Inför Brage-Hammarby

Förord
Varje poäng är viktig! varje närkamp är viktig! Efter Hammarbys otroligt dåliga inledning så har Hammarby inte råd att tappa poäng. Inga misstag kan göras nu, dom har satt sig själv i denna situation och om vi ska nå Kvalplatsen så måste det bara bli vinster inget annat. Iaf vinster mot de lagen det ska vara 100% vinst som tex mot Brage.

Statestik

Idag klockan 19:00 spelas Brage-Hammarby på Dommnarsvallen. Inför denna match har 21 omgångar spelats. Alltså är det endast nio matcher kvar. Hammarby ligger på sjätte plats med 31 poäng medan Brage ligger på tionde plats med 27 Poäng. Som ni ser så är det bara 6 poängs skillnad från elfte och sjätte plats. Hammarbys senaste tre matcher slutade med 2 vinster och en förlust. Vinst med 3-0 mot Trollhättan förlust borta mot IFK med 1-0 och sen nu senast en 3-2 seger över Assyriska. Medan Brages tre senaste slutade med 2 förluster och e vinst. Först en 3-2 förlust mot IFK sen en 1-0 förlust mot Assyriska och sen en vinst borta mot Öster med 1-0.

Startelvan

Solnatattaren har tagit ut en 22 mannatrupp inför dagens trupp pga många har skadekänningar så dom ska testas på matchuppvärmningen, däribland Linus Hallenius. Dock kan vi vara glada att Både Castro och totte är tillbaka från sin korttidsskada respektive långtidsskada.

Startelvan jag hoppas:
-------------------Hopf-----------------------
Totte------Filip----------José---------David
------------------Traore------------------

PF----------------Magic--------------Helg
--------Kungen-----------Castro-------------


Startelvan jag tror:
-------------------Hopf-----------------------
David------Filip----------José---------Mauro
------------Traore-------Dahl---------------

PF-----------------Maic-----------------Helg
------------------Kungen-------------------

Kommentar:
Borken lär vara feg som vanligt och gå på två defensiva mittfältare. Castro kommer säkert hoppa in mitten av andra halvlek. Det jag bara hoppas om vi leder att inte Jesper kommer in för han är ganska bra när vi ska forcera men inte att vara defensiv. Sen så tycker jag att Mauro är en säkerhetsrisk, visst han var ok mot assyriska men en match kan inte göra att allt ska förändras han tappar ändå mycket defensivt. Så därför sätter jag in en Matchotränad Totte på högerbacken för som mittback lär han inte klara det matchotränad som han är. Ni minns väll när Borken la en matchotränad tarore på mittbacken han tappa bollen två gånger som blev friläge.

Hetast i Bajen:
*
Linus Hallenius
6 mål på försäsongen, 1 mål och 2 assist i svenska cupen och 15 mål i superettan säger det mesta.

*Johannes Hopf
80% i räddningsprocent och 6 nollor på 17 matcher. Grym i luften tar nästan ner varje hörna. Hopf är i stor form och har vart otroligt viktig för Hammarby och kommer vara jävligt viktig för Hammarbys slutspurt i Superettan.

*Maic Sema
Kreatören har gjort kanonmatcher match på match! Blivit utsedd till matchenslirare dom två senaste matcherna på Söderstadion. Mycket viktig för Bajens offensiv.

Tips:
Brage-Hammarby 0-2
4 Linus Hallenius
44 Linus Hallenius

/The Raz




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0