kan jag inte ge han en nolla när han är så dålig att han skadar sig hela jävla tiden. Hoppas Hammarby och Rami kommer fram till att förtidspansionera horan!

Nr. 40 Johannes Hopf 3
Johannes och Syrianskas målvakt är helt klart de stabilaste målvakterna i superettan. Johannes bästa sida är luftspelet, Frilägen har han oxå visat sig vara bra på. spelet på fötterna behövs förbättras. Finns nog inte mkt mer att säga än att Johannes är en lovande målvakt som kommer hålla god allsvensk klass om några år.

Försvarare

Nr. 2 David Johansson 2
Började säsongen uselt med ett självmåli Ängelholm sen dess har han blandat och gett. Sin bästa period var i mitten av säsongen där han var mycket stabil men tappade sen ju mer säsongen led.

Nr. 3 Jose Monteiro 3
Började säsongen likt David dåligt men ju mer säsongen led växte José mer och mer. José har varigt ytterst stabil denna säsong och växt både som spelare och ledare i Hammarbys försvar. Mycket viktig i Rogers lagbygge.

Nr. 4 Christian Traoré 2
Kom från sin utlåning i sommras sen dess spelade han helt ok tills han flyttades till höger under Rogers regi där han växte.

Nr.5 Robin Wikman 2
Varigt mycket skadebenägen denna säsong men det han spelat har han gjort bra. Tycker vi ska Behålla Robin och placera Fadi på vänsteryttern medan vi säljer Simon.

Nr. 6 Patrik Gerrbrand 1
Skadebenägen han oxå dock det han har gjort har varigt ytterst dåligt. Patrik har sett sina bästa dagar och får nu kämpa mycket mer än han gjort innan för ens komma med i matchtruppen.

Nr. 13 Isak Dahlin 1
Spelat några enstaka matcher där han blandat och gett. Isak är bara 23 år så tycker vi ska ge killen en till chans att lyckas i den grönvita tröjan.

Nr. 20 Filip Bergman 1
Finns inte så mycket att säga, Filip har fina långbollar men mer än så finns nog inte.

Nr 22 Monday James -
Varigt skadad hela säsongen och kan därför inte betygsättas. Annars det han spela 2009 gjorde han oehört bra och trots att han är skadebenägen så ska vi ge han en till chans för när han blir som bäst är han en av dom bästa backarna i Allsvenskan.

Nr. 23 Mauro Saez Jarpa 1
För klen och dålig på det defensiva jobbet. Tycker vi ska ge han en eller två chanser till men sånafall som yttermitt.

Nr 27 Marcus Törnstrand 3
Har spelat några enstaka matcher för Hammarby när Roger tillsattes kom han igång på riktigt. En stor snabb aggresiv mittback som kommer bilda superettans bästa mittlås med José 2011.

Mittfältare
Nr. 7 Carlos Gaete 2
Carlos fick ingen speltid under Borkens regi men sen när Roger "Kungen" Franzen tog över blev det 6/6 möjliga matcher som han klarade av helt okej. Mot Kalmar var han riktigt bra kan nog växa under Roger så vi får se 2011 hur det blir men lovande är han helt klart.

Nr. 8 Fredrik Söderström -
Inte alls fått mycket speltid och skulle inte alls kännas rättvisa att betygsätta det lilla han lirat. Bajen och Fredrik går skilda vägar 2011.

Nr. 10 Andreas Dahl 2
Inte alls passat bra med Bojassen eller Traore bredvid sig. Vet dock att han kan bättre och det har han visat lite under Roger.

Nr. 14 Sebastian Bojassen 2
Kämpar och kämpar men Sebastian är tyvärr inte så bra. Ändå vill jag ha kvar honom 2011 pga han kan bli bättre.

Nr. 15 Petter Furesteth 3
Har varigt bra visat att hjärtat för Bajen finns. Tror han blir viktig pjäs 2011.

Nr.19 Vlado Zlujotro -
Spelat för lite av säsongen för betygsättas. Nu är han utlånad till något spanskt lag.

Nr. 23 Maic Sema 3
Växt något oerhört! Vilken spänst och teknik Maic "Magic" Sema har. Väldigt viktig i Hammarbys anfallsspel, kommer bli en nyckelspelare under Rogers regi.

Nr. 26 Simon Helg 1
En totalflopp efter år 2009 höstsäsong. Simon har ingen framtid i superettan då det är en för fysisk liga för honom. Så sälj till Bari för 5 miljoner och sen ta hem honom när han utvecklas till den spelare han kan bli.

Nr. 33 Fadi Malke 3
Började få speltid när Roger tillsattes och har gjort det mycket bra på vänsterbacken. Han är en otroligt lugn spelare med fin vänsterslägga och bra blick för spelet. Är egentligen Vänsterytter. Ber till gudarna att han blir kvar 2011 och inte Syrianska får han.

Anfallare

Nr. 9 Sebastian Castro Tello 3
Började som förväntat, helt vanlig spelare utan att utrycka sig speciellt. Men under sommaren växte han något oerhört och visa sitt riktiga ja. Otroligt viktig i Hammarbys anfallspel, Kommer växa under Roger och bli en ordentlig Nyckelspelare 2011.

Nr. 16 Tobias Holmqvist 0
Det han spelat har han gjort uselt. Tur för han att han inte lirat mer för då skulle han nog få ännu lägre betyg.

Nr. 17 Linus Hallenius 4
Har gjort 48 %  av Hammarbys mål i Superettan 2010 och med det räddat oss från att åka ner i Superettan. Åker till Geona efter säsongen för att spela Italinesk toppfotboll

Nr.36 Christer Gustavsson 2
Fick sin speltid när Roger tillsattes. Gjort det helt okej men tror han verkligen kan växa, finns stor potenisal i södergrabben.

Årets stjärna:
Linus Hallenius

Årets Utroppstecken: Maic Sema

Årets flopp:
Simon Helg

Årets nykomling: Johannes Hopf

Årets genombrott: José Monteiro

Årets Tekniker: Sebastian Castro Tello

 

Betygskalan:
5. Svensk Landslagsklass
4. Håller god Allsvensk klass
3. Bra
2. OK
1. Dålig
0. Usel

 

//The Raz


Kommentarer
Postat av: Stefan

Tre tips:



1. Kalla inte bajenlirare för horor.

2. Ta inte rättshaveristerna på Svenska Fans på allvar.

3. Korrläs!

2010-11-19 @ 07:43:45
Postat av: The Raz

Stefan på din första punk Rami är en hora och jag kommer kalla han för det vill verkligen inte ha han här.

2010-11-19 @ 13:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0