ÅRETS FÖRSTA VINST!

Årets första vinst
Hammarby tog sin första vinst mot storkonkurrenten Djurgården. dom vann matchen med 3-1(1-1)  och målskyttarna var Emil, Davies och Söderström, egentligen så gjorde oxå Natan Paulse mål. Hammarby inledde första halvlek uselt och redan efter 12 minuter kunde Djurgården göra mål på en  hörna. Hammarby ryckte dock upp sig och inte bara spelarna utan även bajens klack sjöng högre. Efter drygt 20 minuters spel. Natan Paulse gjorde bajens kvittering i den 21 minuten då han gjorde en otrolig fin lobbnick. Bollen var inne hela 30 cm och hela råsunda kunde se att den var inne utom det kassa domarteamet. Kvitteringen kom och denna gång så blev den uppskriven i målregistret. Det var ju klart SUPER EMIL (Emil Johansson) som frälste alla bajare i den 30:e minuten. Hammarbys offensiv börja verkligen fungera och bajen tog över matchen mer och mer efter målet. Halvleken Slutade 1-1

alla förutsättningar var klart att bajen skulle tag hemma detta derby denna kväll. Det blev hackigt och Hammarby försökte sätta in lednings målet. och jag börja tro att denna match kanske slutar 1-1 men precis då så slog vår egna Kelgris (Charlie Davies) till i den 66:e minuten. och bajen tog över matchen Djurgården var aldrig nära att kvittera bajen uttnytjade det på en kontring då Simon Helg gjorde ett perfekt inlägg till Söderström som bara kunde nicka in bollen i den 80:e minuten och segern var VÅR!

Bra försvarsspel

Djurgården hade aldrig något giftig möjlighet efter målet eller innan det beror självklart på det grymma försvarsspelet. Försvaret kämpa tillsammans och det gjorde att ingen gårdare lyckades göra ett spelmål. Oremo och dom andra horungarna kunde inte göra något. inte ens ett skott utanför straff området lyckades dom göra. Detta försvar behövs även mot GBG så kämpa tillsammans bajen!