Inför Bajen-GBG (Kommer Bajen gå som tåget nu?)

Förord
Hammarby tar emot Göteborg den 23/4 (nu på torsdag) på Söderstadion. En fråga vi alla ställer: Kommer Bajen gå som tåget nu efter åretsförsta vinst? Svaret får ni imorgon klockan 22:00. Hammarby har mött ett dåligt och sargat Djurgården här i veckan. Dif förlåra med 6-0 borta mot GBG. Hur kommer bajen klara sig mot Göteborg? är Hammarby ett bottenlag, mittengäng eller en av dom topp4? allt detta kommer ni få svar på vid klockan 22:00 imorgon torsdag.

Matchen
Jag hoppas på ett offensivt bajen som vill mycket. Hammarby måste kämpa för att tag tre poäng. IFK är ett av Sveriges bästa lag och kommer helt klart vara med i guldfajten nu i höstas. Göteborg har sammlat in sex poäng på fyra matcher. Heif-GBG 1-0, GBG-Dif 6-0, Häcken-GBG 4-1 och GBG-ÖIS 3-0. Göteborg borde ha fått en pinne mot Heif men med den tragiska dommarkåren sverige har så kommer det inte som en överaskning. Göteborg har annars varit ett mkt ojämnlag som inte hör till hoss Göteborg. Vi får hoppas att Gbg får en dålig dag på Söderstadion.  Jag hoppas på samma kompakta försvars taktik som bajen hade mot gården eftersom gården kom nästan aldrig förbi eller till avslut. Anfallstaktiken kan oxå gärna  vara samma. Rami missar tyvär oxå denna match. Och bajen får absolut inte göra några misstag för ett lag som Gbg kommer lätt tag vara på det.

Jag tror och hoppas på denna startelva:
---------------Poppe---------------

David---monday--Igor----Emil

Castro--Mikkel---Lolo---Söderström

------Natan----Charlie------------------

Bajen behöver verkligen snaba och tekniska spelare så dom kan ställa om snabbt som dom gjorde mot Gården. Men ändå behövs denna deffensiva del för att hjälpa Blåvitts tunga offensiv dom har ju trotsallt gjort 10 mål på 4 matcher.


Läktarmatchen

Bajen kommer ha ett tifo som är ganska snyggt tror jag för bajen har investerat lite drygt 4000 i det. Om bajen ligger under är det bara att sjunga högre för då behöver laget sin nr 12 som mest. Om Gbgs klack hörs som jag inte hoppas måste man Höja sin röst otroligt. Bajen tar hem iaf denna match helt säkert.

Se upp för:

Tobias hysen har gjort 4 mål på lika många matcher och denna spelare ska man absolut se upp för. Wernblom är oxå en spelare som ger ytor till hysen och är otroligt elak så anfalssparet är jävligt giftigt och man får hoppas man inte ger några ytor till dessa spelare. Även danske målvakten ska man se upp för han är otroligt stabil och han har inte släppt in ett ända mål mot Bajen sen han kom till Allsvenskan.

Blåvitt ska se upp för:
*Super Emil!! (Emil Johansson) har som vänsterback gjort 2 mål och en assist på fyra matcher och han skulle inte vara lika bra som vår goda vän Fredrik Söderstöm som tar det defensiva näe emil är uppe och lekar med andra lagetsbackar.

*Poppe kommer nog göra sin sista bajenmatch på ett tag då rami med 99% sanolighet kommer tillbax till helgens svenska cup möte mot åtvidaberg. Han vill väll inte förlåra sin plats så han kommer nog göra allt för att inte tappa sin plats.

*Charlie Davies har gjort två mål på 4 matcher han oxå och om han skapar ytor för natan och springer som vinden kommer han göra något mål mot  Gbg oxå

Tipps:
Hammarby--Göteborg 3-2 (1-1)
Charlie 6            Hysen 14 
Charlie 74          Hysen 49
SuperEmil 82   

The Raz*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0