Inför Hammarby-Norrköping PISSA PÅ IFK!

Förord
Hammarby tar emot IFK Norrköping på Söderstadion i omgång 4 i superettan. Hammarby som kommer till mötet med 2 raka vinster. Hammarby förlorade sin första match mot Ängelholm med 2-0. Sen vann dom med 2-1 hemma mot sundsvall och tog en bortavinst mot trollhättan med 2-0 i veckan. För norrköping har det gått lite sämre där dom öppna Superettan med vinst med 3-0 mot nykomlingarna Öster. Efter det förlora dom mot Assyriska med 2-1 och kryssa hemma mot Brage. Inför morgonsdagens drabbning såhar Hammarby 6 poäng och norrköping 5.

Matchen
Om Matchen då jag hoppas på full fart framåt från Bajens sida från minut ett! Inge tvek utan bara gå dit och kööör! Sätt IFK norrköping tidigt på plats så tror jag detta kan gå vägen! Och oxå på ett målrikt sett! för jag tror ju mer matchen går ju mer otålmodiga blir bajen och IFK kan sakta komma in i spelet och ta över matchen. Men sen hoppas jag inte att bajen gör 2 snabba mål och sen slutar spela som dom gjorde mot Sundsvall!

Hammarby borde ställa upp med:

--------------------Rami-----------------
DJ---------FB-------------ID----------JM

PF---------SB--------------AD-------SH

------------SCT----------LH--------------

Alltså samma starelva som mot trollhättan bara att Simon ersätter Vlado.

Hetast i Bajen
*Linus Hallenius Hetast inom Svensk fotboll just skulle jag vilja säga. 4 mål på 3 matcher. Och vilka mål han gör! Titta tex målet mot Trollhättan han snurrade upp 3-4 försvarare innan han sköt in bollen från en oehört dålig vinkel! Linus Hetare än islänsk lava!! (såg det från en annan bajenblogg och tyckte det lätt fint!)

*Isak Dahlin Backen gjorde bra ifrån sig mot värmdö så han fick chansen igen mot Sundsvall och tog den. Vart riktigt bra med få misstag. Vinner det mesta i luften och given mittbackslås med Bergman. Dock lite ovan med Bergman men det blir bra med tiden.

*Sebastian Bojassen Har växt in i Mittfältet mer och mer för varje match. Han krigar som bara den och vinner viktiga bollar. Han gör det tråkiga och jobbiga grovjobbet men han gör det bättre och bättre. Håller honom mer given än Dahl på mittfältet.

Tips: Hammarby-Norrköping 3-1
Tror på en skön Bajenvinst i ett skönt väder med sköna 1 maj tåg och skön 1 maj sol! Linus gör två och Bojassen 1. Bamberg gör ifks mål.

nu köööör viiii PISSA PÅ IFK!!!!

//The Raz*

Kommentarer
Postat av: Z

Hej Raz! Underhållande blogg måste jag säga. Men lite självdistans till Hammarby i allmänhet och Linus Hellenius i synnerhet kanske? Spelar man i superettan kan man inte vara Sveriges hetaste fotbollsspelare, det går liksom inte. Trodde Bajare var för stolta för att hylla insatser mot Värmdö och Trollhättan. Men visst, funkar det för dig så visst! =) Vad hände med pissa på Peking? ;)

2010-05-06 @ 14:29:02
Postat av: Gonatt

Hörde att hallenius är aktuell för MFF.

Såg inte så mycket av honom på "brädhögen" förra helgen dock. Verkar som ingen var kissnödig heller?

2010-05-07 @ 00:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0