Inför Hammarby-djurgården (Våra färger rensas inte ens med klorin det är skillnad på en bajare och ett djurgårdssvin)

Inför Hammarby-djurgården (Våra färger rensas inte ens med klorin det är skillnad på en bajare och ett djurgårdssvin) hehe lägde in det som titel eftersom det är så sant^^.

Förord

Det tråkiga med detta derby idag är att det är inte lika stort som det var för 2 år sen. Hammarby-Djurgården har varigt det största derbyt i Stockholm ända tills 2007 då aik-djurgården tog över...Lite tråkigt förstås eftersom varför klassas aik som ett derby, det är klart det är ett derby men inget riktigt derby som Hammarby-Djurgården. Aik tycker nog lika om båda lagen med gårdarna bryr sig inte så mkt om Hammarby nuförtiden och Hammarby bryr sig inte heller.  Det kommer säkert ändras snart. där är ganska konstigt att gårdarna inte hatar oss eftersom vi vann sammanlagt med 5-0 förra året vi håna dom och reta dom men inget? varför? drygt 15.000 biljetter var sålda li fredags vid lunch. vad kan man hoppas på för publik siffra? jo kanske lite drygt från 20.000 till 25 k. även jag hatar mer gnaget än dif men det är bara för att vi har vunnit 3 av våra 4 matcher mot djurgården så jaja. Tro mig snart vänder vinden och Hammarby-Djurgården blir detsamma som för 2 år sen. Varför? Jo för att Bajen och djurgården är dom ända två lag som kommer från Stockholm stad i allsvenskan. Derbyt imorgon så är det klart att bajen vinner läktarmatchen. matchen på planen kommer nog vara mest en kämpar insats. det jag hoppas på är att bajen och djurgården får många varningar och att alla som är på stadion vissar en hett derbykänsla som det var för två år sen.

Matchen
matchen kommer vara en helt ända kämpar insats. bajen kommer väll stå för liret för dom har haft mer spel än djurgården även om dif har 4 poäng och bajen 1. Om bajen för spelet och inte klantar till sig i försvaret kommer det här gå vägen. Domaren som dömer är en hyfsad domare han gjorde det otroligt bra i oktober som var senast bajen-djurgården möttes. För bajens del så gäller det verkligen att inte slå bort passningarna inte slarva och framförallt föra spelet. tag med löpningar. och på läktaren gäller det att sjunga trots motgång Nr 12 ska alltid sjunga 90+.

Jag tror på denna startelva:
Poppe

David--traore--armas---emil

Maic---mikkel---lolo---söderström

Castro
Charlie

Jag hoppas på denna:
Poppe

Josè----monday---armas----emil

------------------lolo---------------------

Maic-----------castro------------helg

-----------Freddy----charlie----------

Med den starelva jag har så blir det en otroligt offensivt och det är så det ska vara. jag har valt mkt tekniska och snabba spelare för ett snabbt och rappt bajenspel.

Läktarmatchen

Läktarmatchen är lättast att tippa, Den är så solklar. Bajenfans är bäst i motgång och gårdare sämst i motgång. och motgång är ngt båda lagen har. hammarby kommer göra denna match till en fest och hoppas att gårdarna kan sjunga och vissa läktarkulturen i denna matchen för jag vet att dom kan. dom har en ganska bra derbypublik. Hammarby har ett tifo för 20.000. gårdarnas vet jag inte så mkt om. publikensiffran kommer väll landa någonstans runt 23.000.
På gatan så är bajen starkast.

Se upp för:
Vi ska verkligen se upp för sjölund och milic dom är giftiga och vi får verkligen inte ge dom någon plats att göra något konstruktivt. Dembo är bra men kan göra tabbar så man ska tag vara på det. djurgårdens anfallare ska man inte ge ngt utrymme för dom är välldigt tekniska.

Gårdarna ska se upp för:
Castro Tello! Castro är otroligt bra med sin fysik, teknik med ett otroligt skott. denna snubbe vill mkt och jag hoppas att målen kommer i derbyt. Castro är väldigt elegant spelare. han är även en otroligt bra passningspelare. Han kanske kan jobba lite mer på sin snabbhet. Igor Armas moldaven som är stenhård och är kung i luftrummet. Emil johansson som har gjort en assist och ett mål på tre matcher. vänsterbacken är otroligt het och han är inte att leka med. Poppen var en hjälte i förlusten mot heif nu när shabban är tillbacka så kommer poppen att kämpa extra hårt och tro mig det kommer märkas i derbyt!

Tipps:

Hammarby-Djurgården 2-2
12 Castro       4 Sjölund
74 Charlie      56 Oremo


Filmen är suddig men ganska najs. OBS MÅSTE MAN HA HÖG VOLLYM FÖR ATT HÖRA!

The Raz*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0