Argument för att Tony ska bort

Jag ska sätta upp lite argument varför jag har fått nog på Tony och han ska iväg.

*Tony kan inte utveckla talanger på rätt sätt. under sina tre år i bajen har han bara kunna utveckla en supertalang (Charlie Davies) trots att det funnits många fina och bra talanger. Castro var sjukt bra samt erkan och Simon helg många fler finns att säga.

*Tony har inget öga för vad som är bra eller dåligt. Han har köpt en rad spelare som inte presterat ett skit  visst kan man göra en dålig vävning sådär men han har ju inte gjort mer än en ända bra vävning Emil Johansson).

*För ung han är inte erfaren och vet inte vad han ska göra.Han gillar även bara en sorts människa han kan verkligen inte jobba med en person som är lite annorlunda från han pga detta så har vi tappat/inte kunnat köpa flera bra spelare . Han kan bara använda fina fraser och analysera matcher men ser vi en förbättring?

*Använder spelmaterialet på fel sätt han försöker spela som chelsea med dagens trupp och den kan inte klara av det. fyra innermittfältare på mittfältet och ingen direktlänk från mittfältet till anfallet. Han använder spelarna på helt fel sätt. Om vi tittar på hur andra tränare i AS som jobbar med sämre trupp än våran så gör dom mkt bättre. ett exempel för ett sådant lag är BP. BP har inte en så bra trupp men tränaren gör så att bp spelarna får ut sitt bästa av sig. använder rätt formation och taktik anpassat för laget. och även så spelar BP en mkt mer attraktiv fotboll än Hammarby. Och det vill Tony ha en attraktiv fotboll men han spelar än alldeles för fel taktik/Formation för den trupp vi har idag. andra lag som är högre än oss fast med sämre eller lika trupp är: Örebro, Gais, Gefle, Halmstad, Häcken och Trelleborg.

Men vilken sorts tränare ska vi ha?

Visst så har inte Bajens styrelse varit den bästa och köpt rätt spelarmaterial men ändå så har bajen en trupp för en placering från 10-5. Men vilken typ av tränare ska vi ha då? jo självklart så ska vi ha en lugn och rutinerad tränare som kan fotboll och ställer sin taktik efter materialet och kan utveckla talangerna på rätt sätt. någon typ som Anders Lindroth eller Crants.

The Raz*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0