Inför Alssvenskan 2009 (5 Matcher du måste se)

Alo eftersom jag är bajare så kommer jag bara tippa dom 5 bästa matcherna som jag tkr och jag tkr att dom 5 kommer vara med bajen så det blir lite knepigt. alltså så tippar jag dom 5 bästa matcherna från mitt perspektiv.

1.Elfsborg-Hammarby 4/4 (obs! Prämier)
Kommentar:
Invasion Borås, Stormning Borås, Operation Borås. det här är några av namnen århundradets tyngsta bortamatch kommer kallas. aja du får kalla det vad du vill men än sak är säker det kommer bli galet mycket hammarbyare där och en invasion kommer det bli utan tvekan. jag har hört från vissa håll att det kommer bli 3000 Bajare från ett annat 5000. vi får se men denna match är inte bara för Hammarbyfans och elfsborgfans utan även för alla som älskar läktarkulturen. denna match går inte bara inte att missa. och man får inte glömma att det är en stormatch mellan två stora lag.

2.Hammarby-Djurgården 20/4 (Obs!  årets första Derby)
Kommentar:
Hammarbys tifo grupp kommer lägga ner otroligt mycket tid och pengar på detta tifo. Hammarby kommer lägga ner över 20.000 kr på detta tifo mot djurgården och lite av pengarna oxå mot gbg hemma den 23/4. Derbydags åretsförsta derby det kommer bli proppfult om hammarby gör det bra inledningsviss och djurgårdarna vill någ ha en revanch på sina 2 försluster föra året. sen så måste Tifo gruppen ha mkt mer pengar så skänk till dom!

3.Hammarby-Göteborg 23/4 (Obs! Stormatch)
Kommentar:
Det är inget derby men det är en stormatch. Tifo ska det bli och Tifo gruppen har lagt ner otroligt mycket pengar på denna match för ett dunderbart tifo. ett proppat sös vet vi redan att det kommer bli.

4.Hammarby-Aik  25/10 (Obs! Sista Derbyt!)
Kommentar:
Derbyt mot aik har på senare tid blivit ett större derby än mot djurågrden. Denna match kan bli en grymt bra match om dessa två lag är i toppstriden eller iaf ett lag. Annars kommer det bara vara ett vanligt derby...Fast inget derby är vanligt.

5.Aik-Hammarby 28/5 (Obs Derby!)
Det andre derbyt för vår del men även den sista matchen på över en månad. efter detta derby kommer vi vänta i över 90 dagar på nästa derby. Kan bli en publikhög match eftersom om båda lagen får en fin vår säsong kommer det bli en publikmatch. och sen så är det ju oxå sista matchen på över en månad så jag tror det kommer bli runt 30.000.

The Raz*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0