Allsvenskan är igång!

Igår så var jag på min första bortamatch och denna match var Ellos borta en match som kommer minnas för publiken.
Hammarby spelade ganska bra första men andra tappade dom rejält men hela matchen ut var dom otroligt bra defensivt. dom kunde helt enkelt inte göra mål, det krävdes domarens hjälp med det. Jag kan bara säga äntligen! allsvenskan är igång!

Flyr för sina liv (tror dom)
resan börja vid gulmars klockan 6 med bajenfans. efter ungefär 1, 5 timmar så stannar vi någonstans i ingenstans för paus i 10 min där alla kissar och skit. sen så drar vi vidare och 3 timmar senare stannar vi vid macdonalds i Jönköping. och först kommer den första bussen väll som typ var en lugn buss eller något men sen när vi andra kommer med party bussarna blir det groovt med sång och sen när alla bb bussar kommer blir det kaos. en liten Jönköping familj sitter och äter och så när vi kommer in börjar alla och sjunga och familjens mamma blir jätt upprörd skakar på huvedet och säger ngt till sina barn dom flyr direkt från Jönköpings donken. Jävligt stort öss på donken och för 40 minuter så livar vi upp den tråkiga staden Jönköping.

Bajen intar Sveriges tråkigaste stad.. Borås
när bussarna kommer in till Borås så livas staden upp i några timmar och kanske kan gå upp några rankningar. Sveriges tråkigaste stad är den verkligen helt dörr på stadens centrum klockan 13 på en lördag. några gamlingar syns bara till. När man går runt i staden och väntar på matchstart så syns bara bajare till inte en ända ellosare eller någon Borås bo syns till. man hör från alla håll och kantar att bajen har tagit över stan. mer om min och några andras röjning är information ni inte kan få.

Klackfajten
Klack fajten kunde vart svårare för innan match start trummade bajens klack igång och det var bara bajens klack som hördes från tvn sa en polare till mig. tifot från bajen var oxå ganska snyggt. Bajen vann klack fajten utan konkurrens. aa faktiskt det kändes som inte ens ellos vill tag upp matchen. dom ville sjunga lite i 10 min men ändå dom första minutrarna sjöng bajen starkast och högst. Det kändes nästan som hemmaplan tyckte flera bajenspelare att det kändes  som.

Charlie

Elfsborg tog kommandot i från minut ett och var nog det bättre laget hela matchen ut. efter 5 minuter var det riktigt nära 1-0 till ellos men bajen höll undan. istället då i den 15 minuten så får Emil till en KANON från 34 meters avstånd. detta mål kommer säkert bli årets mål 0-1 till bajen var ett faktum. i första halvleken höll bajen tillbaka och spelade ganska bra faktiskt fick några chanser.

Elfsborg behövde domarens hjälp

I andra halvleken så var ellos det bättre lagen utan tvekan dom anfallde men bajen hållde tätt. efter drygt 48 minuter så blev det straff som inte var straff efter jag sätt på repriserna. 1-1 ellos hade kvitterat genom strafen som solna tataren satte. två minuter senare blir det en straff som inte borde blivit en straff igen men denna gång gjorde inte dommaren fel utan linjedomaren. poppen lurade Solna tataren och det stog fortfarande 1-1. Bajen höll tilbaka och defensivt i andra halvleken var dom otroligt bra alla slet för bajen. och utan dessa domarfel så kunde bajen gått hem med vinst. men det var riktigt rätt vist resultat ändå för bajens håll och vi borde vara nöjda med resultatet.

Extra plus
dom spelarna jag vill lyfta fram är hela backlinjen som gjorde ett suveränt spel och höll tät bakåt. och sen hela laget gjorde en jätte bra insats men om jag måste tag ut några så kan jag säga att dessa spelare ska få extra plus idag.
Traore räddade 2 skott på mållinjen och gjorde en stabil insats. David som gjorde en otroligt bra match och höll tätt på sin kant. Igor armas för sina grymt bra luftspel och sen hur han tog bollen från ellos anfallare gång på gång. sen emil såklart för målet. sen var Castro en riktigt bra insats, killen kan inte tappa bollen! som sagt hela laget var bra och med en bättre domare kunde vi fått med oss hem 3 poäng. men som sagt jätte bra match av grabbarna.

på söndag är det hemmepremiär mot Gävle och är jävligt taggad!